Dubnica – Šaľa 4:1 (kon.) | Skalica – Nové Mesto n/V 3:0 (kon.) | L. Mikuláš – Poprad 4:1 (kon.)
Dolný Kubín – Moldava 2:4 (kon.) | Prešov – MFK Zvolen 0:2 (kon.) | Bardejov – R. Sobota 1:1 (kon.)
Žilina B – Šamorín 2:1 (kon.) | Nitra – Slovan Bratislava U21 0:1 (kon.) | Michalovce – Lok. Košice 3:0 (kon.)
koniec
MFK Dynamo Dolný Kubín
2:4 (0:2)
FK Bodva Moldava nad Bodvou
Sobota 13.09.2014, 15:30 • Štadión MUDr. Ivana Chodáka Dolný Kubín (Dolný Kubín) • MONACObet liga
     
    Skončil sa nám zápas DOXXbet ligy medzi MFK Dolný Kubín a FK Bodva Moldava nad Bodvou víťazstvom hostí 2:4! Čo ku zápasu povedať, asi toľko, že tí, ktorý ste zápas sledovali tak o priebehu viete všetko. Domáci tím bol po celý zápas jasne lepší, aktívnejší, nebezpečnejší, ale góly dávali do polčasu len hostia, keď z dvoch šancí dvakrát potrestali chyby domácej obrany. Druhý polčas nepriniesol žiadnu zmenu, domáci útočili, tlačili a gól dali hostia. zdalo sa, že je už po všetkom, ale domáci sa zmohli, pridali na aktivite a konečne skórovali. Najprv znížil Kolorédy a o malú chvíľu na to dal kontaktný gól Sani. Od vtedy bolo na ihrisku len domáce mužstvo, ktoré nastrelili brvno, tyčku a zahodilo veľa šancí. Hostia sa dostali do brejku, Drengubiakov súboj s Chukwuebukom posúdil hlavný rozhodca ako faul domáceho hráča a kopala sa sporná penalta, ktorý hostia premenili a o zápase bolo rozhodnuté. Dnes sa potvrdili v zápase dva futbalové pravidlá: 1. Nedáš-dostaneš, 2. Futbal sa hrá na góly a nie na šance.

    S týmto zhrnutím zápasu a konštatovaním sa s Vami lúčim, pekný zvyšok soboty Vám z Dolného Kubína praje Miroslav Revaj. (18:06:53)
     
    Dnešné stretnutie sledovalo 428 divákov.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Striedanie v tíme FK Bodva Moldava nad Bodvou: z ihriska odchádza Mensah, prichádza D.Ribár.
     
    90+1
    Žltú kartu dostává Lukáč (FK Bodva Moldava nad Bodvou).
     
    90
    Hlavný rozhodca nadstavuje 2 minúty!
     
    88
    Ani táto šanca domácemu tímu nič nepriniesla, Sani zakončoval len vedľa brány. Hostia sa s loptou nikam neponáhľajú, čakajú už len na koniec zápasu. Smerom dopredu nejavia žiadnu aktivitu.
     
    87
    Striedanie v tíme FK Bodva Moldava nad Bodvou: z ihriska odchádza Jurko, prichádza Lukáč.
     
    86
    Domáci tím ešte útočí, ale je to márne. Presná koncovka dnes nie je na domácej strane a hostia už pohodlne kráčajú za ani nie nadretým víťazstvom.
     
    85
    Zdá sa, že je už definitívne rozhodnuté, domáci futbalisti sa napokon skvelého vyrovnania nedočkali, aj keď si to bez debaty zaslúžili. Všetká česť ku hosťom, ale zo 4 šancí dali 4 góly, takže o ich zaslúženom víťazstve sa hovoriť nedá. Lenže, futbal sa hrá na góly a nie na šance, to sa na tomto zápase úplne potvrdilo.
     
    84
    V domácich radoch sa po odpískanej penalte zvrhla vlna kritiky na hlavného rozhodcu a na jeho adresu vysielajú nepríjemné slová. Hlásateľ na štadióne ich vyzýva ku slušnému správaniu. Diváci sú toho názoru, že sa penalta pískať nemala. Podla mňa to je však ťažké posúdiť.
     
    83
    Bodva dala gól!

    Ku veľkej zodpovednosti sa postavil napokon ANTON RIBÁR a poslal loptu do opačnej strany ako sa hodil Trabalík, hostia tak vedú o dva góly 4:2!
     
    82
    Za spomínaný penaltový zákrok vidí domáci kapitán Drengubiak červenú kartu!
     
    82
    Bola nariadená penalta pre hostí! Hostia majú šancu zrejme definitívne rozhodnuť! Chukwuebuka sa po chybe domácej obrany dostal do nájazdu na bránu, nedovolene ho k zemi poslal kapitán Drengubiak a bude to penalta pre hostí!
     
    81
    Hostia sa dostali do rýchleho brejku, ktorý v 16-tke čisto zastavil domáci Čučka a posiela dlhým pasom loptu dopredu na svojich spoluhráčov.
     
    80
    Za zdržovanie hry pri odkope od brány hosti dostáva žltú kartu kapitán hostí Petričko.
     
    79
    Po presnej prihrávke sa v 16-tke dostal ku strele Bumbera, jeho krížny pokus len tesne minul ľavú tyčku. To je už veľká smola pre domáci tím.
     
    78
    Striedanie v tíme FK Bodva Moldava nad Bodvou: z ihriska odchádza Kónya, prichádza Dzurik.
     
    77
    S rohovým kopom si hostia poradili a loptu poslali dlhým odkopom do bezpečia. Domáci tak pri lopte ostanú.

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Dynamo Dolný Kubín. Viac informácií tu.

    Góly: 65. Kolorédy, 67. Sani – 31. A. Ribár, 39. Kónya, 57. Mensah, 83. Ribár (pen.)

    Karty:   42. Otruba (DKU) – 36. Kis (MOL), 52. Ribár (MOL), 80. Petričko (MOL), 90+1. Lukáč (MOL)   82. Drengubiak (DKU)


    MFK Dynamo Dolný Kubín: Trabalík – Čučka(od 82.Kapitánom), Sopúch, Bumbera, Kliment(73.Buška), Laura, Drengubiak(K), Beňuš(40.Veselovský), Kolorédy, Otruba(46.Bezák), Sani.
    Náhradníci: Kapičák – Mihálik, Buška, Veselovský, Bezák, Lacko.

    FK Bodva Moldava nad Bodvou: Kováč – Petričko(K), Kražel, Zajac, A. Ribár, Kónya(78.Dzurik), Dolutovský, Mensah(90.D.Ribár), Jurko(87.Lukáč), Chukwuebuka, Kis.
    Náhradníci: Novák – Lukáč, Dzurik, D. Ribár.

    Rozhodca: Marek Špaček – Tomáš Mókoš, Martin Vician – Anton Ihring

    Diváci: 428