Dubnica – Šaľa 4:1 (kon.) | Skalica – Nové Mesto n/V 3:0 (kon.) | L. Mikuláš – Poprad 4:1 (kon.)
Dolný Kubín – Moldava 2:4 (kon.) | Prešov – MFK Zvolen 0:2 (kon.) | Bardejov – R. Sobota 1:1 (kon.)
Žilina B – Šamorín 2:1 (kon.) | Nitra – Slovan Bratislava U21 0:1 (kon.) | Michalovce – Lok. Košice 3:0 (kon.)
koniec
FK Dubnica
4:1 (2:0)
FK Slovan Duslo Šaľa
Sobota 13.09.2014, 15:30 • Mestský štadión v Dubnici nad Váhom • MONACObet liga
     
    S konštatovaním, že Dubnica zvíťazila nad Šaľou vysoko 4:1, sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok soboty! (17:48:05)
     
    Potlesk divákov znie štadiónom v Dubnici. Domáci môžu byť maximálne spokojní, veď favorizovanú Šaľu zdolali vysoko 4:1! V úvode druhého polčasu sa zdalo, že hostia zapli na vyššie obrátky a pôjdu za vyrovnaním, Takáč však v 53.minúte presnou strelou zvýšil na rozdiel triedy. Zápas ovplyvnila 64.min., kedy videl červenú kartu za stiahnutie unikajúceho hráča domáci Štefánek. Hostia následne znížili po krásnych nožničkách Urbana, to ale bolo z ich strany všetko. Domáci srdnato bojovali a urputne bránili, pričom v nadstavenom čase pridali ešte štvrtý gól, ktorým dali korunu jasnému víťazstvu. Víťazstvo Dubnice je zaslúžené, domáci predviedli svoj najlepší výkon v sezóne a v tabuľke sa odlepia z 11.miesta. Tréner hostí Ladislav Molnár bol už počas zápasu poriadne nespokojný, a veru má byť s čím – jeho tím ukončil víťaznú sériu a po nevýraznom výkone vysoko prehral.
     
    Štatistiky zo zápasu :

    Strely celkom : 8:8
    Strely na bránu : 5:2
    Žlté karty : 1:1
    Červené karty : 1:0
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Dubnica dala gól!
    Tak, to je posledný klinec do boľavej rakvy Šale! Domáci podnikli rýchly brejk, loptu si na pravej strane prebral Hlatký, ktorý poslal skvelú krížnu prihrávku na MARTINA SUCHÉHO a ten s prehľadom obstrelil Kolmokova!
     
    90+1
    Novic Hlatký v peknej akcii, keď sa uvoľnil na ľavej strane a už-už postupoval do šestnástky, Blagojevič pred ním odkopol na roh. Dubničania tak získavajú cenné sekundy na svojej útočnej polovici.
     
    90
    Nadstavujú sa 2 minúty.
     
    90
    Hra v strede ihriska, jeden z hráčov Šale tam dokonca fauloval Čiernika. Dubničania v držaní lopty, už sa zdá, že si tri body postrážia.
     
    90
    Striedanie v tíme MFK Dubnica nad Váhom: z ihriska odchádza Martin Janco, prichádza Roman Hlatký.
     
    89
    Ďalšia obrovská šanca hostí! Z rohu centroval Urban, lopta po hlavičkovom súboji doputovala k Matičovi, ktorý tvrdo vystrelil z hranice šestnástky, Slávik bravúrne vyboxoval!
     
    88
    Mohli sme ešte vidieť poriadnu drámu! Kiss totiž poslal z ľavej strany center do šestnástky, loptu tam nikto netečoval a preskočila aj brankárovi Slávikovi, Gešnábel bol ale na vzdialenejšej žrdi príliš prekvapený a nedokázal loptu umiestniť do brány!
     
    87
    Po rohovom kope si situáciu postrážila obrana Šale, domáci však aspoň získali cenné sekundy. Šaľa sa ešte pokúsi o jeden z posledných útokov.
     
    86
    Čiernik zahral štandardku z cca 20 metrov na osi ihriska skvele, loptu zakrútil ponad múr do ľavého horného rohu, Kolmokov s námahou vyrazil na roh!
     
