Frankfurt – Bayern 0:1 (kon.) | Brémy – Schalke 0:2 (kon.) | Leverkusen – Wolfsburg 1:1 (kon.)
Mönchengladbach – Fürth 1:0 (kon.) | Dortmund – Augsburg 4:2 (kon.) | Hamburger – Freiburg 0:1 (kon.)
koniec
Werder Brémy
0:2 (0:0)
FC Schalke 04
Sobota 06.04.2013, 15:30 • Weserstadion, Brémy • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 15:30.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už 28. kole najvyššej futbalovej súťaže v Nemecku – Bundesliga!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie zo štadióna Weserstadion v Brémách, kde si od 15:30 zmeria sily domáci celok Werder Brémy, ktorý na svojej pôde privíta tím Schalke 04.

    Domáci celok Werder Brémy patrí k tým menej úspešnejším tímom nemeckej Bundesligy. Momentálne sa nachádza na priebežnej štrnástej priečke s 31 bodmi a gólovým skóre -9. Pred Werderom je s náskokom len jedného bodu na trinástej pozícii Stuttgart a za Brémami so stratou dvoch bodov na pätnástej priečke celok Fortuna Düsseldorf. Aktuálna zápasová bilancia Werderu v Bundeslige, prehra – prehra – remíza – remíza – remíza, jasne hovorí, že Brémy nepatria k tým tímom, ktoré vedia vyhrať proti favoritom, no často dokážu uhrať aspoň remízu. V poslednej pätici zápasov sa futbalisti Werderu najskôr predviedli na pôde Bayernu Mníchov, kde ho však domáci favoriti zdolali jasne 6:1. O kolo neskôr proti Brémam zabodoval aj celok z Augsburgu, ktorý tesne dominoval na pôde Werderu v pomere 1:0. V ďalších troch zápasoch však hráči Werderu už len remízovali, keď najskôr uhrali výsledok 1:1 na pôde Borussie M'gladbach. O kolo neskôr na domácej pôde privítali celok Greuther Fürth, proti ktorému uhrali remízu 2:2. V poslednom kole si na svoje konto pripísali ďalší bod, keď na pôde celku Mainz 05 opäť remízovali v pomere 1:1.

    Schalke 04 je na tom v domácej Bundeslige oveľa lepšie ako jeho dnešný súper z Brém. Momentálne sa nachádza na sympatickej štvrtej priečke s 42 bodmi a gólovým skóre +3. Na tretej priečke sídli s náskokom šiestich bodov od Schalke Bayer Leverkusen. Piatu priečku s rovnakým počtom bodov a aj rovnakým gólovým skóre ako Schalke obsadzuje celok Eintracht Frankfurt. Aktuálna zápasová bilancia Schalke 04 v Bundeslige, výhra – výhra – výhra – prehra – výhra, jasne hovorí o tom, že práve tento klub je jedným z najsilnejších a najúspešnejších v celej Bundeslige. V poslednej pätici zápasov sa futbalisti Schalke najskôr predviedli na domácej pôde, kde zdolali výber Fortuny Düsseldorf v pomere 2:1. Následne sa predviedli aj na pôjde Wolfsburgu, kde vyhrali v pomere 4:1. V nasledujúcom kole prekvapivo zdolali pred domácim publikom aj celok Borussie Dortmund, no len veľmi tesne – 2:1. V predposlednom kole sa však víťazná šnúra Schalke 04 prerušila, keď na pôde Nürnbergu utrpel tento tím porážku 0:3. V poslednom kole si však futbalisti Schalke 04 svoju reputáciu opäť napravili, keď pred domácimi fanúšikmi zdolali celok z Hoffenheimu v pomere 3:0.

    Podarí sa hráčom favorizovaného Schalke 04 získať ďalšie tri body a priblížiť sa tak k vedúcim tímom celej Bundesligy?
     
