Granada – La Coruña 1:1 (kon.) | Sociedad – Atlético Madrid 2:0 (kon.) | Osasuna – Alavés 0:1 (kon.)
Las Palmas – Eibar 1:0 (kon.)
koniec
Granada CF
1:1 (0:0)
Deportivo La Coruña
Sobota 05.11.2016, 13:00Španielska LaLiga • 11. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Skvelý zápas dvoch tímov zo spodných priečok tabuľky končí remízou. La Coruňa išla do vedenia vďaka Andonemu a následne mohli hostia zvýšiť aj na 0:2, ale Babelovi neuznali regulérny gól. Granada tak vyrovnala a navyše mohla aj rozhodnúť. Domáci boli lepší, ale remíza je pravdepodobne zaslúžená. (14:52:01)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Ten hosťom vôbec nevyšiel, takže Granada dostane ešte šancu rozhodnúť. Po centri do šestnástky sa však Barral ocitol v ofsajde.
     
    90+3
    Bruno Gama sa dostal k centru do šestnástky súpera, lenže trafil iba Veza. Získal aspoň rohový kop.
     
    90+2
    David Lombán mohol byť hrdinom Granady, pretože sa na hranici malého vápna po rohu ocitol úplne osamotený a dokázal hlavou zakončiť, lenže tesne vedľa brány.
     
    90+2
    Barral sa dostal cez Juanfrana v šestnástke súpera k centru, ale dobre postavený Arribas situáciu vyriešil odkopom aspoň na roh.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 4 minúty.
     
    89
    Centrovaná lopta do šestnástky hostí išla presne na hlavu Juanfrana, avšak ten prihral na kopačku Barrala, ktorý hľadal spoluhráča pred bránkovou čiarou. Skvele zasiahol brankár Tytoň.
     
    87
    Striedanie v tíme Deportivo La Coruña: z ihriska odchádza Celso Borges, prichádza Fayçal Fajr.
     
    86
    Celso Borges sa po rohu dostal k hlavičke z hranice šestnástky, avšak Kostaričan mieril nad. Protiútok domácich končí stratou lopty.
    85. Guilherme (DEP)
     
    85
    Neskutočný Ochoa!!! Hostia sa dostali do šestnástky Granady štyria na troch a Guilherme tvrdo pálil spred päťky úplne osamotený k žrdi. Mexický brankár sa však v poslednej chvíli skvele vrhol na miesto, kde šla lopta a predviedol neuveriteľný zákrok.
     
    84
    Boga sa uvoľnil na krídle, našiel centrom v šestnástke Barrala, ale ten bol chrbtom k bráne a nedokázal sa dostať k strele. Nakoniec loptu stratil.
     
    83
    Bruno Gama sa dostal do veľkej šance, keď po protiútoku strieľal úplne osamotený z hranice šestnástky pod brvno, no Ochoa skvele zasiahol.
    81. David Lombán (GRN) - 1:1
     
    81
    Granada dala gól!
    Poriadny biliard teraz predviedli domáci po rohovom kope. David Lombán hlavičkoval na prvej žrdi do brvna, ale lopta sa odrazila pred úplne bránu svätyňu na hlavu Barrala, ktorý však namieril neuveriteľne len do ležiaceho Tytoňa. Nakoniec však práve kapitán Lombán aj so šťastím loptu do siete po strele z uhlu dostal. Gól je však pripísaný ako vlastný brankárovi PRZEMYSLAWOVI TYTOŇOVI.
     
    79
    Z rohového kopu však nezapršalo, Granada sa pripravil o možnosť.
     
    78
    Carcela našiel centrom v šestnástke Barrala, ktorému síce Arribas loptu odkopol, ale napálil ju len do spoluhráča Juafrana.
    77. Isaac Cuenca (GRN)

    Matej Kubove

    Góly: 81. Tytoń (vla.) – 64. Andone

    Karty:   22. Saunier (GRN) – 39. C. Borges (DEP), 59. Luisinho (DEP)


    Granada CF: Ochoa – Cuenca, Vezo, Lombán (C), Saunier (65. Boga), Gabriel Silva – Carcela-González, Agbo (75. Samper), Toral (69. Kravec), Pereira – Barral.
    Náhradníci: Olazábal – G. Silva, Samper, Ponce, Boga, Kravec, Angban.

    Deportivo La Coruña: Tytoń – Juanfran, Arribas, Sidnei, Luisinho – C. Borges (87. Fajr), Mosquera (C) – Gama, Colak (75. Guilherme), Moreno (61. Babel) – Andone.
    Náhradníci: Lux – F. Navarro, Bergantiños, Valle, Fajr, Guilherme, Babel.