Frankfurt – Bayern 0:1 (kon.) | Brémy – Schalke 0:2 (kon.) | Leverkusen – Wolfsburg 1:1 (kon.)
Mönchengladbach – Fürth 1:0 (kon.) | Dortmund – Augsburg 4:2 (kon.) | Hamburger – Freiburg 0:1 (kon.)
koniec
Werder Brémy
0:2 (0:0)
FC Schalke 04
Sobota 06.04.2013, 15:30 • Weserstadion, Brémy • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    Na začiatok druhého polčasu nastúpil o poznanie lepší tím Schalke 04, ktorý hral v tom prvom. Energiu hosťom priniesol vystriedaný Raffael, ktorý asistoval na oba góly Schalke 04. Najskôr sa v 51. minúte gólovo presadil Draxler, ktorý nekompromisnou prízemnou strelou nedal Mielitzovi šancu. Následne pridal druhý gól hostí v 69. minúte Marica, ktorý po skvelej prihrávke od Raffaela už len trafil odkrytu bránu domáceho celku.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z nemeckej Bundesligy.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (17:24:07)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    V závere nadstaveného času majú loptu v moci hráči Schalke 04, ktorí takticky vyčkávajú. Vyzerá to tak, že sa už nič vážne nestane.
     
    90+1
    Hosťujúci Farfán sa dostal do skvelej gólovej šance na pravej strane, keď si obišiel dvoch domácich obrancov a tvrdo zakončil, no jeho protismerný projektil napokon len tesne minul priestor domácej brány.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú dve minúty!
     
    89
    Na rade je aj tretie a zároveň posledné striedanie hosťujúceho celku. Namiesto Maricu nastupuje do hry fínsky útočník Pukki,
     
    88
    Fuchs sa natlačil do pokutového územia domácich z ľavej strany, no svojím zakončením gólmana Mielitza prekonať nedokázal. Hosťujúci hráč len minul priestor domácej brány.
     
    87
    Neustädter sa dostal k lopte v strede ihriska, no je vidno, že hosťujúci tím sa nikam neponáhľa a hrá vo veľkej pohode. Zatiaľ si hostia loptu len takticky prihrávajú.
     
    86
    Začínam mať pocit, že tento zápas sa už len dohráva. Pevne ho majú v rukách hráči Schalke 04, ktorí vyhrávajú jasným dvojgólovým náskokom a pre domácich bude veľmi ťažké tento náskok zničiť.
     
    84
    Petersen ukázal svoj herný dôraz a po dobre zahranom rohovom kope hlavičkovo zakončoval. Jeho projektil bol však napokon neúspešný a Petersen pri tom zrámoval gólmana Hildebranda.
     
    83
    Domáci Arnautović sa dostal k lopte na pravej strane a následne ju odcentroval krížne, no tam našiel len hosťujúcich obrancov, ktorí však poskytujú domácim rohový kop.
     
    82
    Domáci Hunt sa snažil presadiť únikom po pravej strane, no napokon bol neúspešný, keďže mu loptu vypichol pozorný hosťujúci Matip.
     
    81
    Po dobrom centri od Neustädtera sa k lopte na pravej strane dostal Uchida, no ten stál už v ofsajdovej pozícii, a tak bude musieť loptu odovzdať svojím súperom.
     
    80
    Po skvelej krížnej prihrávke od Raffaela sa k lopte na ľavej strane dostal Farfán, ktorý tvrdo zakončil, no gólman Mielitz dobre vybehol a loptu napokon vyrazil len za vlastnú bránu.
     
    79
    Do skvelej gólovej šance sa dostal hosťujúci Neustädter, no jeho tvrdé zakončenie napokon zarotovalo a len veľmi tesne minulo priestor domácej brány!
     
    78
    Na rade je aj druhé striedanie domáceho celku. Namiesto Ignjovskeho nastúpi do hry oddýchnutý Stevanović.
     
    77
    Následný rohový kop hosťom veľmi nevyšiel, keďže domáci obrancovia celú situáciu vyriešili sympatickou pozičnou hrou. Na rade je útok domácich.
     
    76
    Priamy kop z hranice pokutového územia odišiel zahrávať Farfán, no gólman Mielitz vystihol smer lopty, dobre vyskočil a ľavou rukou ju zblokoval za vlastnú bránu.
     
    75
    Marica sa s loptou dostal do vyloženej gólovej šance, no napokon ho na hranici pokutového územia domácich tvrdo fauloval domáci Papastathopoulos, ktorý si za tento faul odnáša žltú kartu.

    Góly: 51. Draxler, 69. Marica

    Karty:   32. Neustädter (SCH), 75. Papastathopoulos (SCH)


    Werder Brémy: Mielitz – Prödl, Papastathopoulos, Lukimja, Hunt, Elia (72. Yildirim), Ignjovski (78. Stevanović), De Bruyne, Trybull, Petersen, Arnautović.
    FC Schalke 04: Hildebrand – Uchida, Höwedes, Matip, Kolasinac, Michel Bastos (46. Raffael), Neustädter, Höger, Draxler (70. Fuchs), Farfán, Marica (89. Pukki).

    Rozhodca: K. Kircher – R. Kempter, S. Lupp

    Diváci: 42100