Dubnica – Šaľa 4:1 (kon.) | Skalica – Nové Mesto n/V 3:0 (kon.) | L. Mikuláš – Poprad 4:1 (kon.)
Dolný Kubín – Moldava 2:4 (kon.) | Prešov – MFK Zvolen 0:2 (kon.) | Bardejov – R. Sobota 1:1 (kon.)
Žilina B – Šamorín 2:1 (kon.) | Nitra – Slovan Bratislava U21 0:1 (kon.) | Michalovce – Lok. Košice 3:0 (kon.)
koniec
MFK Dynamo Dolný Kubín
2:4 (0:2)
FK Bodva Moldava nad Bodvou
Sobota 13.09.2014, 15:30 • Štadión MUDr. Ivana Chodáka Dolný Kubín (Dolný Kubín) • MONACObet liga
     
    90+2
    Striedanie v tíme FK Bodva Moldava nad Bodvou: z ihriska odchádza Mensah, prichádza D.Ribár.
     
    90+1
    Žltú kartu dostává Lukáč (FK Bodva Moldava nad Bodvou).
     
    90
    Hlavný rozhodca nadstavuje 2 minúty!
     
    87
    Striedanie v tíme FK Bodva Moldava nad Bodvou: z ihriska odchádza Jurko, prichádza Lukáč.
     
    83
    Bodva dala gól!

    Ku veľkej zodpovednosti sa postavil napokon ANTON RIBÁR a poslal loptu do opačnej strany ako sa hodil Trabalík, hostia tak vedú o dva góly 4:2!
     
    82
    Za spomínaný penaltový zákrok vidí domáci kapitán Drengubiak červenú kartu!
     
    82
    Bola nariadená penalta pre hostí! Hostia majú šancu zrejme definitívne rozhodnuť! Chukwuebuka sa po chybe domácej obrany dostal do nájazdu na bránu, nedovolene ho k zemi poslal kapitán Drengubiak a bude to penalta pre hostí!
     
    80
    Za zdržovanie hry pri odkope od brány hosti dostáva žltú kartu kapitán hostí Petričko.
     
    79
    Po presnej prihrávke sa v 16-tke dostal ku strele Bumbera, jeho krížny pokus len tesne minul ľavú tyčku. To je už veľká smola pre domáci tím.
     
    78
    Striedanie v tíme FK Bodva Moldava nad Bodvou: z ihriska odchádza Kónya, prichádza Dzurik.
     
    75
    Bumbera sa z uhľa dostal do nájazdu na bránu hostí, dlho váhal s prihrávkou na úplne voľného Saniho, až ho zakrižoval obranca hostí a poslal loptu na rohový kop!
     
    73
    Veľká smola pre domáci tím! V 16-tke hostí dostal presnú loptu Bumbera, ten z prvej napálil BRVNO brány hostí!
     
    71
    Veľká šanca pre domáci tím! Z ľavej strany vyslal Bumbera presný center na zadnú tyč, lopta dopadla ku úplne voľnému Laurovi, ten však trestuhodne bránu hostí z päťky prekopol!
     
    70
    Striedanie v tíme MFK Dolný Kubín: z ihriska odchádza Kliment, prichádza Buška.
     
    67
    Dolný Kubín dal gól!

    Kontaktný gól je na svete! Domáce tribúny sa radujú, domáci futbalisti sú veľmi aktívny a dávajú svoj druhý gól v zápase! Po presnej prihrávke do 16-tky hostí sa ku lopte dostal domáci SIRADJI SANI a pohodlne prekonal brankára hostí! Tento gól dal určite obrovský náboj do zápasu, čakajú nás ešte zaujímavé chvíle v tomto zápase, je znížené 2:3!
     
    65
    Dolný Kubín dal gól!

    Konečne! Toto si teraz povedali diváci na štadióne a dočkali sme sa prvého gólu domácich v tomto zápase! Obrana hostí teraz výrazne chybovala, sám pred bránou hostí sa ocitol FILIP KOLORÉDY, obišiel si brankára hostí a loptu zasunul do brány, je znížené 1:3!
     
    57
    Bodva dala gól!

    Domáci tím je už teraz úplne zúfalý. Opäť útočili, boli aktívnejší, ale góly dnes proste dávajú len hostia a dostávajú sa tak do vedenia 3:0! Domáci tím sa pozabudol v zadnných radoch, Mensah sa dostal do samostatného nájazdu na Trabalíka, ten vybiehal z brány, EMANUEL MENSAH si ho položil ako na hokeji, prvý pokus ešte Trabalík zázračne vyrazil, ale lopta sa odrazila ku hráčovi hostí späť a ten ju už pohodlne dopravil do opustenej domácej brány, nepomohol ani pri pravej tyčke Veselovský, ktorý sa už vrátil neskoro.
     
