Dubnica – Šaľa 4:1 (kon.) | Skalica – Nové Mesto n/V 3:0 (kon.) | L. Mikuláš – Poprad 4:1 (kon.)
Dolný Kubín – Moldava 2:4 (kon.) | Prešov – MFK Zvolen 0:2 (kon.) | Bardejov – R. Sobota 1:1 (kon.)
Žilina B – Šamorín 2:1 (kon.) | Nitra – Slovan Bratislava U21 0:1 (kon.) | Michalovce – Lok. Košice 3:0 (kon.)
koniec
MFK Dynamo Dolný Kubín
2:4 (0:2)
FK Bodva Moldava nad Bodvou
Sobota 13.09.2014, 15:30 • Štadión MUDr. Ivana Chodáka Dolný Kubín (Dolný Kubín) • MONACObet liga
     
    Skončil sa nám zápas DOXXbet ligy medzi MFK Dolný Kubín a FK Bodva Moldava nad Bodvou víťazstvom hostí 2:4! Čo ku zápasu povedať, asi toľko, že tí, ktorý ste zápas sledovali tak o priebehu viete všetko. Domáci tím bol po celý zápas jasne lepší, aktívnejší, nebezpečnejší, ale góly dávali do polčasu len hostia, keď z dvoch šancí dvakrát potrestali chyby domácej obrany. Druhý polčas nepriniesol žiadnu zmenu, domáci útočili, tlačili a gól dali hostia. zdalo sa, že je už po všetkom, ale domáci sa zmohli, pridali na aktivite a konečne skórovali. Najprv znížil Kolorédy a o malú chvíľu na to dal kontaktný gól Sani. Od vtedy bolo na ihrisku len domáce mužstvo, ktoré nastrelili brvno, tyčku a zahodilo veľa šancí. Hostia sa dostali do brejku, Drengubiakov súboj s Chukwuebukom posúdil hlavný rozhodca ako faul domáceho hráča a kopala sa sporná penalta, ktorý hostia premenili a o zápase bolo rozhodnuté. Dnes sa potvrdili v zápase dva futbalové pravidlá: 1. Nedáš-dostaneš, 2. Futbal sa hrá na góly a nie na šance.

    S týmto zhrnutím zápasu a konštatovaním sa s Vami lúčim, pekný zvyšok soboty Vám z Dolného Kubína praje Miroslav Revaj. (18:06:53)
     
    Dnešné stretnutie sledovalo 428 divákov.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Striedanie v tíme FK Bodva Moldava nad Bodvou: z ihriska odchádza Mensah, prichádza D.Ribár.
     
    90+1
    Žltú kartu dostává Lukáč (FK Bodva Moldava nad Bodvou).
     
    90
    Hlavný rozhodca nadstavuje 2 minúty!
     
    88
    Ani táto šanca domácemu tímu nič nepriniesla, Sani zakončoval len vedľa brány. Hostia sa s loptou nikam neponáhľajú, čakajú už len na koniec zápasu. Smerom dopredu nejavia žiadnu aktivitu.
     
    87
    Striedanie v tíme FK Bodva Moldava nad Bodvou: z ihriska odchádza Jurko, prichádza Lukáč.
     
    86
    Domáci tím ešte útočí, ale je to márne. Presná koncovka dnes nie je na domácej strane a hostia už pohodlne kráčajú za ani nie nadretým víťazstvom.
     
    85
    Zdá sa, že je už definitívne rozhodnuté, domáci futbalisti sa napokon skvelého vyrovnania nedočkali, aj keď si to bez debaty zaslúžili. Všetká česť ku hosťom, ale zo 4 šancí dali 4 góly, takže o ich zaslúženom víťazstve sa hovoriť nedá. Lenže, futbal sa hrá na góly a nie na šance, to sa na tomto zápase úplne potvrdilo.
     
    84
    V domácich radoch sa po odpískanej penalte zvrhla vlna kritiky na hlavného rozhodcu a na jeho adresu vysielajú nepríjemné slová. Hlásateľ na štadióne ich vyzýva ku slušnému správaniu. Diváci sú toho názoru, že sa penalta pískať nemala. Podla mňa to je však ťažké posúdiť.
     