    85
    Hostia navyše zmätkujú v obrane, kde im narobil problémy osamotený Habšuda – Blagojevič sa totiž pri rozohrávke pošmykol, nechtiac prenechal loptu Habšudovi, ktorého potom faulovall. Domáci môžu zahrávať štandardku.
     
    84
    Čurgali zo Šale sa ešte pokúsil rozhýbať ofenzívu svojho tímu, loptu si hodil cez obrancu na hranici šestnástky, predkopol si ju však príliš dopredu a tak ju už nemohol dostihnúť. Laco Molnár sa v silnom daždi stiahol pod strechu a už ani neadresuje pokyny hráčom, zrejme tuší, že dnes pôjdu hostia domov bez bodov...
     
    83
    Hostia viac pri lopte, takýmto spôsobom však dnes body určite nevydolujú. Gešnábel totiž pridal do zbierky ďalší nepresný center, keď z ľavej strany mieril vysoko nad bránu.
     
    82
    Zo strany hostí je to veľmi monotónne – sledujeme dlhé prihrávky, ktoré sú zakončené centrom do šestnástky. Teraz to Šali znovu nevyšlo, keď Nurkovič nedokázal sklepnúť dlhý center na pravej strane.
     
    81
    Habšuda sa uviedol nepresnou nahrávkou, keď pri pravej postrannej čiare nenašiel Takáča. Hostia získali loptu, zatiaľ im ale chýba rýchly prechod do útoku a potrebná myšlienka.
     
    80
    Striedanie v tíme MFK Dubnica nad Váhom: z ihriska odchádza Andrej Števček, prichádza Kevin Habšuda.
     
    79
    Dubničania pochopili, že najlepšou obranou je útok a boli blízko k štvrtému gólu! Po nepresnom centri Urbana získali loptu a podnikli rýchly brejk, na konci ktorého bol Čiernik – na ľavej strane sa z 25 metrov oprel do lopty a mieril nádherne do protiľahlého horného rohu, Kolmokov v krásnej robinzonáde vyboxoval!
     
    78
    Po rohu sa do odrazenej lopty vo vzdialenosti cca 25 metrov oprel z voleja Zahranychnyy, tvrdou strelou mieril tesne nad brvno hosťujúcej brány!
     
    77
    Domáci ale ostanú na útočnej polovici, Števček totiž srdnato zabojoval a na pravej strane vybojoval aspoň rohový kop.
     
    76
    Dubnica v snahe o brejk, dvaja hráči proti štyrom obrancom však nemali v tejto chvíli nárok na úspech. Janco tak poslal len nepresnú nahrávku dopredu na Števčeka.
     
    75
    V Dubnici je v týchto chvíľach veľmi emotívne, diváci sa hnevajú na pasivitu svojich hráčov a Ladislav Molnár sa zase hnevá na nepresnosti svojich hráčov. Čo sa sily hlasu týka, je to medzi divákmi a Lacom vyrovnané. Na ihrisku medzitým Šaľa kombinuje v strede ihriska, domáci sa urputne bránia.
     
    74
    Striedanie v tíme MFK Dubnica nad Váhom: z ihriska odchádza Martin Sečány, prichádza Martin Suchý.
     
    73
    Hostí naďalej brzdí nevydarená finálna fáza, teraz mohol z pravej strany centrovať osamotený Gešnábel, lopta mu vôbec nesadla a tak ju odvrátil dobre postavený Cisár.
     
    72
    Hostia pokračujú v útočnej snahe, keď si Kiss spracoval dlhý center na ľavej strane a ešte vracal loptu do šestnástky, nakoniec však nevybojoval ani roh.
     
    71
    Šaľa síce zamkla domácich v obrane, snahu ale kazia nepresné prihrávky. Dubnica sa však dostáva pod veľký tlak a momentálne sa zmôže len na odkopávanie lôpt.
     
    70
    A Šaľa mohla znížiť na rozdiel jediného gólu! Rehák potiahol loptu po ľavej strane a strieľaným centrom našiel na penaltovom bode voľného Gešnábela, ktorý trestuhodne vystrelil tesne vedľa ľavej žrde!
     
    69
    Striedanie v tíme FK Slovan Duslo Šaľa: z ihriska odchádza Lukáš Szabó, prichádza Ondrej Čurgali.
     
    68
    Šaľa dala gól!
    Krásny futbalový moment v Dubnici! Hostia sa po dlhých kombináciách dostali k centru z ľavej strany, Nurkovič vrátil loptu na vzdialenejšej žrdi tesne pred päťku na ANDREJA URBANA, ktorý sa akrobatickými nožničkami trafil presne k ľavej žrdi! Je znížené, hostia rozdúchali iskierku nádeje!
     
