Dubnica – Šaľa 4:1 (kon.) | Skalica – Nové Mesto n/V 3:0 (kon.) | L. Mikuláš – Poprad 4:1 (kon.)
Dolný Kubín – Moldava 2:4 (kon.) | Prešov – MFK Zvolen 0:2 (kon.) | Bardejov – R. Sobota 1:1 (kon.)
Žilina B – Šamorín 2:1 (kon.) | Nitra – Slovan Bratislava U21 0:1 (kon.) | Michalovce – Lok. Košice 3:0 (kon.)
koniec
FK Dubnica
4:1 (2:0)
FK Slovan Duslo Šaľa
Sobota 13.09.2014, 15:30 • Mestský štadión v Dubnici nad Váhom • MONACObet liga
     
    S konštatovaním, že Dubnica zvíťazila nad Šaľou vysoko 4:1, sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok soboty! (17:48:05)
     
    Potlesk divákov znie štadiónom v Dubnici. Domáci môžu byť maximálne spokojní, veď favorizovanú Šaľu zdolali vysoko 4:1! V úvode druhého polčasu sa zdalo, že hostia zapli na vyššie obrátky a pôjdu za vyrovnaním, Takáč však v 53.minúte presnou strelou zvýšil na rozdiel triedy. Zápas ovplyvnila 64.min., kedy videl červenú kartu za stiahnutie unikajúceho hráča domáci Štefánek. Hostia následne znížili po krásnych nožničkách Urbana, to ale bolo z ich strany všetko. Domáci srdnato bojovali a urputne bránili, pričom v nadstavenom čase pridali ešte štvrtý gól, ktorým dali korunu jasnému víťazstvu. Víťazstvo Dubnice je zaslúžené, domáci predviedli svoj najlepší výkon v sezóne a v tabuľke sa odlepia z 11.miesta. Tréner hostí Ladislav Molnár bol už počas zápasu poriadne nespokojný, a veru má byť s čím – jeho tím ukončil víťaznú sériu a po nevýraznom výkone vysoko prehral.
     
    Štatistiky zo zápasu :

    Strely celkom : 8:8
    Strely na bránu : 5:2
    Žlté karty : 1:1
    Červené karty : 1:0
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Dubnica dala gól!
    Tak, to je posledný klinec do boľavej rakvy Šale! Domáci podnikli rýchly brejk, loptu si na pravej strane prebral Hlatký, ktorý poslal skvelú krížnu prihrávku na MARTINA SUCHÉHO a ten s prehľadom obstrelil Kolmokova!
     
    90+1
    Novic Hlatký v peknej akcii, keď sa uvoľnil na ľavej strane a už-už postupoval do šestnástky, Blagojevič pred ním odkopol na roh. Dubničania tak získavajú cenné sekundy na svojej útočnej polovici.
     
    90
    Nadstavujú sa 2 minúty.
     
    90
    Hra v strede ihriska, jeden z hráčov Šale tam dokonca fauloval Čiernika. Dubničania v držaní lopty, už sa zdá, že si tri body postrážia.
     
    90
    Striedanie v tíme MFK Dubnica nad Váhom: z ihriska odchádza Martin Janco, prichádza Roman Hlatký.
     
    89
    Ďalšia obrovská šanca hostí! Z rohu centroval Urban, lopta po hlavičkovom súboji doputovala k Matičovi, ktorý tvrdo vystrelil z hranice šestnástky, Slávik bravúrne vyboxoval!
     
    88
    Mohli sme ešte vidieť poriadnu drámu! Kiss totiž poslal z ľavej strany center do šestnástky, loptu tam nikto netečoval a preskočila aj brankárovi Slávikovi, Gešnábel bol ale na vzdialenejšej žrdi príliš prekvapený a nedokázal loptu umiestniť do brány!
     
    87
    Po rohovom kope si situáciu postrážila obrana Šale, domáci však aspoň získali cenné sekundy. Šaľa sa ešte pokúsi o jeden z posledných útokov.
     
    86
    Čiernik zahral štandardku z cca 20 metrov na osi ihriska skvele, loptu zakrútil ponad múr do ľavého horného rohu, Kolmokov s námahou vyrazil na roh!
     
    85
    Hostia navyše zmätkujú v obrane, kde im narobil problémy osamotený Habšuda – Blagojevič sa totiž pri rozohrávke pošmykol, nechtiac prenechal loptu Habšudovi, ktorého potom faulovall. Domáci môžu zahrávať štandardku.
     
    84
    Čurgali zo Šale sa ešte pokúsil rozhýbať ofenzívu svojho tímu, loptu si hodil cez obrancu na hranici šestnástky, predkopol si ju však príliš dopredu a tak ju už nemohol dostihnúť. Laco Molnár sa v silnom daždi stiahol pod strechu a už ani neadresuje pokyny hráčom, zrejme tuší, že dnes pôjdu hostia domov bez bodov...
     
    83
    Hostia viac pri lopte, takýmto spôsobom však dnes body určite nevydolujú. Gešnábel totiž pridal do zbierky ďalší nepresný center, keď z ľavej strany mieril vysoko nad bránu.
     
    82
    Zo strany hostí je to veľmi monotónne – sledujeme dlhé prihrávky, ktoré sú zakončené centrom do šestnástky. Teraz to Šali znovu nevyšlo, keď Nurkovič nedokázal sklepnúť dlhý center na pravej strane.
     
    81
    Habšuda sa uviedol nepresnou nahrávkou, keď pri pravej postrannej čiare nenašiel Takáča. Hostia získali loptu, zatiaľ im ale chýba rýchly prechod do útoku a potrebná myšlienka.
     
    80
    Striedanie v tíme MFK Dubnica nad Váhom: z ihriska odchádza Andrej Števček, prichádza Kevin Habšuda.

    Tomáš Schügerl


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Dubnica. Viac informácií tu.

    Góly: 8. Čiernik (pen.), 29. Števček (Sečány), 53. Takáč (Števček), 90+2. Suchý (Hlatký) – 68. Urban (Nurkovič)

    Karty:   5. Janco (DUB) – 7. Kolmokov (SAL)   64. Štefánek (DUB)


    FK Dubnica: Slávik – Takáč, Šupák (C), Cisár, Švirik – Janco (90.Hlatký), Števček (80.Habšuda), Zahranychnyy, Čiernik, Štefánek – Sečány (74.Suchý)
    Náhradníci: Čurik, Habšuda, Suchý, Hlatký, Krošlák, Digaňa

    FK Slovan Duslo Šaľa: Kolmokov (C) – Kiss, Konopásek, Blagojevič, Tomiš – Kochan (46.Gešnábel), Urban, Rehák, Galbavý (37.Nurkovič) – Szabó (69.Čurgali), Matič
    Náhradníci: Rusznák, Szabó, Nurkovič, Nagy, Čurgali, Holeva, Gešnábel

    Rozhodca: Korista – Borsányi, Pozor

    Diváci: 320