    83
    Bodva dala gól!

    Ku veľkej zodpovednosti sa postavil napokon ANTON RIBÁR a poslal loptu do opačnej strany ako sa hodil Trabalík, hostia tak vedú o dva góly 4:2!
     
    82
    Za spomínaný penaltový zákrok vidí domáci kapitán Drengubiak červenú kartu!
     
    82
    Bola nariadená penalta pre hostí! Hostia majú šancu zrejme definitívne rozhodnuť! Chukwuebuka sa po chybe domácej obrany dostal do nájazdu na bránu, nedovolene ho k zemi poslal kapitán Drengubiak a bude to penalta pre hostí!
     
    81
    Hostia sa dostali do rýchleho brejku, ktorý v 16-tke čisto zastavil domáci Čučka a posiela dlhým pasom loptu dopredu na svojich spoluhráčov.
     
    80
    Za zdržovanie hry pri odkope od brány hosti dostáva žltú kartu kapitán hostí Petričko.
     
    79
    Po presnej prihrávke sa v 16-tke dostal ku strele Bumbera, jeho krížny pokus len tesne minul ľavú tyčku. To je už veľká smola pre domáci tím.
     
    78
    Striedanie v tíme FK Bodva Moldava nad Bodvou: z ihriska odchádza Kónya, prichádza Dzurik.
     
    77
    S rohovým kopom si hostia poradili a loptu poslali dlhým odkopom do bezpečia. Domáci tak pri lopte ostanú.
     
    75
    Bumbera sa z uhľa dostal do nájazdu na bránu hostí, dlho váhal s prihrávkou na úplne voľného Saniho, až ho zakrižoval obranca hostí a poslal loptu na rohový kop!
     
    74
    Diváci na štadióne sa teraz určite nenudia, sledujú veľký koncert domáceho tímu, ktorý je aktívny, útočí strieľa a hostia len stoja a bránia sa. Ten tretí gól v sieti hostí už visí na vlásku, uvidíme či sa dočkáme vyrovnania.
     
    73
    Veľká smola pre domáci tím! V 16-tke hostí dostal presnú loptu Bumbera, ten z prvej napálil BRVNO brány hostí!
     
    72
    Domáci sú pri lopte a tlačia na hostí. Hostia sa len bránia, domáci útočia do plných.
     
    71
    Veľká šanca pre domáci tím! Z ľavej strany vyslal Bumbera presný center na zadnú tyč, lopta dopadla ku úplne voľnému Laurovi, ten však trestuhodne bránu hostí z päťky prekopol!
     
    70
    Striedanie v tíme MFK Dolný Kubín: z ihriska odchádza Kliment, prichádza Buška.
     
    69
    Hostia po faule zahrávali nepríjemný priamy kop, po centrovanej lopte do 16-tky domáceho tímu sa ku hlavičke dostal Kis, loptu v pohode skrotil Trabalík.
     
    68
    Domáci tím strelil dva rýchle góly, hrá aktívne a remízu by si určite zaslúžil. Hostia nepochopiteľne poľavili v zápase a inkasovali dva góly. Pre domácich je veľká škoda, že zahodili toľko vyložených šancí.
     
    67
    Dolný Kubín dal gól!

    Kontaktný gól je na svete! Domáce tribúny sa radujú, domáci futbalisti sú veľmi aktívny a dávajú svoj druhý gól v zápase! Po presnej prihrávke do 16-tky hostí sa ku lopte dostal domáci SIRADJI SANI a pohodlne prekonal brankára hostí! Tento gól dal určite obrovský náboj do zápasu, čakajú nás ešte zaujímavé chvíle v tomto zápase, je znížené 2:3!
     
    65
    Dolný Kubín dal gól!

    Konečne! Toto si teraz povedali diváci na štadióne a dočkali sme sa prvého gólu domácich v tomto zápase! Obrana hostí teraz výrazne chybovala, sám pred bránou hostí sa ocitol FILIP KOLORÉDY, obišiel si brankára hostí a loptu zasunul do brány, je znížené 1:3!
     
