Poprad – Skalica 3:1 (kon.) | Nitra – Trenčín 2:3 (0:2 po s.n.) | Martin – B. Bystrica 4:2 (kon.)
Zvolen – Žilina 3:5 (kon.) | Piešťany – Košice 1:5 (kon.)
koniec
HK Poprad
3:1 (0:0, 2:0, 1:1)
HK Skalica
Utorok 26.11.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:03
    Za popradskou bránou sme mohli vidieť aj prvú potýčku v zápase, do ktorej sa zapojila dvojica Paločko a Kozák. V krátkom súboji síce vyhral urastenejší Kozák. Následne uvidíme hru štyroch na štyroch – Kozák obdržal 5minútový trest za hrubosť a Paločko 2+2 minúty za hrubosť.
     
    56:19
    Skalica dala gól!
    Skalickí hokejisti napokon dokázali využiť svoju početnú výhodu už po 13 sekundách! Kasík zachytil puk po nepresnej rozohrávke svojich súperov, následne ho chcel z pravého kruhu vyhodiť do bezpečia, no hostia ho zdvojili a k puku sa dostal MIROSLAV LAŽO, ktorý svojou delovkou prerušil Sidorove čisté konto v zápase. Bez asistencií.
     
    56:06
    Skalickí hokejisti budú hrať presilovú hru. Na dve minúty si za popradský tím odchádza sadnúť Paločko, ktorý sa previnil podrazením.
     
    50:39
    Skaličania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť Samuel Takáč.
     
    50:12
    Po skvelej prihrávke od Gápu sa k zakončeniu v medzikruží mohol dostať Štrauch, no pozorný Vyrúbalík mu puk napokon vypichol a zneškodnil tak šance tohto juniorského nováčika v popradskej zostave.
     
    48:15
    Skaličania sa dostali do skvelej gólovej šance, keď po dobrej prihrávke od Stielera mohol na hranici pravého kruhu zakončovať Lažo, no napokon svojim zblokovaným projektilom minul priestor popradskej brány.
     
    46:28
    Kropáč nahodil puk pred popradskú bránu spoza ľavého kruhu, tam ho chcel dorážať aktívny Filip Novák, no napokon nedokázal prekonať pozorné betóny gólmana Sidora, ktoré nepustili puk cez bránkovú čiaru!
     
    43:24
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za krosček odchádza sadnúť hosťujúci obranca Lukáš Kozák.
     
    42:24
    Gólman Sidor si na svoje konto pripísal skvelý zákrok, keď bravúrne zasiahol svojim pravým betónom, ktorým zblokoval puk po peknej kľučke a následnom zakončení od Jankoviča!
     
    40:38
    Poprad dal gól!
    Popradským hokejistom vyšiel aj úvod tretej tretiny! Po skvelej prihrávke od Sýkoru sa k puku v medzikruží dostal JURIS STALS, ktorý svojou nekompromisnou delovkou k pravej žŕdke skalickej brány prekonal bezmocného gólmana Lipovského. Asistencie si pripisujú hráči Tomáš Sýkora a Adam Lapšanský.
     
    39:59
    Poprad dal gól!
    Popradskí "kamzíci" v závere druhej tretiny zabrali naplno a dostávajú sa už do dvojgólového vedenia! Jaroslav Kasík sa dostal k puku za pravým kruhom, následne ho nahodil pred skalickú bránu, kde stál SAMUEL MLYNAROVIČ a ten nekompromisne stečoval Kasíkove nahodenie pomedzi betóny gólmana Lipovského do jeho svätyne. Asistencie si pripisujú hráči Jaroslav Kasík a Martin Belluš.
     
    37:45
    Peter Gápa mohol byť popradským hrdinom v dnešnom zápase, no napokon sa tak nestalo! Po skvelej prihrávke od Takáča z ľavej strany sa tento mladý popradský útočník dostal do zakončenia v medzikruží, no napokon trafil len výstroj gólmana Lipovského.
     
    35:06
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa po viac ako 35 minútach hry dostávajú do vedenia! Samuel Takáč potiahol puk po pravom krídle pred skalickú bránu, následne tvrdo zakončoval, no gólman Lipovskýpuk vyrazil. Následne pálil spoza pravého kruhu Štrauch, no jeho strelu gólman Lipovský vyrazil len napravo od seba. Tam sa k odrazenému puku dostal PETER GÁPA, ktorý svojou dorážkou nedal skalickej svätyni žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Andreas Štrauch a Samuel Takáč.
     
    29:58
    Skalickí hokejisti si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť mladý popradský útočník Matúš Paločko.
     
    25:29
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť hosťujúci Branislav Jankovič.
     
    25:06
    Lapšanský sa dostal do fantastickej gólovej šance na ľavom krídle, keď sa zbavil skalického obrancu, následne si nakorčuľoval pred skalickú bránu a pekným blafákom zakončoval. Gólman Lipovský bol však veľmi dobre postavený a puk aj tentokrát zachytil!
     
    23:36
    Paukovček potiahol puk po pravom krídle do útočného pásma, následne skvelou prihrávkou našiel Belluša, ktorý tvrdo pálil, no napokon trafil len výstroj gólmana Lipovského, ktorý sa do strely efektívne hodil!
     
    21:09
    Sýkora tvrdo pálil z pravej strany, no gólman Lipovský bol v strehu a puk zblokoval svojim pravým betónom mimo svojho bránkoviska. Tam však stál pozorný Stals, ktorý bol síce dobre bránený, no napokon zakončoval a trafil opäť len Lipovského betóny.
     
    20:29
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť hosťujúci René Školiak.
     
    14:56
    Lapšanský sa dostal pred skalickú bránu po rýchlom úniku cez ľavé krídlo, následne dobre zakončoval, no gólman Lipovský bol v strehu a puk zblokoval pod svoju lapačku. Tam ho však nedokázal udržať, no aktívny Stals už dorážať proti skalickej defenzíve nestihol.
     
    06:46
    V početnej výhode si tentokrát zahrajú aj hosťujúci Skaličania. Na dve minúty si za seknutie v obrannom pásme odchádza sadnúť popradský kapitán Jaroslav Kasík.
     
    03:20
    Po skvelej prihrávke z ľavej strany od Paločka sa k zakončeniu pred skalickou bránou dostal Mlynarovič, no jeho delovka napokon nedokázala prekonať dobre osadené betóny gólmana Lipovského, ktoré zasiahli aj tentokrát!
     
    01:48
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za seknutie odchádza sadnúť hosťujúci David Stieler.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 36. Gápa (Štrauch, S. Takáč), 40. Mlynarovič (Kasík, Belluš), 41. Stals (Sýkora, Lapšanský) – 57. Lažo


    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) – D. Brejčák, Suchý ("A"), Kasík ("C"), Makovský, Jáchym, Kurali, Gaborčík, Vojsovič – Sýkora, Stals, Lapšanský – Paločko, Mlynarovič, Vaic – Drábek, Paukovček, Belluš – Gápa, S. Takáč, Štrauch.
    HK Skalica: Lipovský (Romančík) – Vyrúbalík ("A"), Kozák, Trška, Stano, Srnec, Mikeska, Šohajda – Kuľha, Školiak, Obdržálek – Lažo ("C"), Stieler, Kropáč – Kutálek ("A"), B. Mráz, Šátek – F. Novák, Jankovič, Sloboda.

    Rozhodca: Milan Novák – Tomáš Holienka, Martin Smrek

    Diváci: 1155