    67
    Dubničan Takáč hrá dnes výborne, je neúnavný a pokúsil sa o ďalší prienik po ľavej strane, pri postupe bol na prvý pohľad faulovaný Blagojevičom, rozhodca nepískal.
     
    66
    Dubničania síce hrajú v početnom oslabení, teraz sa ale pokúsili o útok a vybojovali štandardku. Dlhý center si stiahol Kolmokov, mohol rozohrať akciu Šale. Hostia majú k dispozícii takmer 25 minút v početnej prevahe.
     
    66
    Následne sa ešte hostia ujali odrazenej lopty a prišiel center do šestnástky, kde bol voľný Gešnábel a už si to rovnal na strelu, bol však v postavení mimo hry.
     
    65
    Šaľa zahrávala po predchádzajúcej situácii priamy kop v podstate z hranice šestnástky, Matič to však absolútne pokazil – slabučkou strelou trafil len do múru. Laco Molnár na Matiča : ,,Goran, chceš ísť dole?"
     
    64
    Hostia podnikli rýchly brejk, Nurkovič postupoval sám na bránu a Róbert ŠTEFÁNEK ho tesne pred šestnástkou zozadu stiahol za dres, je z toho červená karta pre Dubničana!
     
    63
    Následne sme sledovali brejk Dubnice, center Cisára preletel nikým netečovaný cez šestnástku, i keď Čiernikovi chýbali k lopte len centimetre.
     
    62
    Nurkovič v druhej skvelej šanci! Útočník hostí mohol zápas zdramatizovať – po centri z pravej strany zakončoval nekrytý v strede šestnástky, zblízka trafil len do Slávika, ktorý si pripisuje výborný zákrok!
     
    61
    Zaujímavé situácie v šestnástke Dubnice, kde sa najprv Rehák v hlavičkovom súboji so Šupákom nepresadil, aby hra následne pokračovala ďalším centrom, ktorý pred Nurkovičom stiahol vybiehajúci Slávik.
     
    60
    Matič sa pokúsil o technický prvok v hre hostí, jeho dlhá diagonála na Gešnábela bola ale nepresná, Gešnábel znovu márne naháňal loptu, ktorá neodvratne smerovala za bránkovú čiaru.
     
    59
    Mizéria Chemikov pokračuje. Gešnábel sa snažil o narážačku s Matičom, ten mu ale poslal príliš dlhú nahrávku, ktorú Gešnábel nemohol stihnúť, ani keby behal ako Gareth Bale. Slávik mohol vykopávať.
     
    58
    Center bol ešte tečovaný obrancom Dubnice, pričom na loptu si na vzdialenejšej žrdi naskakoval Urban, bol však v postavení mimo hry. Vzrušenie teda zbytočné, rozohrávajú domáci.
     
    57
    Szabó v prieniku po ľavej strane, záložník hostí tam bol faulovaný. Nasleduje štandardka z cca 25 metrov, uvidíme center do šestnástky.
     
    56
    Šaľania s loptou na svojich kopačkách, kombinujú na vlastnej obrannej polovici. Molnár po treťom góle stíchol, teraz len nahnevane rozhodil rukami po nepresnej prihrávke svojho hráča...
     
    55
    Záložník Šale Urban sa uvoľňoval v strede ihriska a snažil sa vpredu vysunúť Nurkoviča, ten sa ale pohyboval opačným smerom a tak si loptu neprebral.
     
    54
    Avšak pozor, Šaľa to ešte nezabalila. Hostia zahrávali ďalšiu štandardku, z ktorej rezultoval dlhý center pred bránu, ktorý nikto netečoval a lopta prekvapujúco skončila tesne mimo pravej žrde brány!
     
    53
    Dubnica dala gól!
    Neuveriteľné, je to už rozdielom triedy! Dubničania znovu udreli po outovom vhadzovaní – Cisár vhodil loptu na pravú stranu k Števčekovi, ten sa pri bránkovej čiare uvoľnil a vrátil na hranicu šestnástky, kde sa do lopty oprel MICHAL TAKÁČ a trafil sa presne do protipohybu brankára k pravej žrdi – 3:0! Obrovská radosť v Dubnici, predposledný tím tabuľky vyhráva nad tretím tímom o tri góly!
     