    63
    Domáci tím hrá stále aktívne, hosťom robia poriadne problémy. Domácich dnes tlačí koncovka a je to na tomto zápase poznať.
     
    61
    Domácemu tímu už nefunguje ani ich presná kombinácia a po chybách často loptu stráca, hostia sa po zisku lopty nikam neponáhľajú.
     
    60
    Hosťom priebežný stav plne vyhovuje a po zisku lopty sa nemajú kam ponáhľať. Snaží sa loptu podržať a zakladať pomalšie útočné akcie. Domáci tím sa však nevzdáva a vysoko napáda rozohrávku hostí.
     
    59
    Aj keď prehráva domáci tím 3:0, stále je aktívnejší a snaží sa streliť gól. Hostia si dnes vypracovali 3 veľké šance a dali z toho 3 góly. Domáci tím mal tých šancí viac ako dosť, ale gól im dnes zrejme súdení nie je.
     
    57
    Bodva dala gól!

    Domáci tím je už teraz úplne zúfalý. Opäť útočili, boli aktívnejší, ale góly dnes proste dávajú len hostia a dostávajú sa tak do vedenia 3:0! Domáci tím sa pozabudol v zadnných radoch, Mensah sa dostal do samostatného nájazdu na Trabalíka, ten vybiehal z brány, EMANUEL MENSAH si ho položil ako na hokeji, prvý pokus ešte Trabalík zázračne vyrazil, ale lopta sa odrazila ku hráčovi hostí späť a ten ju už pohodlne dopravil do opustenej domácej brány, nepomohol ani pri pravej tyčke Veselovský, ktorý sa už vrátil neskoro.
     
    56
    Centrovanú loptu z rohového kopu vyboxoval preč brankár hostí Kováč, lopta padla ku Kolorédymu, jeho pokus nožničkami bol však nepresný a žiadne nebezpečenstvo pre hostí neznamenal.
     
    55
    Domáci tím si po ďalšej aktivite vybojoval rohový kop. Hostia sa už zoskupujú v zadných radoch.
     
    54
    Spoza 16-tky sa dostal ku strele Ribár, jeho nepresný a slabý pokus zobral do svojej moci domáci brankár Trabalík.
     
    53
    V 16-tke sa hostí sa do zakončenia dostal domáci Sani, jeho pokus bol však nepresný a bránu hostí neohrozil.
     
    52
    Autor prvého gólu v zápase Ribár sa zapisuje do ďalšej štatistiky, dostáva za tvrdý faul žltú kartu.
     
    50
    Hostia sa dostali po rýchlom brejku a chybe domácej obrany ku strele, svoj pokus však Jurko poslal tesne nad domácu bránu.
     
    49
    Pekná akcia domáceho tímu, ktorá mala skončiť gólom! Po ľavej strane potiahol loptu Laura, loptu priťukol Veselovskému, ten našiel v 16-tke hostí presnou prihrávkou Kolorédyho, ten však sám pred bránou hostí poslal loptu prízemnou strelou tesne vedľa pravej tyčky.
     
    48
    Domáci tím sa dostal na dostrel 16-tky hostí, Laura zvolil miesto strely dlhú prihrávku do 16-tky, tá mu však nevyšla a bude to len odkop od brány hostí.
     
    47
    Domáci tím začína byť od úvodu druhého polčasu aktívny, nič iné im ani neostáva. Hostia vedú o dva góly a zrejme nejaké veľké útočenie z ich strany sa očakávať nedá.
     
    46
    Do druhého polčasu ide domáci tím so zmenou v základnej zostave. Zo zápasu odstupuje Otruba, v druhom polčase si zahrá Bezák.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba tímy spolu s rozhodcami sú späť na ihrisku! Druhý polčas sa nám tak čo chvíľa začne, určite nás čaká zaujímavých približne 45 minút.
     