    Úvodné zostavy:

    Werder Brémy: Mielitz – Prödl, Papastathopoulos, Lukimja, Hunt, Elia, Ignjovski, De Bruyne, Trybull, Petersen, Arnautović.

    FC Schalke 04: Hildebrand – Uchida, Höwedes, Matip, Kolasinac, Michel Bastos, Neustädter, Höger, Draxler, Farfán, Marica.

    Rozhodca: K. Kircher – R. Kempter, S. Lupp.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    1
    Futbalisti domáceho Werderu sa dostali k lopte už v prvej minúte prvého polčasu a snažili sa ofenzívne presadiť sa, no ich odcentrované lopty zatiaľ končia len na kopačkách hráčov hosťujúceho Schalke.
     
    2
    Hosťujúci Marica sa veľmi dobre presúval s loptou cez stred a následne chcel aj tvrdo zakončiť, no dvojica domácich obrancov sa pri ňom následne rýchlo pristavila a loptu zblokovala do potenciálneho bezpečia.
     
    3
    Hosťujúci Michel Bastos sa dostal s loptou na ľavú stranu, no napokon ho domáci Papastathopoulos úspešne odstavil a prinútil ho zájsť s loptou len za postrannú čiaru. Na rade je teda autový hod pre Werder Brémy.
     
    4
    Arnautović sa dostal do skvelej gólovej šance na pravej strane, kde mu poslal presný centrer domáci Peterson! Gólman Hildebrand však zasahovať nemusel, keďže Arnautovićova delovka bola zblokovaná jedným z hosťujúcich obrancov len mimo ihriska.
     
    5
    Domáci futbalisti si mierne nerozumeli v rozorhávke a po dobrom centri od Eliz sa k lpte dostal De Bruyne, ktorý však stál už v ofsajde, a tak musel loptu odovzdať hosťujúcim hráčom.
     
    6
    Matip sa dostal k lopte v strede ihriska a následne ju chcel dobrým centrom poslať na Farfána, o to sa mu už nepodarilo. Celú situáciu vyriešil pozorný Papastathopoulos, ktorý loptu zachytil a následne ju rozohráva do útoku Werderu.
     
    7
    Michel Santos sa s loptou veľmi dobre presúval po ľavej strane, no napokon narazil na domáceho obrancu Lukimju, ktorý mu loptu prevzal a následne ju odkopol smerom preč od svojej brány.
     
    8
    Uchida sa dostal k lopte za postannou čiarou a jeho autový hod bol celkom dobre mierený. Snažil sa ním nájsť Maricu, čo sa mu aj podarilo, no Maricovo hlavičkové zakončenie bolo napokon len nepresné.
     
    9
    Domáci si vytvorili ďalšiu zaujímavú šancu, keď sa po centri od Ignjovskeho mohol k lopte dostať De Bruyne, no keď sa dostal k lopte bol napokon klasifikovaný ako ofsajdový hráč.
     
    10
    Domáci sa snažia ofenzívne presadiť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Hosťujúci hráči Schalke sú v strehu a zatiaľ sa veľmi dobre bránia.
     
    11
    Po skvelom centri od Arnautovića sa k zakončeniu dostal domáci De Bruyne, ktorý tvrdo zakončoval až dvakrát, no v oboch prípadoch napokon trafil len dobre postaveného gólmana Hildebranda, ktorý upokojil tempo hry.
     
    12
    Aktívnejší sú zatiaľ hráči domáceho Werderu, ktorí sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť. Zatiaľ im však obrana Schalke čelí veľmi dobre a nič nenecháva na náhodu.
     
    13
    Domáci Hunt bol tvrdo faulovaný vo vzdialenosti približne 25 metrov od hosťujúcej brány a hneď odišiel zahrávať priamy kop. Jeho dobrý center však gólman Hildebrand dobre videl a loptu ukryl vo svojom náručí.
     
    14
    Po dobrom centri od Petersena sa k lopte dostal opäť De Bruyne, no ten bol napokon neúspešný, keďže mu asistent hlavného rozhodcu jasne avízoval ofsajdové postavenie.
     
