Poprad – Skalica 3:1 (kon.) | Nitra – Trenčín 2:3 (0:2 po s.n.) | Martin – B. Bystrica 4:2 (kon.)
Zvolen – Žilina 3:5 (kon.) | Piešťany – Košice 1:5 (kon.)
koniec
HK Poprad
3:1 (0:0, 2:0, 1:1)
HK Skalica
Utorok 26.11.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    Tretia dvadsaťminútovka dnešného zápasu bola o niečo vyrovnanejšia ako tá druhá, no v celom zápase boli určite aktívnejší hokejisti Popradu, ktorí si v 41. minúte navýšili svoje vedenie už na tri góly po úspešnom zásahu Stalsa. Za hostí vsietil jediný gól počas presilovej hry v 57. minúte Miroslav Lažo, ktorý už prehru svojho tímu odvrátiť nedokázal.

    Popradčania si teda po skvelom výkone pripisujú na svoje konto jasné tri body, zatiaľ čo Skalica odchádza domov bez bodu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:07:52)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:58
    V závere tretej tretiny nahodil puk na zadný mantinel domáci Lapšanský. Následne sa k nemu dostali skalickí obrancovia, no tí sa už nesnažia niečo vymyslieť.
     
    59:03
    Za popradskou bránou sme mohli vidieť aj prvú potýčku v zápase, do ktorej sa zapojila dvojica Paločko a Kozák. V krátkom súboji síce vyhral urastenejší Kozák. Následne uvidíme hru štyroch na štyroch – Kozák obdržal 5minútový trest za hrubosť a Paločko 2+2 minúty za hrubosť.
     
    58:50
    Skaličania sú usadení v útočnom pásme, kde sa momentálne snažia niečo vymyslieť. Popradský tím sa však bráni naozaj veľmi dobre a nič nenecháva na náhodu.
     
    58:24
    Gólman Sidor si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok. Tentokrát vo svojej výstroji zachytil puk po strele z hranice ľavého kruhu od aktívneho Slobodu, ktorý ukázal svoj pekný švih.
     
    57:29
    Dvojica Skaličanov Lažo a Obdržálek sa zrazili v strednom pásme a jeden na druhého sa mierne hnevajú. Hostia sú momentálne pri puku a stále sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť.
     
    56:55
    Gólman Sidor si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď vo svojej lapačke zachytil puk po delovke z ľavej strany od aktívneho Kutáleka.
     
    56:19
    Skalica dala gól!
    Skalickí hokejisti napokon dokázali využiť svoju početnú výhodu už po 13 sekundách! Kasík zachytil puk po nepresnej rozohrávke svojich súperov, následne ho chcel z pravého kruhu vyhodiť do bezpečia, no hostia ho zdvojili a k puku sa dostal MIROSLAV LAŽO, ktorý svojou delovkou prerušil Sidorove čisté konto v zápase. Bez asistencií.
     
    56:06
    Skalickí hokejisti budú hrať presilovú hru. Na dve minúty si za popradský tím odchádza sadnúť Paločko, ktorý sa previnil podrazením.
     
    55:51
    Gólman Sidor si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď vo svojej lapačke zachytil puk po jemnom nahodení jedného zo skalických obrancov.
     
    55:18
    Kozák sa snažil zakončovať z ľavého kruhu, no napokon narazil na pozorného Suchého, ktorý ho od puku bez problémov odstavil. Následne sme mohli vidieť súboj týchto dvoch obrancov aj pri mantineli za popradskou bránou.
     
    54:36
    Puk sa presúva zo strany na stranu a momentálne nevidíme žiadnu ofenzívnu akciu v znení jedného, či druhého tímu. Pri puku sú však hosťujúci Skaličania.
     
    53:58
    Štrauch intenzívne napádal skalickú rozohrávku pri Lipovského bráne, no napokon proti pozornému Vyrúbalíkovi nedokázal získať puk. Hostia sa snažia opäť takticky zaútočiť.
     
    53:28
    Belluš potiahol puk do stredného pásma po ľavom krídle, no napokon narazil na jedného zo skalických obrancov, ktorý ho od puku bez problémov odstavil.
     
    52:58
    Popradčania hrajú už v plnom počte a dokázali sa teda v tomto oslabení ubrániť bez väčších problémov. Následe z ľavého kruhu pálil hosťujúci Kutálek, no gólman Sidor jeho strelu úspešne zachytil vo svojej lapačke.
     
    52:20
    Hosťujúci útočník Kuľha zakončoval z hranice pravého kruhu, no jeho projektil napokon skončil len tesne vedľa popradskej brány. Sidor teda zasahovať nemusel.
     
    51:45
    Popradčania sa vo svojom oslabení zatiaľ bránia veľmi dobre. Mlynarovič zachytil puk po nepresnej prihrávke od Kozáka a následne ho vyhodil cez všetky čiary až ku skalickej bráne.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1155 divákov.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 36. Gápa (Štrauch, S. Takáč), 40. Mlynarovič (Kasík, Belluš), 41. Stals (Sýkora, Lapšanský) – 57. Lažo


    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) – D. Brejčák, Suchý ("A"), Kasík ("C"), Makovský, Jáchym, Kurali, Gaborčík, Vojsovič – Sýkora, Stals, Lapšanský – Paločko, Mlynarovič, Vaic – Drábek, Paukovček, Belluš – Gápa, S. Takáč, Štrauch.
    HK Skalica: Lipovský (Romančík) – Vyrúbalík ("A"), Kozák, Trška, Stano, Srnec, Mikeska, Šohajda – Kuľha, Školiak, Obdržálek – Lažo ("C"), Stieler, Kropáč – Kutálek ("A"), B. Mráz, Šátek – F. Novák, Jankovič, Sloboda.

    Rozhodca: Milan Novák – Tomáš Holienka, Martin Smrek

    Diváci: 1155