    Skončil sa nám prvý polčas zápasu a diváci, ako aj samotný hráči a tréneri domáceho tímu sú nešťastný a poriadne nervózny. Domáci tím bol od začiatku zápasu aktívnejší a lepší, zahodil množstvo šancí. Ako sa majú dávať góly im ukázali hostia z dvoch šancí a stav po prvom polčase je tak 0:2! Domáci tím musí zlepšiť koncovku a ja defenzívu, hostia ju preverili dvakrát a boli z toho dva góly v domácej bráne. Určite nás však čaká zaujímavý druhý polčas. Domáci sa budú snažiť čo najrýchlejšie vyrovnať, aj keď to nebudú mať ľahké. Uvidíme, a akou taktikou vstúpia do druhého polčasu hostia. Takže, určite sa prostredníctvom nášho portálu oplatí sledovať aj druhý polčas.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Hlavný rozhodca nadstavuje 1 minútu!
     
    44
    Domáci futbalisti pokračujú vo svojej aktivite aj v závere prvého polčasu, snažia sa streliť gól do šatne, ktorý by im výrazne pomohol do psychickej pohody.
     
    42
    Jeden z takých zákrokov teraz potrestal hlavný rozhodca Špaček žltou kartou pre domáceho Otrubu.
     
    41
    Domáci futbalisti sú aktívny, ale góly v zápase dávajú hostia. To domácich futbalistov poriadne znervóznelo a často sa schyľujú ku nedovoleným zákrokom.
     
    40
    Prvé striedanie v zápase prichádza už teraz, domáci striedajú v 40.minúte, keď z ihriska odchádza Beňuš, jeho miesto zaujme Veselovský.
     
    39
    Bodva dala gól!

    Na štadióne v Dolnom Kubíne sa teraz dejú poriadne veci! Hostia dávajú prekvapivo aj druhý gól v zápase a idú do vedenia 2:0! Domáci futbalisti teraz opäť zaspali, po chybe sa lopta dostala ku úplne voľnému ARNOLD KÓNYA a ten spoza 16-tky tvrdou strelou posiela loptu ku ľavej tyčke, Trbalík bol absolútne bez šance. V tábore hostí prepukla ďalšia veľká radosť.
     
    38
    Hra sa začína vyrovnávať a útočiť začínajú aj hostia. Futbal sa začína divákom páčiť.
     
    37
    Z ľavej strany sa dostal ku centru do 16-tky domáceho tím Mensah, lopta však končí v rukaviciach domáceho brankára Trabalíka.
     
    36
    Prvú žltú kartu v zápase vidí hráč hostí Kis za tvrdý faul odzadu na domáceho hráča.
     
    35
    Po rohovom kope bol menší zmätok v domácej 16-tke, loptu však napokon domáca obrana poslala do bezpečia.
     
    34
    Hostí musel nedávno strelený gól poriadne nabudiť! Začínajú v zápase výrazne ožívať a robiť domácim futbalistom veľké problémy. Do zakončenia sa dostal dnes veľmi aktívny Ribár, jeho pokus vyráža Trabalík na rohový kop.
     
    33
    Tak teraz hralo s domácim tímom veľké šťastie! Po chybe sa dostal ku lopte autor prvého gólu Ribár, jeho pokus zastavila až ruka domáceho Čučku, ale už dávnejšie mával asistent rozhodcu ofsajd a tak táto akcia platiť nemohla.
     
    32
    Domáci tím však inkasovaný gól nepoložil na kolená a je aj naďalej aktívnejší. Musím povedať, že vedenie hostí je absolútne nezaslúžené, ale futbal sa hrá na góly a nie na zahodené šance. Tento gól však dodáva do nudnejšieho zápasu veľký náboj.
     
    31
    Bodva dala gól!

    Tak toto bolo ukážkové potvrdenie starého otrepaného pravidla NEDÁŠ – DOSTANEŠ! Hostia podnikli vôbec prvú útočná akciu v zápase a hneď je z toho gól v domácej bráne. Domáca obrana teraz poriadne zaspala, lopta prepadal až na zadnú tyč ku ANTONOVI RIBÁROVI a ten ju posiela za chrbát bezmocného domáceho brankára. Radosť hostí je enormná.
     