    52
    Kolmokov si stiahol dlhý center a poslal taký dlhý výkop, že si loptu mohol pokryť až brankár Slávik. Laco Molnár to okomentoval charakteristicky – zdvihol ruky a zakričal : ,,Dušan...?!"
     
    52
    A po rohu to bolo v pokutovom území domácich veľmi zaujímavé! Center na vzdialenejšiu žrď sklepol späť do stredu Blagojevič, tam sa na päťke snažil presadiť Rehák. loptu ale nezasiahol a tak ju odkopli obrancovia.
     
    51
    Hra sa prelieva zo strany na stranu – dlhý nákop Dubnice si takmer až na hranici šestnástky stiahol Kolmokov. Po protiútoku vybojoval Nurkovič rohový kop.
     
    50
    Dubnica ale stále hrozí rýchlymi brejkmi, táto taktika dnes domácim zatiaľ vychádza. Takáč založil peknú akciu, keď vysunul dopredu Števčeka, ktorý priťukol do behu Čiernikovi. Ten už sa pomaly dostával do šestnástky, dobre ale zasiahol Blagojevič a prihral loptu až na Kolmokova.
     
    49
    Štandardka Šali vcelku vyšla, center letel na vzdialenejšiu žrď, kde sa do vzduchu zavesil Nurkovič a hlavičkoval, mieril ale mimo ľavej žrde.
     
    48
    Stále sa hrá na obrannej polovici Dubnice, Zahranychnyy tam v súboji fauloval Matiča, rezultuje z toho štandardka hostí z veľkej vzdialenosti.
     
    47
    Hostia zbytočne pokazili útočnú akciu, keď Gešnábel prihrával Matičovi do ofsajdu. Dubničania môžu upokojiť hru, Slávik vykopáva.
     
    46
    Šaľa vstúpila do druhého polčasu aktívnejšie, hostia sa určite budú snažiť ešte so zápasom niečo spraviť. Po centri z ľavej strany sa v šestnástke presadzoval Matič, bol ale zastavený stopérom Šupákom.
     
    46
    Striedanie v tíme FK Slovan Duslo Šaľa: z ihriska odchádza Matúš Kochan, prichádza Róbert Gešnábel.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Obe mužstvá už na ihrisku, o niekoľko sekúnd sa začne druhý polčas dnešného zaujímavého zápasu.
     
    Štatistiky po 1.polčase :

    Strely celkom : 6:2
    Strely na bránu : 3:0
    Žlté karty : 1:1
     
    Dubničania vedú po prvom polčase mimoriadne zaujímavého zápasu so Šaľou zaslúžene 2:0. Domácim výrazne pomohol rýchly gól z 8.minúty, keď sa po zbytočnom faule Kolmokova kopala penalta, ktorú premenil Čiernik. Vedenie domácich ešte v 29.min. zvýraznil Števček, keď presnou strelou zakončil peknú akciu Dubnice. Hostia sa dostali len do jednej vyloženej šance, Nurkovič ale v 38.min. mieril hlavou nad. Úprimne by som teraz nechcel byť v koži hráčov Šale, ktorí teraz zrejme zažívajú od trénera Molnára poriadny výplach žalúdkov. Uvidíme, čo nám prinesie druhý polčas, ak však chcú hostia bodovať, musia zapnúť na podstatne vyššie obrátky. Pri začiatku druhej časti sa na vás teším od 16:31.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Center z rohu s námahou vyboxoval do bezpečia Kolmokov, to bolo zrejme to posledné, čo nám prvý polčas dnešného duelu prinesie.
     
    45+1
    Krásna akcia Dubnice v nadstavenom čase! Po dlhej kombinácii prišiel center z ľavej strany, na ktorý už skákal na päťke Takáč, tesne pred ním ratoval hlavou na roh Kiss!
     
    45
    V prvom polčase sa nadstavuje 1 minúta.
     
    45
    Sledovali sme ďalšiu štandardku Šale a ďalší z návodov, ako pokaziť štandardnú situáciu – tentoraz sa hráči hostí vystavili do ofsajdu.
     
