Třinec – Pardubice 1:0 (kon.) | Sokolov – Ostrava 0:0 (kon.) | Táborsko – Č. Budějovice 0:1 (kon.)
Vítkovice – Vlašim 0:2 (kon.)
koniec
FK Třinec
1:0 (1:0)
FK Pardubice
cz Sobota 05.11.2016, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2 000 míst) • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ)
Predzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli všechno. Děkuji za pozornost a doufám, že jste byli s přenosem spokojeni. Přeji dobrou chuť k obědu, příjemný víkend a příště se těším, na počtenou! (12:16:47)
     
    Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
     
    Třinec díky dnešnímu vítězství předskočil Pardubice a posunul se na 13. místo. Za týden budou hrát Slezané v sobotu 12. listopadu od 14:00 v Prostějově. Pardubice budou v ten samý den v 10:15 hostit Vítkovice. Poslední čtyři mužstva tabulky se tak střetnou v záchranářských soubojích.
     
    Třinečtí po třech porážkách dokázali zvítězit a poprvé v sezoně udrželi vzadu čisté konto. Ve druhém poločase třinečtí fotbalisté hájili těsné vedení a sami měli šance na vstřelení druhé branky. Knoblochovi vypadl centr Michala Stříže, ale nikdo z domácích nebyl na dorážku poblíž. Velkou chybu Šejvla zase čtvrt hodiny před koncem nepotrestal Joukl, když v dobré pozici zamířil vedle. Pardubice si v celém průběhu utkání nedokázaly vypracovat gólovou šanci, Hufova nebezpečná střela přišla až po ofsajdu.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Tomáš Pospíšil (PCE) ještě obdržel za faul u postranní čáry žlutou kartu. Utkání se dohraje před bránou Knoblocha.
     
    90+2
    A tak i činí. Trenér Neček stahuje ze hry Martina Janošíka, defenzivu vyztuží na poslední okamžiky Pavel Hloch. Třinec drží hru na své útočné polovině.
     
    90+1
    Sudí Ardeleanu nastavuje nad rámec druhé půle dvě minuty. Hošek byl na polovině hřiště faulován, Třinečtí navíc ještě mohou vystřídat.
     
    90
    Petráň prodloužil hlavou za sebe, kde byl připravený Huf. Paleček vytáhl skvělý zákrok, ale jednalo se o ofsajd pardubického útočníka.
     
    89
    Do konce základní hrací doby zbývá jediná minuta a hra je nyní pořádně rozkouskovaná. Reného Dediče střídá na trávníku Petr Hošek.
     
    88
    Reintam odhlavičkoval Fouskův centr, pardubický hráč posléze fauloval Janoščína. Třinecký obránce zůstává ležet, domácí budou střídat.
     
    87
    Ani další pardubická snaha okolo pokutového území k výraznému ohrožení Palečka nevedla. Třinečtí jsou teď ale možná až příliš zalezlí.
     
    86
    Kovář byl na pravé straně faulován a standardní situaci si vzal na starost Fousek. Paleček vyběhl do chumlu hráčů a dokázal míč vyrazit.
     
    85
    Kayamba obral o míč váhajícího Janošíka a servíroval jej před branku. Domácí měli štěstí, že Čelůstka a Janoščín celou situaci zvládli vyřešit.
     
    83
    Michal Stříž ubránil Fouska a odhlavičkoval míč do zámezí. V posledních momentech se hraje na útočné půlce Pardubic, ale pořád to nevede k šancím na vyrovnání.
     
    82
    Třinečtí si šikovně prostrčili míč na polovině hřiště, ale Malcharek si všiml nabíhajícího Dediče a přihrál mu do ofsajdu. Jinak by slovenský útočník postupoval sám na branku.
     
    81
    Pospíšil vyvezl míč na střed hřiště, jenže pak nedokázal na pět metrů přihrát Hufovi. Po pravém křídle zkouší uniknout Šejvl.
     
    80
    Kayamba už se tlačil do střelecké příležitosti před Palečka, když mu rozhodčí zapískal faul na Janoščína. Paleček s rozehrávkou nikam nepospíchá.
     
    79
    Joukl při napadání dvakrát fauloval, Jeřábek ale musí vrátit míč zpět na místo třineckého prohřešku. Pardubice spěchají na úkor přesnosti.

    Ondřej Zoubek

    Góly: 8. Stříž

    Karty:   20. Zavadil (PCE), 90+2. Pospíšil (PCE)


    FK Třinec: Paleček – Stříž, M. Čelůstka, Reintam, Bedecs, Janoščín – Joukl, Krišto (C), Motyčka (67. Malcharek), Janošík (90+2. Hloch) – Dedič (89. Hošek).
    Náhradníci: Adamuška – Malcharek, Samiec, Hošek, Tobiáš, Teplý, Hloch.

    FK Pardubice: Knobloch – Šejvl, Jeřábek (C), Zavadil, Pospíšil – Kovář, Kudrna, Řezníček (36. Fousek), Kim (46. Huf) – Kayamba, Ladra (68. Petráň).
    Náhradníci: Hrnčíř – Jedlička, Fusek, Valenta, Fousek, Petráň, Huf.

    Rozhodca: Petr Ardeleanu – Ondřej Kožár, Stanislav Pochylý

    Diváci: 231 (12 % celkové kapacity)