    30
    Obaja futbalisti sú napokon v poriadku a v hre tak budú môcť pokračovať. Lopta bola prisúdená hosťom.
     
    29
    Lopta smerovala od Kolorédyho až do 16-tky hostí, lopta bola pre domáceho Saniho pridlhá, ale predsa len sa za ňou rozbehol a nakoniec došlo ku zrážke s brankárom hostí. Hra sa nám tak na chvíľu preruší.
     
    28
    Hostia sa pokúšali o útočnú akciu, ale po chybe loptu strácajú a tak sa tu črtá ďalší pokus pre domácich na ohrozenie brány hostí.
     
    27
    Beňuš našiel skvelou prihrávkou nabiehajúceho Otrubu, ktorý sa dostal s loptou do 16-tky hostí, jeho center bol však až moc pretiahnutý a nikoho z domácich hráčov nenašiel.
     
    26
    Bumbera sa zmocnil lopty a skvelým pasom poslal dopredu Lauru, pri loptu bol však včas hráč hostí Mensah, domáci hráč si pomohol faulom a tak domáci tím loptu stráca.
     
    25
    Obraz hry sa nám nemení ani v týchto minútach, domáci tím je aktívnejší, ale chybuje v koncovke. Hostia sa smerom dopredu prakticky ešte nedostali a len sa bránia. Diváci sa tak zatiaľ na zápase trošku nudia, strelený gól by dodal zápasu väčší náboj.
     
    24
    Lopta sa dostala na ľavú stranu, tam si však domáci hráč Laura pomohol faulom a tak sa nedostal ku centru či prihrávke do 16-tky hostí.
     
    23
    Domáci získali loptu, ale po chybe ju hneď stratili a tak sa domáci tím opäť dostáva s loptou smerom dopredu.
     
    22
    Aj táto útočná akcia domáceho tímu sa napokon skončí len odkopom od brány hostí. Domáci sú aj naďalej v zápase aktívnejší, hostia ešte domáceho brankára Trabalíka nepreverili.
     
    20
    Napokon sa aj tak stalo, ale po nedorozumení domácich hráčov v 16-tke hostí to bude napokon len odkop od brány hostí.
     
    19
    Ten zahrával za domácich Kolorédy, loptu poslal na vzdialenejšiu tyč, ale tam poslali hostia loptu do bezpečia. Domáci sa tak opäť zmocnili lopty a podnikajú ďalšiu nebezpečnú útočnú akciu.
     
    18
    Ďalšia rýchla akcia domáceho tímu, loptu potiahol smerom dopredu, tvrdo vypálil a jeho pokus poslala obrana hostí na prvý rohový kop v zápase!
     
    17
    Moje slová teraz potvrdila ďalšia akcia domáceho tímu, od vlastnej brány ťahal loptu Kolorédy, dostal sa na dostrel 16-tky hostí, ale jeho prihrávku včas odkopla do bezpečia obrana hostí.
     
    16
    Ak sa hostia aj dostanú ku lopte, tak je to ozaj len na malú chvíľu, domáci futbalisti im ju hneď zoberú a podnikajú nebezpečné útočné akcie. Skóre zápasu je 0:0, ale kľudne to už mohlo byť aj 2:0 pre domácich.
     
    14
    A ďalšia veľká šanca domáceho tímu! Po presnom centri do 16-tky z pravej strany sa ocitol sám pred brankárom hostí Bumbera, jeho slabá hlavička však končí len v rukaviciach brankára hostí, ktorý má zatiaľ v zápase najviac roboty!
     
    13
    Domáci futbalisti začínajú poriadne tlačiť na hostí a tí sa len s námahou a s dávkou poriadneho šťastia bránia. Domáci tím má jedinú chybičku na kráse a tou je koncovka.
     
    12
    Najväčšia šanca v zápase prišla práve teraz! Otruba vyslal z pravej strany presný center do 16-tky, lopta sa dostala až ku úplne voľnému Laurovi, ktorý postupoval sám na bránu hostí, loptu však napálil len do nôh brankára hostí, ktorý tak výrazne podržal svoj tím!
     