    15
    Spoza pokutového územia domáceho celku tentokrát loptu dobre odcentroval Marica, no na jeho vzdušnú prihrávku zareagoval len gólman Mielitz, ktorý loptu ukryl vo svojom náručí.
     
    16
    Z pravej strany sa tentokrát snažil ofenzívne presadiť Arnautović, no jeho tvrdá delovka skončila len mimo brány hosťujúceho celku Schalke 04. Na rade je ďalší protiútok hostí.
     
    17
    Michel Bastos sa s loptou sympaticky presúval po pravej strane a následne ju nebezpečne odcentroval pred domácu bránu, no gólman Mielitz si s loptou poradil a vyrazil ju do bezpečia.
     
    18
    Na ofenzívnej aktivite v prvom polčase výrazne pridávajú hráči hosťujúceho Schalke, ktorí sa snažia vsietiť úvodný gól. Nepresný center od Draxlera však úspešný byť nemohol.
     
    19
    Momentálne sa hrá prevažne v strede ihriska. Oba tímy sa snažia ofenzívne presadiť, no zatiaľ sa im nedarí, keďže obe defenzívy sa sympaticky bránia.
     
    20
    Draxler sa s loptou nebezpečne presúval až k domácej bráne, no napokon bol asi štyri metre od pokutového územia Brém faulovaný. Na rade je teda priamy kop pre hostí.
     
    21
    Priamy kop odišiel zahrávať spomínaný Draxler, ktorý zvolil delové zakončenie cez múr domácich tiel. Jeho delovka však letela len na stred brány a gólman Mielitz loptou ukryl vo svojom náručí.
     
    22
    Na druhej strane sa po nebezpečnej prihrávke do behu od Trybulla dostal do zakončenia Petersen, no ten mal loptu na pravej nohe, čo bolo pre neho nevýhodou. Následne jeho zakončenie stihli hosťujúci obrancovia ešte stečovať do rúk gólmana Hildebranda.
     
    23
    Do útoku sa opäť dostávajú hráči domáceho Werderu, ktorí sa snažia gólovo presadiť. Ani tentokrát však center od Trybulla úspešný nebol a gólman Hildebrand loptu zachytil vo svojom náručí.
     
    24
    Ďalší útok domáceho tímu nevyšiel a pri lopte sú momentálne hráči Schalke 04. Tí takticky vyčkávajú na chybu súpera na vlastnej polovici, kde si loptu veľmi dobre a často prihrávajú.
     
    25
    Elia sa dostal k lopte na ľavej strane, následne ju skvele posunul na De Bruynea, ktorý chcel na pravej strane prihrávkou nájsť Petersena, no to sa mu už nepodarilo, a tak De Bruyneova prihrávka minula priestor hosťujúcej brány.
     
    26
    Z ľavej strany poslal nebezpečný center pred bránu hostí domáci Papastathopoulos, no túto loptu napokon hostia dokázali spracovať svojími a poslali ju do bezpečia.
     
    27
    Petersen na pravej strane tvrdo bojoval o loptu proti hosťujúcemu Michelovi Bastosovi a napokon vybojoval pre domáci Werder rohový kop.
     
    28
    Domáci hráči rozohrali tento rohový kop nakrátko, no následne im signál nevyšiel a De Bruyne sa k lopte už nedostal. Na rade je odkop od brány gólmana Hildebranda.
     
    29
    Trybull poslal z ľavej strany nebezpečný center k vzdialenejšej žŕdke hosťujúcej brány, kde loptu chcel umiestniť Elia, no jeho hlavičkové zakončenie bolo len veľmi nepresné a hosťujúci obrancovia celú situáciu vyriešili ďalekým odkopom.
     
    30
    Pri lopte sú momentálne hráči domáceho Werderu, ktorí sa snažia niečo vymyslieť, no zatiaľ si loptu len takticky prihrávajú na svojej polovici ihriska. Hostia veľmi dobre napádajú domácu rozohrávku.
     