    44
    Kolmokov je dnes evidentne neistý! Teraz ho takmer zaskočil Štefánek, ktorý to skúsil z 30 metrov a jeho strela brankárovi hostí znovu vypadla! Mal šťastie, že navôkol nebol žiaden hráč domácich, inak by to už možno bolo rozdielom triedy.
     
    43
    A znovu rovnaký scenár na druhej strane, kde sme sledovali nevydarenú štandardku Šale. Tentoraz to skúsil Szabó priamou strelou z 25 metrov, trafil len rovno do múru.
     
    42
    Znovu nebezpečenstvo na druhej strane, kde sa uvoľnil Janco a skúsil to strelou z cca 20 metrov, jeho prízemný pokus len tesne minul ľavú žrď brány.
     
    41
    Hostia zahrávali jednu z mnohých dnešných štandardných situácií, Kiss ale poslal veľmi nízky center, ktorý obrana odvrátila.
     
    40
    Akcia však Šali nevyšla, Szabó sa na pravej strane vôbec nepresadil. Hostia vo všeobecnosti viac využívajú pravú stranu, kde ale bráni skvele hrajúci Švirik.
     
    39
    Dubničania získali štandardku z veľkej vzdialenosti z cca 35 metrov, kapitán Šupák to skúsil tvrdou priamo strelou, Kolmokovovi lopta vypadla a mal čo robiť, aby ju skrotil pred dobiehajúcim útočníkom! Napokon sa mu to podarilo, mohol rozohrať akciu hostí.
     
    38
    Nový muž na ihrisku Nurkovič sa mohol uviesť expresným gólom! Šaľa zahrávala štandardku z výbornej pozície tesne spred šestnástky, Kiss poslal presný center na päťku, kde sa lopty hlavou oprel práve Nurkovič a v skvelej pozícii mieril tesne nad!
     
    37
    Striedanie v tíme FK Slovan Duslo Šaľa: z ihriska odchádza Denis Galbavý, prichádza Samir Nurkovič.
     
    37
    Táto štandardka už domácim nevyšla, center na päťku odvrátil hlavou Konopásek. Hostia následne založili rýchly brejk, pred Szabóom odvrátil Cisár.
     
    36
    Center z rohu letel na vzdialenejšiu žrď, po zásahu Blagojeviča je z toho druhý rohový kop v krátkom slede.
     
    36
    Dubnica ostáva v tlaku, po zásahu obrancu Kissa z toho bude dnešný prvý rohový kop pre MFK.
     
    35
    Dubničanom dnes vychádza takmer všetko, Čiernik sa na dvakrát dostal k lopte v strede ihriska, potiahol si loptu na stred a skúsil to z 25 metrov, tiahla strela mierila tesne nad brvno, chýbali len centimetre!
     
    34
    Domáci majú dobre nacvičené outy, aj teraz predviedli vtipne zahraný out až priamo do šestnástky, kde ešte loptu predlžoval do stredu Števček, Kolmokov si tam loptu vo výskoku stiahol a rozohral akciu hostí.
     
    33
    Center z rohu tentoraz mieril presne na päťku, kde si najvyššie vyskočil brankár Slávik a stiahol loptu do svojich rukavíc.
     
    32
    Akcia hostí, Galbavý postupoval s loptou po pravej strane a už sa odhodlával k centru, Štefánek ale obetavou vkĺzačkou zblokoval loptu na roh.
     
    31
    Laco Molnár už vyšiel pred striedačku a priamo odtiaľ koučuje svoje mužstvo. Zatiaľ to veľmi nepomáha, aj túto akciu hostí po pravej strane zastavil Švirik, ktorý si na poste pravého obrancu počína skvele.
     
    30
    Neskutočné, hostia kopia chybu za chybou. Nepresnou rozohrávkou ponúkli Dubnici ďalšiu šancu na brejk, ten ale zabrzdil Janco, keď nepresne prihrával Čiernikovi.
     
    29
    Dubnica dala gól!
    Domáci zvyšujú už na 2:0! Prechádzal tomu rýchly brejk – Zahranychnyy zachytil nepresnú rozohrávku, vyviezol loptu dopredu a našiel na pravej strane Sečányho. Ten poslal krížny center, ktorý najprv Čiernik nezasiahol, loptu si však na vzdialenejšej strane šestnástky prebral ANDREJ ŠTEVČEK a presnou strelou z prvej umiestnil loptu k pravej žrdi!
     
