Dubnica – Šaľa 4:1 (kon.) | Skalica – Nové Mesto n/V 3:0 (kon.) | L. Mikuláš – Poprad 4:1 (kon.)
Dolný Kubín – Moldava 2:4 (kon.) | Prešov – MFK Zvolen 0:2 (kon.) | Bardejov – R. Sobota 1:1 (kon.)
Žilina B – Šamorín 2:1 (kon.) | Nitra – Slovan Bratislava U21 0:1 (kon.) | Michalovce – Lok. Košice 3:0 (kon.)
koniec
FK Dubnica
4:1 (2:0)
FK Slovan Duslo Šaľa
Sobota 13.09.2014, 15:30 • Mestský štadión v Dubnici nad Váhom • MONACObet liga
     
    90+2
    Dubnica dala gól!
    Tak, to je posledný klinec do boľavej rakvy Šale! Domáci podnikli rýchly brejk, loptu si na pravej strane prebral Hlatký, ktorý poslal skvelú krížnu prihrávku na MARTINA SUCHÉHO a ten s prehľadom obstrelil Kolmokova!
     
    90
    Striedanie v tíme MFK Dubnica nad Váhom: z ihriska odchádza Martin Janco, prichádza Roman Hlatký.
     
    89
    Ďalšia obrovská šanca hostí! Z rohu centroval Urban, lopta po hlavičkovom súboji doputovala k Matičovi, ktorý tvrdo vystrelil z hranice šestnástky, Slávik bravúrne vyboxoval!
     
    88
    Mohli sme ešte vidieť poriadnu drámu! Kiss totiž poslal z ľavej strany center do šestnástky, loptu tam nikto netečoval a preskočila aj brankárovi Slávikovi, Gešnábel bol ale na vzdialenejšej žrdi príliš prekvapený a nedokázal loptu umiestniť do brány!
     
    86
    Čiernik zahral štandardku z cca 20 metrov na osi ihriska skvele, loptu zakrútil ponad múr do ľavého horného rohu, Kolmokov s námahou vyrazil na roh!
     
    80
    Striedanie v tíme MFK Dubnica nad Váhom: z ihriska odchádza Andrej Števček, prichádza Kevin Habšuda.
     
    79
    Dubničania pochopili, že najlepšou obranou je útok a boli blízko k štvrtému gólu! Po nepresnom centri Urbana získali loptu a podnikli rýchly brejk, na konci ktorého bol Čiernik – na ľavej strane sa z 25 metrov oprel do lopty a mieril nádherne do protiľahlého horného rohu, Kolmokov v krásnej robinzonáde vyboxoval!
     
    74
    Striedanie v tíme MFK Dubnica nad Váhom: z ihriska odchádza Martin Sečány, prichádza Martin Suchý.
     
    70
    A Šaľa mohla znížiť na rozdiel jediného gólu! Rehák potiahol loptu po ľavej strane a strieľaným centrom našiel na penaltovom bode voľného Gešnábela, ktorý trestuhodne vystrelil tesne vedľa ľavej žrde!
     
    69
    Striedanie v tíme FK Slovan Duslo Šaľa: z ihriska odchádza Lukáš Szabó, prichádza Ondrej Čurgali.
     
    68
    Šaľa dala gól!
    Krásny futbalový moment v Dubnici! Hostia sa po dlhých kombináciách dostali k centru z ľavej strany, Nurkovič vrátil loptu na vzdialenejšej žrdi tesne pred päťku na ANDREJA URBANA, ktorý sa akrobatickými nožničkami trafil presne k ľavej žrdi! Je znížené, hostia rozdúchali iskierku nádeje!
     
    64
    Hostia podnikli rýchly brejk, Nurkovič postupoval sám na bránu a Róbert ŠTEFÁNEK ho tesne pred šestnástkou zozadu stiahol za dres, je z toho červená karta pre Dubničana!
     
    62
    Nurkovič v druhej skvelej šanci! Útočník hostí mohol zápas zdramatizovať – po centri z pravej strany zakončoval nekrytý v strede šestnástky, zblízka trafil len do Slávika, ktorý si pripisuje výborný zákrok!
     