    31
    Momentálne sa hrá prevažne v strede ihriska, kde sa oba tímy snažia ofenzívne presadiť, no zatiaľ sa im naozaj nedarí. Začína sa mierne faulovať.
     
    32
    Hosťujúci hráč Neustädter zinkasoval prvú žltú kartu v tomto zápase, keď nekompromisným sklzom zložil k zemi domáceho Trybulla. Hlavný rozhodca to chcel riešiť dohovorom, no napokon vytiahol aj žltú kartu.
     
    33
    Ignjovski sa dostal s loptou na ľavú stranu a nebezpečne ju odcentroval smerom na bránu hosťujúceho celku, no gólman Hildebrand napokon zasahovať nemusel, keďže lopta zarotovala a skončila len mimo jeho brány.
     
    34
    Pri lopte sú futbalisti hosťujúceho Schalke 04, ktorí sa snažia niečo vymyslieť a chcú domácu defenzívu takticky prekvapiť. Zatiaľ sa im však veľmi nedarí. Domáci sa bránia naozaj veľmi dobre.
     
    35
    Hostia si opäť mierne nerozumeli v rozohrávke, keď Höger nedokázal dostatočne spracovať loptu a tá mu následne ušla len za postrannú čiaru.
     
    36
    Domáci De Bruyne vybojoval svojou aktivitou pre domáci tím rohový kop, ktorý bude zahrávať on sám. Uvidíme, čo sa mu podarí vymyslieť.
     
    37
    De Bruyne odcentroval loptu k bližšej žŕdke, kde sa k nej dosta domáci Petersen, no jeho hlavičkové zakončenie napokon smerovalo len jasne mimo brány hosťujúceho Schalke.
     
    38
    Marica sa snažil s loptou presadiť po pravom krídle, no následne sa pri ňom pristavila trojica domácich obrancov, ktorá mu nedovolila prejsť ďalej. Na rade je odkop od domácej brány.
     
    39
    De Bruyne sa dostal s loptou na ľavú stranu a následne ju chcel prihrávať na Trybulla, no to mu mierne nevyšlo, keďže jeho prihrávku zachytil pozorný hosťujúci Höger, ktorý zakladá útok Schalke 04.
     
    40
    Petersen tvrdo zakončoval z ľavej strany, no jeho delovka napokon skončila zblokovaná hosťujúcim obrancom Höwedesom, ktorý dáva domácim šancu na ďalšie zahranie rohového kopu.
     
    41
    Matip sa snažil centrom z ľavej strany uvoľniť v útoku Draxlera, no to sa mu napokon nepodarilo, keďže svojou pravou nohou veľmi dobre zasiahol Prödl, ktorý odkopol loptu do bezpečia.
     
    42
    Farfán získal loptu na ľavej strane, no jeho následný center bol len veľmi nepresný a domáci obrancovia si s touto loptou veľmi ľahko poradili.
     
    43
    Michel Bastos bol nepríjemne faulovaný v okolí stredového kruhu domácim Petersenom. Následne sa však pozviechal a vyzerá to tak, že bude pokračovať v ďalšej hre svojho tímu.
     
    44
    Domáci sa stále snažia presadiť, no zatiaľ sa hosťom darí odvraciať centrované lopty svojich súperov do bezpečia. Hrá sa teda prevažne v okolí stredu ihriska.
     
    45
    V závere prvého polčasu odkopol loptu ešte domáci gólman Mielitz, no napokon hlavný rozhodca tohto zápasu nebude nadstavovať žiaden čas. Na rade je prestávka.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    Prvý polčas tohto zápasu nám síce góly nepriniesol, no oba tímy sa snažili ofenzívne presadiť a vytvorili si niekoľko zaujímavých šancí. O niečo viac aktívnejší boli futbalisti domáceho Werderu, za ktorých sa do najväčšej gólovej šance dostal Arnautović, ktorý ani nadvakrát nedokázal prekonať dobre postaveného gólmana Hildebranda. Následne to skúšal ešte Petersen, no ten po skvelej prihrávke od De Bruynea netrafil bránu hostí.