    11
    Domáca aktivita a tlak sa začína stupňovať, Sani sa po presnej prihrávke dostal do zakončenia, vyprášil však len rukavice brankárovi hostí, ktorý vyrazil jeho tvrdý pokus mimo nebezpečenstva.
     
    10
    Poriadny vzruch v 16-tky hostí! Po centri z pravej strany o ktorý sa postaral Kliment lopta prepadal po chybe za domácu obranu, zakončoval následne Laura, jeho pokus bol však zblokovaný a na dorážku chýbalo Drengubiakovi azda krok!
     
    9
    Domáci tím začína byť v zápase aktívnejší a dostáva sa do nebezpečných situácii. Kliment svojou aktivitou vybojoval zaujímavý out, po ktorom sa do zakončenia dostal Laura, lopty sa však opäť zmocnil brankár hostí.
     
    8
    Priamy kop zahrával opäť Bumbera, ale loptu napálil len do múru. Ku odrazenej lopte sa dostal Kolorédy, jeho pokus však bol nepresný a bude to len odkop od brány hostí.
     
    7
    A bude to po rýchlom brejku domáceho tímu ďalší zaujímavý priamy kop, tento krát je to vo veľmi tesnej blízkosti bránky hostí.
     
    6
    Práve sme mali možnosť vidieť prvú zaujímavá šancu v zápase! Spomínaný priamy kop zahrával Bumbera, lopta padla na hlavu Saniho, ten však poslal svoj pokus hlavou len do rukavíc brankára hostí.
     
    5
    Domáci tím získava po rýchlom brejku priamy kop z pravej strany, v blízkosti 16-tky. Zaujímavá situácia pre domáci tím.
     
    4
    Hostia podnikli útočnú akciu z ľavej strany, ku lopte sa dostal Mensah, jeho prihrávku však odkopáva preč Drengubiak.
     
    3
    Sú za nami úvodné minúty zápasu, zatiaľ sa diváci na štadióne lepšie vzruchu nedočkali. Úvod zápasu je z oboch strán opatrný.
     
    2
    Teraz sa už domáci tím dostal do prvej útočnej akcie, ich útočnú snahu však prerušil ofsajd.
     
    1
    Domácemu prvá útočná akcia zápasu nevyšla, po strate lopty sa na dostrel domácej brány dostali hostia, Ribár poslal centrovanú loptu do 16-tky, lopty sa napokon zmocnil Trabalík.
     
    1
    Zápas sa nám práve začal! Výkop mal domáci tím a pokúsi sa tak o prvú útočnú akciu.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Domáci nastupujú v modrých dresoch, hostia v bielych.
     
    Oba tímy spolu s rozhodcami už prichádzajú na trávnik! Zápas začne čo nevidieť.
     
    Ešte raz vítam všetkých divákov, ktorí ste klikli na tento online prenos. Do začiatku zápasu nám ostáva už len chvíľa, zostavy sú známe a môžte si ich prezrieť. V Dolnom Kubíne vládne príjemné teplé počasie pod mrakom.
     
    Úvodné zostavy:

    MFK Dolný Kubín: Trabalík – Čučka, Sopúch, Bumbera, Kliment, Laura, Drengubiak(K), Beňuš, Kolorédy, Otruba, Sani.
    Náhradníci: Kapičák – Mihálik, Buška, Veselovský, Bezák, Lacko.

    FK Bodva Moldava nad Bodvou: Kováč – Petričko(K), Kražel, Zajac, A. Ribár, Kónya, Dolutovský, Mensah, Jurko, Chukwuebuka, Kis.
    Náhradníci: Novák – Lukáč, Dzurik, D. Ribár.

    Rozhodca: Marek Špaček – Tomáš Mókoš, Martin Vician – Anton Ihring.
     