    52
    Autor prvého gólu v zápase Ribár sa zapisuje do ďalšej štatistiky, dostáva za tvrdý faul žltú kartu.
     
    49
    Pekná akcia domáceho tímu, ktorá mala skončiť gólom! Po ľavej strane potiahol loptu Laura, loptu priťukol Veselovskému, ten našiel v 16-tke hostí presnou prihrávkou Kolorédyho, ten však sám pred bránou hostí poslal loptu prízemnou strelou tesne vedľa pravej tyčky.
     
    46
    Do druhého polčasu ide domáci tím so zmenou v základnej zostave. Zo zápasu odstupuje Otruba, v druhom polčase si zahrá Bezák.
     
    Oba tímy spolu s rozhodcami sú späť na ihrisku! Druhý polčas sa nám tak čo chvíľa začne, určite nás čaká zaujímavých približne 45 minút.
     
    45
    Hlavný rozhodca nadstavuje 1 minútu!
     
    42
    Jeden z takých zákrokov teraz potrestal hlavný rozhodca Špaček žltou kartou pre domáceho Otrubu.
     
    40
    Prvé striedanie v zápase prichádza už teraz, domáci striedajú v 40.minúte, keď z ihriska odchádza Beňuš, jeho miesto zaujme Veselovský.
     
    39
    Bodva dala gól!

    Na štadióne v Dolnom Kubíne sa teraz dejú poriadne veci! Hostia dávajú prekvapivo aj druhý gól v zápase a idú do vedenia 2:0! Domáci futbalisti teraz opäť zaspali, po chybe sa lopta dostala ku úplne voľnému ARNOLD KÓNYA a ten spoza 16-tky tvrdou strelou posiela loptu ku ľavej tyčke, Trbalík bol absolútne bez šance. V tábore hostí prepukla ďalšia veľká radosť.
     
    36
    Prvú žltú kartu v zápase vidí hráč hostí Kis za tvrdý faul odzadu na domáceho hráča.
     
    31
    Bodva dala gól!

    Tak toto bolo ukážkové potvrdenie starého otrepaného pravidla NEDÁŠ – DOSTANEŠ! Hostia podnikli vôbec prvú útočná akciu v zápase a hneď je z toho gól v domácej bráne. Domáca obrana teraz poriadne zaspala, lopta prepadal až na zadnú tyč ku ANTONOVI RIBÁROVI a ten ju posiela za chrbát bezmocného domáceho brankára. Radosť hostí je enormná.
     
    14
    A ďalšia veľká šanca domáceho tímu! Po presnom centri do 16-tky z pravej strany sa ocitol sám pred brankárom hostí Bumbera, jeho slabá hlavička však končí len v rukaviciach brankára hostí, ktorý má zatiaľ v zápase najviac roboty!
     
    12
    Najväčšia šanca v zápase prišla práve teraz! Otruba vyslal z pravej strany presný center do 16-tky, lopta sa dostala až ku úplne voľnému Laurovi, ktorý postupoval sám na bránu hostí, loptu však napálil len do nôh brankára hostí, ktorý tak výrazne podržal svoj tím!
     
    10
    Poriadny vzruch v 16-tky hostí! Po centri z pravej strany o ktorý sa postaral Kliment lopta prepadal po chybe za domácu obranu, zakončoval následne Laura, jeho pokus bol však zblokovaný a na dorážku chýbalo Drengubiakovi azda krok!
     
    Oba tímy spolu s rozhodcami už prichádzajú na trávnik! Zápas začne čo nevidieť.

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Dynamo Dolný Kubín. Viac informácií tu.

    Góly: 65. Kolorédy, 67. Sani – 31. A. Ribár, 39. Kónya, 57. Mensah, 83. Ribár (pen.)

    Karty:   42. Otruba (DKU) – 36. Kis (MOL), 52. Ribár (MOL), 80. Petričko (MOL), 90+1. Lukáč (MOL)   82. Drengubiak (DKU)


    MFK Dynamo Dolný Kubín: Trabalík – Čučka(od 82.Kapitánom), Sopúch, Bumbera, Kliment(73.Buška), Laura, Drengubiak(K), Beňuš(40.Veselovský), Kolorédy, Otruba(46.Bezák), Sani.
    Náhradníci: Kapičák – Mihálik, Buška, Veselovský, Bezák, Lacko.

    FK Bodva Moldava nad Bodvou: Kováč – Petričko(K), Kražel, Zajac, A. Ribár, Kónya(78.Dzurik), Dolutovský, Mensah(90.D.Ribár), Jurko(87.Lukáč), Chukwuebuka, Kis.
    Náhradníci: Novák – Lukáč, Dzurik, D. Ribár.

    Rozhodca: Marek Špaček – Tomáš Mókoš, Martin Vician – Anton Ihring

    Diváci: 428