Poprad – Skalica 3:1 (kon.) | Nitra – Trenčín 2:3 (0:2 po s.n.) | Martin – B. Bystrica 4:2 (kon.)
Zvolen – Žilina 3:5 (kon.) | Piešťany – Košice 1:5 (kon.)
koniec
HK Poprad
3:1 (0:0, 2:0, 1:1)
HK Skalica
Utorok 26.11.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:19
    Skalica dala gól!
    Skalickí hokejisti napokon dokázali využiť svoju početnú výhodu už po 13 sekundách! Kasík zachytil puk po nepresnej rozohrávke svojich súperov, následne ho chcel z pravého kruhu vyhodiť do bezpečia, no hostia ho zdvojili a k puku sa dostal MIROSLAV LAŽO, ktorý svojou delovkou prerušil Sidorove čisté konto v zápase. Bez asistencií.
     
    40:38
    Poprad dal gól!
    Popradským hokejistom vyšiel aj úvod tretej tretiny! Po skvelej prihrávke od Sýkoru sa k puku v medzikruží dostal JURIS STALS, ktorý svojou nekompromisnou delovkou k pravej žŕdke skalickej brány prekonal bezmocného gólmana Lipovského. Asistencie si pripisujú hráči Tomáš Sýkora a Adam Lapšanský.
     
    39:59
    Poprad dal gól!
    Popradskí "kamzíci" v závere druhej tretiny zabrali naplno a dostávajú sa už do dvojgólového vedenia! Jaroslav Kasík sa dostal k puku za pravým kruhom, následne ho nahodil pred skalickú bránu, kde stál SAMUEL MLYNAROVIČ a ten nekompromisne stečoval Kasíkove nahodenie pomedzi betóny gólmana Lipovského do jeho svätyne. Asistencie si pripisujú hráči Jaroslav Kasík a Martin Belluš.
     
    35:06
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa po viac ako 35 minútach hry dostávajú do vedenia! Samuel Takáč potiahol puk po pravom krídle pred skalickú bránu, následne tvrdo zakončoval, no gólman Lipovskýpuk vyrazil. Následne pálil spoza pravého kruhu Štrauch, no jeho strelu gólman Lipovský vyrazil len napravo od seba. Tam sa k odrazenému puku dostal PETER GÁPA, ktorý svojou dorážkou nedal skalickej svätyni žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Andreas Štrauch a Samuel Takáč.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 36. Gápa (Štrauch, S. Takáč), 40. Mlynarovič (Kasík, Belluš), 41. Stals (Sýkora, Lapšanský) – 57. Lažo


    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) – D. Brejčák, Suchý ("A"), Kasík ("C"), Makovský, Jáchym, Kurali, Gaborčík, Vojsovič – Sýkora, Stals, Lapšanský – Paločko, Mlynarovič, Vaic – Drábek, Paukovček, Belluš – Gápa, S. Takáč, Štrauch.
    HK Skalica: Lipovský (Romančík) – Vyrúbalík ("A"), Kozák, Trška, Stano, Srnec, Mikeska, Šohajda – Kuľha, Školiak, Obdržálek – Lažo ("C"), Stieler, Kropáč – Kutálek ("A"), B. Mráz, Šátek – F. Novák, Jankovič, Sloboda.

    Rozhodca: Milan Novák – Tomáš Holienka, Martin Smrek

    Diváci: 1155