    Podarí sa hráčom jedného alebo druhého tímu vsietiť gól v druhom polčase alebo sa tento zápas skončí bezgólovou remízou?
     
    Dnešné stretnutie sleduje 42100 divákov.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    46
    Tréner hosťujúceho Schalke 04 posiela na trávnik na začiatok druhého polčasu prvé striedanie. Namiesto Michela Bastosa nastúpi do hry Raffael.
     
    47
    Hráči hosťujúceho Schalke 04 mali k dispozícii priamy kop zo vzdialenosti približne 22 metrov, ktorý odišiel zahrávať Farfán! Jeho center ešte hlavičkovým zakončením zblokoval Matip, no gólman Mielitz loptu dobre videl a následne ju vyrazil za vlastnú bránu.
     
    48
    Hostia si pro rozohrávaní rohového kopu mierne nerozumeli a po centri od Kolasinaca sa k lopte dostal len domáci Hunt, ktorý zakladá ďalší útok Werderu.
     
    49
    Hunt sa dobre presúval po ľavej strane a následne aj tvrdo zakončil, no gólman Hildebrand z jeho zakončením problém nemal a loptu pohodlne zachytil vo svojom náručí.
     
    50
    Marica tentokrát tvrdo zakončoval z hranice pokutového územia domáceho celku na pravej strane, no jeho projektil napokon skončil len vysoko nad bránou domáceho gólmana Mielitza.
     
    51
    Schalke 04 dalo gól!
    Hostia sa dostávajú do vedenia! Po skvelej prihrávkovej kombinácii medzi Farfánom a Raffaelom sa k lopte na ľavej strane dostal nebránený JULIAN DRAXLER, ktorý svojou prízemnou delovkou nedal gólmanovi Mielitzovi žiadnu šancu na úspešný zákrok. Striedanie hostí sa teda poriadne vyplatilo.
     
    52
    Z ľavej strany tentokrát preveril svoju mušku hosťujúci Höger, no jeho prízemný projektil napokon skončil len tesne napravo od domácej brány.
     
    53
    Domácim hráčom sa v druhom polčase zatiaľ veľmi nedarí. Snažia sa ofenzívne presadiť, no Schalke sa veľmi dobre bráni a ešte lepšie útočí. Na trávnik vstúpil do druhého polčasu ako keby iný tím.
     
    54
    Hostia sa dostali do skvelej gólovej šance, keď z ľavej strany tvrdo zakončoval Farfán, no jeho delovku skvelými nožničkami vyrazil domáci obranca Lukimja, ktorý zabránil druhému gólu v domácej sieti!
     
    55
    Hostia ešte protestovali, že lopta bola už za bránkovou čiarou, no nepomohlo im to. Čiarový rozhodca loptu videl veľmi dobre a celým objemom tam určite nebola.
     
    56
    Domáci majú obrovskú šancu na vyrovnanie! Po tvrdom faule od Uchidu na hranici pokutového územia získali hráči Werderu priamy kop z tesnej blízkosti hosťujúcej brány!
     
    57
    Priamy kop odišiel zahrávať domáci Hunt, ktorý tvrdo zakončoval, no jeho delovka napokon skončila len tesne nad pravým horným rohom hosťujúcej brány.
     
    58
    Neustädter skúšal šťastie centrom z ľavej strany, no ten napokon skončil len pevne v moci domáceho gólmana Mielitza, ktorý upokojuje tempo hry.
     
    59
    Obrovský závar pred bránou hostí si tentokrát vytvorili hráči domáceho Werderu! Po skvelom centri od Arnautovića z rohového kopu sa k lopte dostal Lukimja, ktorý však svojou pätičkou trafil len náručie gólmana Hildebranda.
     