    53
    Dubnica dala gól!
    Neuveriteľné, je to už rozdielom triedy! Dubničania znovu udreli po outovom vhadzovaní – Cisár vhodil loptu na pravú stranu k Števčekovi, ten sa pri bránkovej čiare uvoľnil a vrátil na hranicu šestnástky, kde sa do lopty oprel MICHAL TAKÁČ a trafil sa presne do protipohybu brankára k pravej žrdi – 3:0! Obrovská radosť v Dubnici, predposledný tím tabuľky vyhráva nad tretím tímom o tri góly!
     
    46
    Striedanie v tíme FK Slovan Duslo Šaľa: z ihriska odchádza Matúš Kochan, prichádza Róbert Gešnábel.
     
    38
    Nový muž na ihrisku Nurkovič sa mohol uviesť expresným gólom! Šaľa zahrávala štandardku z výbornej pozície tesne spred šestnástky, Kiss poslal presný center na päťku, kde sa lopty hlavou oprel práve Nurkovič a v skvelej pozícii mieril tesne nad!
     
    37
    Striedanie v tíme FK Slovan Duslo Šaľa: z ihriska odchádza Denis Galbavý, prichádza Samir Nurkovič.
     
    35
    Dubničanom dnes vychádza takmer všetko, Čiernik sa na dvakrát dostal k lopte v strede ihriska, potiahol si loptu na stred a skúsil to z 25 metrov, tiahla strela mierila tesne nad brvno, chýbali len centimetre!
     
    29
    Dubnica dala gól!
    Domáci zvyšujú už na 2:0! Prechádzal tomu rýchly brejk – Zahranychnyy zachytil nepresnú rozohrávku, vyviezol loptu dopredu a našiel na pravej strane Sečányho. Ten poslal krížny center, ktorý najprv Čiernik nezasiahol, loptu si však na vzdialenejšej strane šestnástky prebral ANDREJ ŠTEVČEK a presnou strelou z prvej umiestnil loptu k pravej žrdi!
     
    8
    Dubnica dala gól!
    Dubnica sa veľmi rýchlo ujíma vedenia! RICHARD ČIERNIK sa ujal exekúcie pokutového kopu, počkal si na pohyb Kolmokova a s prehľadom poslal loptu k pravej žrdi, zatiaľčo brankár hostí sa už hádzal do druhej strany. Domáci vedú!
     
    7
    Za penaltový zákrok vidí Kolmokov žltú kartu.
     
    6
    Bude to pokutový kop pre Dubnicu! Po dlhom oute Števčeka do šestnástky sa snažil okolo Kolmokova prejsť Janco, Kolmokov ho v súboji nešetrne faulova, bude to penalta!
     
    5
    Au, tak to bol tvrdý súboj v strede ihriska. Janco tam doslova skosil Tomiša, vidí za to žltú kartu.

    Tomáš Schügerl


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Dubnica. Viac informácií tu.

    Góly: 8. Čiernik (pen.), 29. Števček (Sečány), 53. Takáč (Števček), 90+2. Suchý (Hlatký) – 68. Urban (Nurkovič)

    Karty:   5. Janco (DUB) – 7. Kolmokov (SAL)   64. Štefánek (DUB)


    FK Dubnica: Slávik – Takáč, Šupák (C), Cisár, Švirik – Janco (90.Hlatký), Števček (80.Habšuda), Zahranychnyy, Čiernik, Štefánek – Sečány (74.Suchý)
    Náhradníci: Čurik, Habšuda, Suchý, Hlatký, Krošlák, Digaňa

    FK Slovan Duslo Šaľa: Kolmokov (C) – Kiss, Konopásek, Blagojevič, Tomiš – Kochan (46.Gešnábel), Urban, Rehák, Galbavý (37.Nurkovič) – Szabó (69.Čurgali), Matič
    Náhradníci: Rusznák, Szabó, Nurkovič, Nagy, Čurgali, Holeva, Gešnábel

    Rozhodca: Korista – Borsányi, Pozor

    Diváci: 320