    Oba tímy sa proti sebe postavili už veľakrát, či už v druhej lige, alebo vlani v tretej lige, kde platilo pravidlo môj dom môj hrad. Oravci dokázali v poslednom domácom zápase pred zimnou prestávkou rozdrviť Moldavu vysoko 4:0, odvetný zápas na Východe sa skončil víťazstvom tamojšieho FK 2:1.

    Tento zápas je pre oba tímy veľmi dôležitý! Ide o veľmi potrebné body do tabuľky, oba tímy by sa určite najradšej vyhli barážovej skupine. Zápas tak jasného favorita nemám, podľa tabuľkového postavenia sú miernym favoritom domáci futbalisti.
     
    Dolný Kubín po domácom víťazstve 2:0 nad Slavoj Trebišov cestoval na veľmi dôležitý zápas do Družstevnej pri Hornáde, kde si zmeral sily s Lokomotívou Košice. Oba tímy mali rovnaký počet bodov, domáci však mali lepšie skóre a boli v tabuľke vyššie. Oravci však vyhrali 1:0 po premennej penalte, o ktorý sa postaral kapitán Drengubiak a Dolný Kubín sa tak vyšvihol až o 4 miesta vyššie!

    FK Bodva Moldava nad Bodvou ako som už spomínal sa nachádza na poslednom mieste, ale v poslednom zápase dokázali v piatočnej predohrávke vyhrať na svojej pôde 3:2 nad silným Popradom, čo ich určite pred zápasom na Orave posilní.
     
    V Dolnom Kubíne čaká na divákov ďalší zaujímavý zápas, ktorý sľubuje veľa napätia a vyrovnaný súboj, domáce MFK hostí na svojom štadióne súpera z Východu FK Bodva Moldava nad Bodvou. Zdá sa, že domáci tím sa otriasol z hrozného úvodu a začína sa prebúdzať. Po siedmych odohraných kolách patrí domácemu tímu siedme miesto za zisk 9 bodov. Hostia ich nazbierali zatiaľ 6 bodov a nachádzajú sa na poslednom 12.mieste.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu, ktorí sa rozhodli kliknúť na tento prenos, ktorý je zameraný na zápas druhej najvyššej futbalovej súťaže – DOXXbet liga. Konkrétne sa jedná o zápas medzi MFK Dolný Kubín a FK Bodva Moldava nad Bodvou. Výkop zápasu je naplánovaný na 15:30, všetci ste na sledovanie prenosu srdečne pozvaní.

    Hlavným rozhodcom zápasu bude Marek Špaček, ktorému budú na čiarach asistovať Tomáš Mókoš a Martin Vician, štvrtým náhradným rozhodcom bude Anton Ihring. Delegátom zápasu a delegátom pozorovateľom rozhodcov bude Viliam Vais. Zápas sa odohrá na Štadión MUDr. Ivana Chodáka Dolný Kubín.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:30.

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Dynamo Dolný Kubín. Viac informácií tu.

    Góly: 65. Kolorédy, 67. Sani – 31. A. Ribár, 39. Kónya, 57. Mensah, 83. Ribár (pen.)

    Karty:   42. Otruba (DKU) – 36. Kis (MOL), 52. Ribár (MOL), 80. Petričko (MOL), 90+1. Lukáč (MOL)   82. Drengubiak (DKU)


    MFK Dynamo Dolný Kubín: Trabalík – Čučka(od 82.Kapitánom), Sopúch, Bumbera, Kliment(73.Buška), Laura, Drengubiak(K), Beňuš(40.Veselovský), Kolorédy, Otruba(46.Bezák), Sani.
    Náhradníci: Kapičák – Mihálik, Buška, Veselovský, Bezák, Lacko.

    FK Bodva Moldava nad Bodvou: Kováč – Petričko(K), Kražel, Zajac, A. Ribár, Kónya(78.Dzurik), Dolutovský, Mensah(90.D.Ribár), Jurko(87.Lukáč), Chukwuebuka, Kis.
    Náhradníci: Novák – Lukáč, Dzurik, D. Ribár.

    Rozhodca: Marek Špaček – Tomáš Mókoš, Martin Vician – Anton Ihring

    Diváci: 428