    60
    Hosťujúci Marica sa dobre presúval po pravej strane, no napokon ho gólman Mielitz mierne fauloval a svojími rukami ho zhodil k zemi. Napokon to však bolo brané ako filmovanie zo strany hosťujúceho útočníka.
     
    61
    Z ľavej strany loptu dobre odcentroval domáci Petersen, ktorý chcel nájsť nabiehajúceho Arnautovića, no to sa mu napokon nepodarilo. Pri lopte sú opäť hráči Schalke.
     
    62
    Hostia sú stále pri lopte a snažia sa niečo vymyslieť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Domáci hráči Brém sa veľmi dobre bránia a nič nenechávajú na náhodu.
     
    64
    Hildebrand sa snažil rozohrať loptu odkopom, no napokon domáci Petersen jeho delovku zblokoval, keďže mu stál v rozohrávke. Následne hlavný rozhodca prerušil hru a odovzdáva loptu hosťujúcemu gólmanovi.
     
    65
    Höger sa snažil odkopnúť loptu do bezpečia zblízka svojej brány,no napokon sa mu to podarilo až po dlhšej chvíle, keďže pred ním poriadne dobiedzal domáci Hunt.
     
    66
    Ushida tvrdo zakončoval z pravej strany, no jeho delovka bola napokon zblokovaná jedným z domácich obrancov len za bránu Werderu. Na rade je rohový kop pre hostí.
     
    67
    K odrazenej lopte na hranici pokutového územia domácich sa tentokrát dostal Höger, no jeho strieľaný volej napokon skončil len vysoko nad domácou bránou.
     
    68
    De Buyten sa snažil ofenzívne presadiť prízemným zakončením z pravej strany, no gólman Hildebrand bol v strehu a loptu s prehľadom ukryl vo svojom náručí.
     
    69
    Schalke 04 dalo gól!
    Hostia sa dostávajú do dvojgólového vedenia! Po obrovskom zaváhaní domácej defenzívy – Lukimju sa hráči Schalke 04 dostali do prečíslenia, keď získal loptu na pravej strane Raffael, ktorý uvoľnil CIPRIANA MARICU. Ten už bez problémov dorazil loptu do odkrytej brány Werderu.
     
    70
    Na rade je aj druhé striedanie hosťujúceho celku. Z trávnika odchádza Draxler, ktorého nahradi oddýchnutý Fuchs.
     
    72
    Na rade je aj prvé striedanie domáceho Werderu. Namiesto Eliu nastúpi do hry oddýchnutý Yildirim.
     
    73
    Domáci sa ešte stále snažia niečo vymyslieť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí a hostia držia zápas pevne v rukách. Uvidíme, či si svoje vedenie dokážu ustrážiť.
     
    74
    Raffael sa dostal do dobrej gólovej šance na pravej strane, keď za ním nestíhali domáci obrancovia, no jeho tvrdé zakončenie z ťažkého uhla bolo napokon netrafilo priestor domácej brány.
     
    75
    Marica sa s loptou dostal do vyloženej gólovej šance, no napokon ho na hranici pokutového územia domácich tvrdo fauloval domáci Papastathopoulos, ktorý si za tento faul odnáša žltú kartu.
     
    76
    Priamy kop z hranice pokutového územia odišiel zahrávať Farfán, no gólman Mielitz vystihol smer lopty, dobre vyskočil a ľavou rukou ju zblokoval za vlastnú bránu.
     
    77
    Následný rohový kop hosťom veľmi nevyšiel, keďže domáci obrancovia celú situáciu vyriešili sympatickou pozičnou hrou. Na rade je útok domácich.
     
    78
    Na rade je aj druhé striedanie domáceho celku. Namiesto Ignjovskeho nastúpi do hry oddýchnutý Stevanović.
     
    79
    Do skvelej gólovej šance sa dostal hosťujúci Neustädter, no jeho tvrdé zakončenie napokon zarotovalo a len veľmi tesne minulo priestor domácej brány!
     