    28
    Mužstvá sa vybíjajú v osobných súbojoch v strede ihriska, Tomiš tam najprv odhlavičkoval pred Jancom, aby následne Tomiš fauloval Urbana. Pri lopte teda Šaľa, zo strany hostí je to ale bez pohybu a myšlienky.
     
    27
    Hostia mohli zahrávať štandardku, Matič ale znovu poslal veľmi nízky center, ktorý s prehľadom odhlavičkoval brániaci cisár. Laco Molnár to okomentoval výstižne : ,,To čo je za center toto..!"
     
    26
    Tímy si navzájom vymenili loptu. Dubničania nakopli až na Kolmokova, ktorý zase výkopom nenašiel nikoho zo spoluhráčov, a tak pozdravil ,,kolegu" Slávika. Hra v týchto chvíľach postráda tempo.
     
    25
    Na ihrisku zatiaľ nič nové, sledovali sme nepresný center dopredu, ktorý si Galbavý pri čiare nespracoval. Domáci tak môžu rozohrávať z vlastnej polovice.
     
    24
    Nepochybne nazaujímavejšou postavou dnešného duelu je tréner hostí Ladislav Molnár. Je evidentne nespokojný s vývojom zápasu, čo dáva najavo patrične expresívnymi výrazmi, najmä na jedného z hráčov, ktorého prezýva ,,Keco." Situáciu budeme monitorovať.
     
    23
    Takáč fauloval v strede ihriska, hostia zahrávali štandardku. Po centri ale znovu žiadne ohrozenie pre Slávika neprišlo, Šaľa ešte dnes ani nevystrelila do priestoru brány.
     
    22
    Chemici mohli zahrávať štandardku z cca 30 metrov, Tomiš ale poslal veľmi nízky center, ktorý odkopol prvý brániaci hráč Dubnice. Hostia ostali pri lopte, začínajú ale z vlastnej polovice.
     
    21
    Sledujeme pokojnejšiu fázu hry, lopta je predovšetkým v strede ihriska. Šali zatiaľ nevychádzajú dlhé nakopávané lopty, dubnická obrana je zatiaľ veľmi konsolidovaná.
     
    20
    Pekná akcia hostí, Szabó sa pokúsil o narážačku s Urbanom, ktorý mu už posielal loptu do šestnástky, Slávik bol však rýchlejší a loptu pokryl. Rozhodca beztak signalizoval ofsajd, Szabó by teda zakončovať nemohol.
     
    19
    Domáci sa na malý moment znovu usadili na svojej útočnej polovici, sami sa zastavili nepresnou kombináciou na ľavej strane. Oba tímy sa snažia, niekedy však absentujú presnejšie nahrávky.
     
    18
    Dubnický záložník Sečány v trochu komickom futbalovom momente, keď sa pokúsil o center z pravej strany, lopta mu absolútne nesadla a trafil tak až do opusteného sektoru hostí ďaleko za bránou Šale.
     
    17
    Následne sa domáci pokúsili o rýchly protiútok, keď loptu dopredu vyviezol Zahranychnyy, Takáčovi ale následná prihrávka nevyšla a tak pri lopte znovu Chemici.
     
    16
    Prvá štvrťhodina nám napovedá zaujímavý zápas. Domáci sú evidentne povzbudení vedúcim gólom a skvele bojujú v každom jednom súboji. Hostia sa po dlhšej dobe pokúsili o útočnú akciu, center Matiča na zadnú žrď, kde už čakal Szabó, odvrátil hlavou Cisár.
     
    15
    Dubničan Janco je dnes veľmi aktívny, v tomto momente si prebral dlhú prihrávku od Zahranychnyyho a prenikal po ľavej strane, kde sa pokúsil o strieľaný center, Blagojevič odkopol do bezpečia.
     
    14
    Dlhý center zo štandardky si v šestnástke bez problémov stiahol Kolmokov, tomu tento moment určite pomôže, keďže penaltový faul ide výrazne na jeho vrub.
     
    13
    Domáci v týchto chvíľach veľmi pekne kombinujú a držia Šaľu na dištanc. Teraz získali po faule Tomiša na Števčeka štandardku z pravej strany z cca 25 metrov.
     
