Reading – Southampton 0:2 (kon.) | Norwich – Swansea 2:2 (kon.) | Stoke City – Aston Villa 1:3 (kon.)
West Bromwich – Arsenal 1:2 (kon.)
koniec
Reading FC
0:2 (0:1)
Southampton FC
Sobota 06.04.2013, 13:45Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Do Prado mohol streliť gól do prázdnej brány, keď si po pravom krídle zbehol Clyne, vyslal presnú prihrávku na spomínaného Do Prada, ktorý však netrafil loptu a tak jeho projektil preletel vysoko nad.
     
    87
    Davis opúšťa ihrisko, nahrádza ho De Prado.
     
    76
    Po hlavičke Le Fondreho sa všetkým zdalo, že Boruc zacúval do brány aj s loptou, škoda, že si to nemyslí aj rozhodca! Gól teda uznaný nie je!
     
    75
    Kanu odchádza a nahrádza ho Hunt!
     
    72
    Southampton dal gól!Veľký návrat LALLANU, ktorý dostal perfektný pas poza obranu, prešprintoval posledného beka a podstrelil Federiciho, ukážkový gól!
     
    64
    Ramireza strieda Lallana!
     
    63
    Guthrie odchádza, nahrádza ho McCleary.
     
    61
    Rodriguez zamotal hlavu a aj nohy dvom obrancom, poslal prízemný prudký center pred Federiciho, na ktorý si nabiehal Lambert, chýbalo len málo a bol by z toho gól!
     
    47
    Akpan už v druhom počase nezasiahne, nahradí ho Leigertwood.
     
    43
    Rodriguez si prešiel až štyroch obrancov, rútil sa sám na Federiciho, skúsil to prízemnou strelou, ktkrou Federiciho neprekvapil, ten vyrazil pred seba, k lopte sa následne dostal nabiehajúci Ramirez, ktorý pálil z druhej vlny, no bránu minul, lopta presvišťala okolo tyči len taký fukot!
     
    35
    Southampton dal gól!Krásna akcia Southamptonu pripravuje hosťom dôvod na radosť. RODRIGUEZ dostal po skvelej narážačke ukážkovú prihrávku lobom, ktorú sklepol popod Federiciho nohy a lopta sa tak bez problémov dokotúľala do úplne opustenej domácej svätyne.
     
    33
    Lambert sklepol hlavou center z pravej strany a zabil dve muchy jednou ranou, keď nabil Rodriguezovi, ktorý však na svoju chvíľu stále len čaká. Jeho hlavička smerovala vysoko nad.
     
    22
    Boruc predviedol ukážkový zákrok po Morrisonovej hlavičke, diváci už vstávali zo sedadiel, lopta smerovala do brány, keď v tom sa Artur hodil o zem a zabránil, možno ani sám nevie ako, jasnému gólu!
     
    20
    Hostia faulovali na vlastnej polke, nasledovať bude nepriamy, ktorý nebol dobre kopnutý no nakoniec sa z toho stala najväčšia šanca zápasu. Lopta sa poodrážala pre Soton tak nešťastne, že sa dostala k Le Fondremu. ktorý bol úplne voľný a mal pred sebou odkrytú bránu. Jeho volej skončil iba nad Borucovou bránou a tak si hostia môžu vydýchnuť!

    Jakub Mitter

    Góly: 35. Rodriguez, 72. Lallana


    Reading FC: Federici ─ Kelly, Mariappa, Morrison, Gunter ─ Robson-Kanu, Karacan, Guthiere, Akpan, McAnuff ─ Le Fondre.
    Southampton FC: Boruc ─ Clyne, Yoshida, Hooiveld, Shaw ─ Ramírez, Schneiderlin, Cork, Davis, Rodriguez ─ Lambert.

    Rozhodca: Jones – Kirkup, Burt