Boston – Pittsburgh 4:3 (po pr.) | NJ Devils – Winnipeg 1:3 (kon.) | Toronto – Columbus 0:6 (kon.)
Tampa Bay – NY Rangers 5:0 (kon.) | Florida – Philadelphia 3:1 (kon.) | St. Louis – Minnesota 3:0 (kon.)
Nashville – Arizona 4:2 (kon.) | Edmonton – Chicago 1:5 (kon.) | Vancouver – LA Kings 2:3 (po pr.)
koniec
Edmonton Oilers
1:5 (0:2, 1:2, 0:1)
Chicago Blackhawks
cz Utorok 26.11.2013, 03:38 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Partner:
     
    58:02
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Po zmatcích před brankou Oilers se na levé straně dostává ke střele od modré ANDREW SHAW a Bryzgalov, který puk vůbec neviděl, poprvé v utkání inkasuje. Asistence: Nick Leddy a Brandon Saad.
     
    28:08
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Svým třetím gólem sezóny snižuje JUSTIN SCHULTZ náskok soupeře na 1:4, když první branku Edmontonu zaznamenává po přesné střele z pravé strany. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins a Taylor Hall.
     
    25:49
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Morin si nabruslil z levé strany před branku Oilers, udělal parádní stahovačku obránci a předložil přesnou přihrávkou puk na hůl ANDREWA SHAWA, který z pravé strany překonává Dubnyka, ten se již nestihl přesunout. Asistence: Jeremy Morin.
     
    21:28
    Chicago právě vstřelilo branku!
    JOHNNY ODUYA vypálil od modré, z levé strany a puk těsně před Dubnykem nešťastně tečuje do vlastní branky Potter. Asistence: Marcus Kruger a Brandon Bollig.
     
    08:04
    Chicago právě vstřelilo branku!
    PATRICK KANE se nyní prosadil na brankovišti, kde skvělou práci odvedl Shaw, jenž pro svého spoluhráče dokázal vybojovat puk zpod zasahujícího Dubnyka. Využitá přesilová hra Chicaga. Asistence: Andrew Shaw a Duncan Keith.
     
    05:14
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Jakupov neskutečně chybuje na útočné modré, do samostatného úniku se dostává JONATHAN TOEWS, který parádně "vymíchal" Dubnyka a blafákem do bekhendu dává první gól utkání, navíc ve vlastním oslabení. Asistence: Brandon Saad a Duncan Keith.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 29. J. Schultz (Nugent-Hopkins, Hall) – 6. Toews (Saad, Keith), 9. Kane (Shaw, Keith), 22. Oduya (Kruger, Bollig), 26. Shaw (Morin), 59. Shaw (Leddy, Saad)


    Edmonton Oilers: Dubnyk (26. Bryzgalov) – A. Ference, Petry, Bělov, J. Schultz, N. Schultz, Potter – Hall, Nugent-Hopkins, Eberle – Jakupov, Gagner, Hemský – Smyth, Gordon, Perron – Joensuu, Acton, Gazdic
    Chicago Blackhawks: Crawford (Raanta) – Keith, Seabrook, Oduya, Hjalmarsson, Leddy, Brookbank – Sharp, Toews, Saad – Handzuš, Pirri, Kane – Versteeg, Shaw, Morin – Bollig, Kruger, B. Smith

    Rozhodca: Larue, O´Rourke – Lazarowich, Henderson

    Diváci: 16 839