    12
    Hosťujúci útočník Szabó predviedol peknú individuálnu akciu, keď sa pozdĺž pravej postrannej čiary preštrikoval cez Švirika, potom ho ale zastavil stopér Šupák.
     
    11
    Center z rohu smeroval na zadnú žrď, tam kraľoval dubnický stopér Cisár a s prehľadom odhlavičkoval loptu do bezpečia. Hostia stále pri lopte, skorý inkasovaný gól ich zdá sa vôbec neznechutil.
     
    10
    Roh bol zahraný nakrátko, následne po zásahu Sečányho uvidíme ďalší, dnes už tretí roh Šale. Obrana Dubnice ale všetky pokusy zatiaľ likviduje.
     
    9
    Hostia sa snažia okamžite odpovedať na nečakaný gólový úder, Galbavý si na pravej strane spracovával dlhú loptu, Janco pred ním odkopol na roh.
     
    8
    Dubnica dala gól!
    Dubnica sa veľmi rýchlo ujíma vedenia! RICHARD ČIERNIK sa ujal exekúcie pokutového kopu, počkal si na pohyb Kolmokova a s prehľadom poslal loptu k pravej žrdi, zatiaľčo brankár hostí sa už hádzal do druhej strany. Domáci vedú!
     
    7
    Za penaltový zákrok vidí Kolmokov žltú kartu.
     
    6
    Bude to pokutový kop pre Dubnicu! Po dlhom oute Števčeka do šestnástky sa snažil okolo Kolmokova prejsť Janco, Kolmokov ho v súboji nešetrne faulova, bude to penalta!
     
    5
    Au, tak to bol tvrdý súboj v strede ihriska. Janco tam doslova skosil Tomiša, vidí za to žltú kartu.
     
    4
    Šaľa mohla zahrávať štandardku z polovice ihriska, Konopásek sa ale v hlavičkovom súboji nepresadil, na čo podnikli domáci rýchly brejk. Prenikajúceho Čiernika ale zastavil skvelým obranným zákrokom Tomiš.
     
    3
    Dubničania prvý raz v súvislejšej útočnej akcii, prienik Sečány pozdĺž postrannej čiary bol ale zastavený. Potom ešte centroval do šestnástky Čiernik, odtiaľ odkopol pozorný Blagojevič.
     
    2
    Prvý center z rohu ešte domáci na prednej žrdi odvrátili, po odrazenej lopte ale prišiel ďalší center, po ktorom hlavičkoval v strede šestnásky voľný Konopásek, mieril mimo pravej žrde.
     
    1
    Šaľania ihneď po výkope získali loptu a predviedli prvú útočnú akciu, keď Galbavý centroval z pravej strane, Cisár odhlavičkoval na vzdialenejšej žrdi na roh.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Príjemný dobrý deň vám prajem z Dubnice nad Váhom, kde sa o pár sekúnd začne zápas medzi domácim MFK a Šaľou. Obe mužstvá už na trávniku, domáci v bielo-modrých dresoch, hostia v červenom. Prajem vám príjemný športový zážitok!
     
    Úvodné zostavy:

    MFK Dubnica nad Váhom: Slávik – Takáč, Šupák (C), Cisár, Štefánek – Janco, Števček, Zahranychnyy, Čiernik, Švirik – Sečány
    Náhradníci: Čurik, Habšuda, Suchý, Hlatký, Krošlák, Digaňa

    FK Slovan Duslo Šaľa: Kolmokov (C) – Kiss, Galbavý, Blagojevič, Rehák – Kochan, Urban, Konopásek, Tomiš – Szabó, Matič
    Náhradníci: Rusznák, Szabó, Nurkovič, Nagy, Čurgali, Holeva, Gešnábel

    Rozhodca: Korista – Borsányi, Pozor.
     
    Súboj najhoršej obrany s jednou z najlepších obrán v lige a duel dvoch tímov s rozličnými starosťami – tak by sa dal charakterizovať sobotňajší zápas medzi Dubnicou a Šaľou. Domáci sa po letnom zoštíhlení kádra statočne vyrovnávajú s náročnou situáciou, viac než na predposlednú priečku to ale zatiaľ nestačí. Hostia hrajú v skvelej pohode a postupne atakujú úplné čelo tabuľky. Dubnica o záchranu, Šaľa o postup? Uvidíme, v sobotu to však bude súboj, v ktorom obom tímom pôjde o veľa! Domáci sa chcú odraziť z dna tabuľky, hostia chcú vyvinúť tlak na vedúcu dvojicu Žilina B – Skalica. Pri sledovaní zápasu sa na vás v sobotu od 15:30 teší Tomáš Schügerl!
     