    80
    Po skvelej krížnej prihrávke od Raffaela sa k lopte na ľavej strane dostal Farfán, ktorý tvrdo zakončil, no gólman Mielitz dobre vybehol a loptu napokon vyrazil len za vlastnú bránu.
     
    81
    Po dobrom centri od Neustädtera sa k lopte na pravej strane dostal Uchida, no ten stál už v ofsajdovej pozícii, a tak bude musieť loptu odovzdať svojím súperom.
     
    82
    Domáci Hunt sa snažil presadiť únikom po pravej strane, no napokon bol neúspešný, keďže mu loptu vypichol pozorný hosťujúci Matip.
     
    83
    Domáci Arnautović sa dostal k lopte na pravej strane a následne ju odcentroval krížne, no tam našiel len hosťujúcich obrancov, ktorí však poskytujú domácim rohový kop.
     
    84
    Petersen ukázal svoj herný dôraz a po dobre zahranom rohovom kope hlavičkovo zakončoval. Jeho projektil bol však napokon neúspešný a Petersen pri tom zrámoval gólmana Hildebranda.
     
    86
    Začínam mať pocit, že tento zápas sa už len dohráva. Pevne ho majú v rukách hráči Schalke 04, ktorí vyhrávajú jasným dvojgólovým náskokom a pre domácich bude veľmi ťažké tento náskok zničiť.
     
    87
    Neustädter sa dostal k lopte v strede ihriska, no je vidno, že hosťujúci tím sa nikam neponáhľa a hrá vo veľkej pohode. Zatiaľ si hostia loptu len takticky prihrávajú.
     
    88
    Fuchs sa natlačil do pokutového územia domácich z ľavej strany, no svojím zakončením gólmana Mielitza prekonať nedokázal. Hosťujúci hráč len minul priestor domácej brány.
     
    89
    Na rade je aj tretie a zároveň posledné striedanie hosťujúceho celku. Namiesto Maricu nastupuje do hry fínsky útočník Pukki,
     
    90+
    Nadstavovať sa budú dve minúty!
     
    90+1
    Hosťujúci Farfán sa dostal do skvelej gólovej šance na pravej strane, keď si obišiel dvoch domácich obrancov a tvrdo zakončil, no jeho protismerný projektil napokon len tesne minul priestor domácej brány.
     
    90+2
    V závere nadstaveného času majú loptu v moci hráči Schalke 04, ktorí takticky vyčkávajú. Vyzerá to tak, že sa už nič vážne nestane.
     
    Koniec zápasu.
     
    Je dobojované!
    Na začiatok druhého polčasu nastúpil o poznanie lepší tím Schalke 04, ktorý hral v tom prvom. Energiu hosťom priniesol vystriedaný Raffael, ktorý asistoval na oba góly Schalke 04. Najskôr sa v 51. minúte gólovo presadil Draxler, ktorý nekompromisnou prízemnou strelou nedal Mielitzovi šancu. Následne pridal druhý gól hostí v 69. minúte Marica, ktorý po skvelej prihrávke od Raffaela už len trafil odkrytu bránu domáceho celku.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z nemeckej Bundesligy.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (17:24:07)

    Góly: 51. Draxler, 69. Marica

    Karty:   32. Neustädter (SCH), 75. Papastathopoulos (SCH)


    Werder Brémy: Mielitz – Prödl, Papastathopoulos, Lukimja, Hunt, Elia (72. Yildirim), Ignjovski (78. Stevanović), De Bruyne, Trybull, Petersen, Arnautović.
    FC Schalke 04: Hildebrand – Uchida, Höwedes, Matip, Kolasinac, Michel Bastos (46. Raffael), Neustädter, Höger, Draxler (70. Fuchs), Farfán, Marica (89. Pukki).

    Rozhodca: K. Kircher – R. Kempter, S. Lupp

    Diváci: 42100