Rennes – Paríž 0:2 (kon.) | Nancy – Troyes 1:0 (kon.) | Sochaux – Ajaccio 0:0 (kon.)
Montpellier – Valenciennes 3:1 (kon.) | Bastia – Brest 4:0 (kon.) | Toulouse – Nice 3:4 (kon.)
koniec
HSC Montpellier
3:1 (1:1)
Valenciennes FC
cz Sobota 06.04.2013, 20:00Ligue 1 Uber Eats
     
    87
    Montpellier právě vstřelil branku!

    A je rozhodnuto! Po další ne zcela dobrém obranném zákroku obrany hostů se k volnému míči dostal YOUNES BELHANDA, který ho ukázkově poslal do dolního rohu branky, brankáře Penneteau byl bez šance zasáhnout.
     
    84
    Druhá změna u Valenciennes. Odchází Mater, přichází Nery.
     
    79
    Střídání u hostů. Odchází střelec zatím jediné branky hostů N´Guette, přichází Dossevi.
     
    77
    Sanchez sundal na zem nedovoleně Daba. Sudí Kalt ukázal žlutou kartu nejen jemu ale také Danicovi, který měl k celé situaci svůj vlastní názor, který mu z plných plic řekl.
     
    74
    A mohlo být z ničeho nic srovnáno! Danic dostal dostatek prostoru a z velké dálky zkusil technicky zaskočit brankář domácích. jeho technická střela se totiž postupně snesla přesně pod břevno a gólman Jourdren musel vytasit parádní zákrok, aby jeho pokus vytáhl nad břevno.
     
    72
    Druhá změna u Montpellieru. Odchází Martin, jeho místo zaujme Dabo.
     
    70
    A mohlo to být 3:1! Martin běžel zcela sám ze strany na hostující branku. Gólman Penneteau ale skvěle včas vyběhl a a jeho střelu skvělým zákrokem vyrazil mimo svoji svatyni a a zachránil tak svůj tým od pohromy.
     
    63
    A je tu další žlutá karta v utkání. Tentokrát jí udělil sudí Cabellovi, který tvrdě sestřelil Matera.
     
    60
    Montpellier právě vstřelil branku!

    S centrem Bedima si nedokázal hostující stoper Angoua vůbec poradit, neboť ho zpracoval pouze pro nabíhajícího DANIELA CONGREHO, který z blízkosti propálil vše co mu stálo v cestě a posílá svůj tým do vedení!
     
    49
    První akce domácích ve druhé půli a hned z toho mohl být gól! Martin se po rychlém protiútoku svého týmu dostal do skvěle pozice ve vápně a vystřelil. Brankáře Penneteau ale skvěle včas vyběhl a jeho pokus s vypětím všech sil vyrazil jen těsně vedle jeho pravé tyče.
     
    46
    Ve druhém poločase již neuvidíme na hřišti Utaku, kterého nahrazuje Charbonier.
     
    44
    Rozhodčí řeší situaci žlutými kartami, kterou dostali oba zainteresovaní hráči Utaka a Angoua.
     
    40
    Valenciennes právě vstřelilo branku!

    Hosté se dočkali vedení! Parádní přízemní centr Meliksona našel OPA N´GUETTEHO, který si dokázal míč skvěle dopracovat, zbavit se svého obránce a následně přesně vystřelil do horní poloviny branky.
     
    36
    Tak to je škoda pro hosty! Po velmi kostrbaté kombinaci se míč nakonec dostal z ničeho nic na zcela volného Gomese, který se ocitl zcela sám před brankářem, skákající míč ale nedokázal vůbec trefil a jeho pokus skončil několik metrů nad brankou domácích.
     
    18
    Montpellier právě vstřelil branku!

    Domácí se ujímají vedení! Centr Belhandy od rohového praporku našel přesně SOULEYMANE CAMARU, který využil zaváhání brankáře Penneteaua, který šatně vyběhl, a domácí útočník tak hlavou bez potíží poslal míč do soupeřovy svatyně.

    Dominik Rejthar

    Góly: 18. Camara, 60. Congre, 87. Belhanda – 40. N´Guette

    Karty:   44. Utaka (MON), 63. Cabella (MON) – 44. Angoua (VLN), 77. Sánchez (VLN), 77. Danic (VLN)


    HSC Montpellier: Jourdren – Congré, Hilton, El Kaoutari, Bedimo – Martin (72. Dabo), Stambouli – Cabella, Belhanda, Utaka (46. Chandonier) – Camara
    Valenciennes FC: Penneteau – Mater (84. Nery), Angoua, Rose, Bong – Sánchez, Gomis, Sankhare – Melikson, N´Guette (79. Dossevi), Danic

    Rozhodca: Kalt – Danizan, Jeanne