Rennes – Paríž 0:2 (kon.) | Nancy – Troyes 1:0 (kon.) | Sochaux – Ajaccio 0:0 (kon.)
Montpellier – Valenciennes 3:1 (kon.) | Bastia – Brest 4:0 (kon.) | Toulouse – Nice 3:4 (kon.)
koniec
SC Bastia
4:0 (1:0)
Stade Brestois 29
cz Sobota 06.04.2013, 20:00 • Stade du Docteur Luciani • Ligue 1 Uber Eats
     
    79
    Bastia právě vstřelila branku!
    Sám faulovaný ANTHONY MODESTE poslal míč doprostřed brány a je už 4:0. Počínal si naprosto suverénně.
     
    72
    Bastia právě vstřelila branku!
    Dalo by se říci, že je rozhodnuto. Po pravé straně vběhl do otevřené obrany FLORIAN THAUVIN a svým druhým dnešním gólem potvrzuje pravděpodobně tři body pro domácí fotbalisty. Záložník Bastie si krásně naběhl před bránu, položil si gólmana a chladnokrevně zakončil. Pěkná akce a třetí gól je na světě.
     
    50
    Bastia právě vstřelila branku!
    Obléhání hostující brány přineslo velice sladké ovoce. Centr Rothena proletěl před bránu, kde byl zcela osamocen FLORIAN THAUVIN. A ten už si věděl rady, míč poslal do protipohybu Hartocka a domácí tak velice rychle potvrzují svůj náskok z prvního poločasu dalším vstřeleným gólem.
     
    41
    Bastia právě vstřelila branku!
    Tak to byla paráda. Ono, když se to umí, pak je to brnkačka. K míči se postavil WAHBI KHAZRI a tuniský fotbalista ukázal, jak se mají kopat standardky. Míč z jeho kopaček obstřelil zeď a zapadl přesně k levé tyči Hartrockovy brány. Ten plachtil vzduchem marně. Domácí tak těsně před koncem prvního poločasu otevírají skóre zápasu.

    Roman Zajíček

    Góly: 41. Khazri, 50. Thauvin, 72. Thauvin, 79. Modeste (pen.)

    Karty:   45+2. Grougi (BST), 70. Mendy (BST)   77. Hartock (BST)


    SC Bastia: Landreau – Marchal, Faty, Harek, Cioni (61. Inkoom) – Rothen, Palmieri, Yatabaré, Thauvin (84. Beauvue), Maoulida (33. Khazri) – Modeste. Trenér: Frédéric Hantz.
    Stade Brestois 29: Hartock – Mendy, Traoré, Kantari, Coulibaly – Grougi, Sissoko, Auras (78. Bonnefoi), Touré (63. Lesoimier), Raspentino – Benschop (59. Ayité). Trenér: Landry Chauvin.

    Rozhodca: Millot – Luzi, Schurra