Rennes – Paríž 0:2 (kon.) | Nancy – Troyes 1:0 (kon.) | Sochaux – Ajaccio 0:0 (kon.)
Montpellier – Valenciennes 3:1 (kon.) | Bastia – Brest 4:0 (kon.) | Toulouse – Nice 3:4 (kon.)
koniec
HSC Montpellier
3:1 (1:1)
Valenciennes FC
cz Sobota 06.04.2013, 20:00Ligue 1 Uber Eats
     
    87
    Montpellier právě vstřelil branku!

    A je rozhodnuto! Po další ne zcela dobrém obranném zákroku obrany hostů se k volnému míči dostal YOUNES BELHANDA, který ho ukázkově poslal do dolního rohu branky, brankáře Penneteau byl bez šance zasáhnout.
     
    60
    Montpellier právě vstřelil branku!

    S centrem Bedima si nedokázal hostující stoper Angoua vůbec poradit, neboť ho zpracoval pouze pro nabíhajícího DANIELA CONGREHO, který z blízkosti propálil vše co mu stálo v cestě a posílá svůj tým do vedení!
     
    40
    Valenciennes právě vstřelilo branku!

    Hosté se dočkali vedení! Parádní přízemní centr Meliksona našel OPA N´GUETTEHO, který si dokázal míč skvěle dopracovat, zbavit se svého obránce a následně přesně vystřelil do horní poloviny branky.
     
    18
    Montpellier právě vstřelil branku!

    Domácí se ujímají vedení! Centr Belhandy od rohového praporku našel přesně SOULEYMANE CAMARU, který využil zaváhání brankáře Penneteaua, který šatně vyběhl, a domácí útočník tak hlavou bez potíží poslal míč do soupeřovy svatyně.

    Dominik Rejthar

    Góly: 18. Camara, 60. Congre, 87. Belhanda – 40. N´Guette

    Karty:   44. Utaka (MON), 63. Cabella (MON) – 44. Angoua (VLN), 77. Sánchez (VLN), 77. Danic (VLN)


    HSC Montpellier: Jourdren – Congré, Hilton, El Kaoutari, Bedimo – Martin (72. Dabo), Stambouli – Cabella, Belhanda, Utaka (46. Chandonier) – Camara
    Valenciennes FC: Penneteau – Mater (84. Nery), Angoua, Rose, Bong – Sánchez, Gomis, Sankhare – Melikson, N´Guette (79. Dossevi), Danic

    Rozhodca: Kalt – Danizan, Jeanne