    Aktuálna forma a postavenie v tabuľke

    Dubnica v minulom kole prehrala rozdielom triedy v silnej Skalici, v kole predtým ale zaznamenala druhý bod v sezóne. V zápase na ihrisku trnavskej rezervy Dubničania dlho viedli, po inkasovanom góle v závere z toho bola remíza 1:1. V tabuľke je Dubnica na priebežnej 11.priečke so ziskom 2 bodov a nepriaznivým skóre 9:19. Obrana je problémom tímu, z hľadiska počtu inkasovaných gólov je vôbec najslabšia v lige.

    Šaľa hrá výborne a posledné 4 zápasy vyhrala. V poslednom kole Chemici výborne zvládli zápas na pôde trnavskej rezervy, kde sa rýchlo ujali vedenia a napriek tomu, že domáci ešte znížili, doviedla Šaľa zápas do víťazného konca s výsledkom 2:1. V tabuľke je z toho priebežná krásna 3.priečka so ziskom 14 bodov a skóre 11:6.
     
    FK SLOVAN DUSLO ŠAĽA

    Zverenci trénera Ladislava Molnára hrajú v skvelej fazóne – zvíťazili totiž v 4 zápasoch v rade, keď svoju víťaznú šnúru už ťahajú takmer mesiac od 4.kola. Šaľa sa dostala do skvelej fazóny, pričom dokáže prekvapiť aj papierových favoritov a v duchu známeho bojovníka a súčasného kouča Molnára príkladne zabojovať – Chemici takto napríklad otočili nepriaznivo sa vyvíjajúci zápas 6.kola s rezervou Slovana, keď v závere stretnutia dvakrát skórovali a vyhrali 2:1. Ideálny mix skúseností a mladíckej dravosti na ihrisku podporuje aj brankár Kolmokov, ktorý sa zatiaľ prezentuje výbornými výkonmi. Šaľa určite nechce svoju víťaznú šnúru pretrhnúť a o tri body zabojuje aj na Považí.
     
    MFK DUBNICA NAD VÁHOM

    Dubnická omladina zatiaľ statočne bojuje a napriek výraznému oslabeniu kádra podáva bojovné výkony a dokáže potrápiť aj favorizovaných protivníkov. Dubničania sa spoliehajú najmä na talentovaného brankára Slávika a kapitána Šupáka, ktorý sa so svojimi skúsenosťami snaží pomáhať veľmi mladým spoluhráčom. Dubnica v tomto ročníku doma ešte nebodovala, pravda, odohrala tu zatiaľ len 2 zápasy, v ktorých nešťastne prehrala s Pohroním i rezervou Slovana. V sobotu teda bude cieľ tímu z Považia jasný – zaznamenať prvú výhru v tomto ročníku a prelomiť domáce bodové suchoty!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:30.

    Tomáš Schügerl


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Dubnica. Viac informácií tu.

    Góly: 8. Čiernik (pen.), 29. Števček (Sečány), 53. Takáč (Števček), 90+2. Suchý (Hlatký) – 68. Urban (Nurkovič)

    Karty:   5. Janco (DUB) – 7. Kolmokov (SAL)   64. Štefánek (DUB)


    FK Dubnica: Slávik – Takáč, Šupák (C), Cisár, Švirik – Janco (90.Hlatký), Števček (80.Habšuda), Zahranychnyy, Čiernik, Štefánek – Sečány (74.Suchý)
    Náhradníci: Čurik, Habšuda, Suchý, Hlatký, Krošlák, Digaňa

    FK Slovan Duslo Šaľa: Kolmokov (C) – Kiss, Konopásek, Blagojevič, Tomiš – Kochan (46.Gešnábel), Urban, Rehák, Galbavý (37.Nurkovič) – Szabó (69.Čurgali), Matič
    Náhradníci: Rusznák, Szabó, Nurkovič, Nagy, Čurgali, Holeva, Gešnábel

    Rozhodca: Korista – Borsányi, Pozor

    Diváci: 320