Boston – Pittsburgh 4:3 (po pr.) | NJ Devils – Winnipeg 1:3 (kon.) | Toronto – Columbus 0:6 (kon.)
Tampa Bay – NY Rangers 5:0 (kon.) | Florida – Philadelphia 3:1 (kon.) | St. Louis – Minnesota 3:0 (kon.)
Nashville – Arizona 4:2 (kon.) | Edmonton – Chicago 1:5 (kon.) | Vancouver – LA Kings 2:3 (po pr.)
koniec
Tampa Bay Lightning
5:0 (2:0, 2:0, 1:0)
New York Rangers
cz Utorok 26.11.2013, 01:30 • Tampa Bay Times Forum, Tampa • NHL
Partner:
     
    58:59
    Tampa právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto o tom, kdo si dneska odnese dva body za výhru. Tampa Bay se dostala do první větší příležitosti za posledních pět až deset minut a hned z toho těží zlato. Útočníci Blesků šli v přečíslení dva na jednoho. Zakončující TEDDY PURCELL se rozhodl poslat kotouč na branku sám a po dorážce vlastní střely dává pátý gól domácích v dnešním zápase. Asistence: Martin St. Louis, Alex Killorn
     
    51:19
    Po nepřehledné situaci v Bishopově brankovišti trefuje Hagelin tyč. Za zákrok na Richardse si jde navíc dvě minuty za krosček odsedět Viktor Hedman.
     
    42:19
    Od začátku třetí části je v brance New Yorku Cam Talbot!
     
    42:19
    Dvě minuty za hákování dostává domácí Alex Killorn.
     
    36:52
    Tampa právě vstřelila branku!
    Opět se potvrzuje, že Tampa Bay dnes nepotřebuje příliš šancí na to, aby dosáhla sladkého úspěchu v podobě vstřelené branky. TEDDY PURCELL velice mazaně naznačoval přihrávku na levé křídlo. Tento promyšlený tah mu vyšel a následně se stejný hráč rozhodl pro střelu pod víko Lundqvistovy svatyně. Švédský gólman už nestihl na tento rychlý pokus nijak reagovat a Bolts vedou už 4:0. Bez asistence.
     
    31:34
    Série vyloučení pokračuje, rozhodčí nastavili přísný metr a hráči to pociťují. Prozměnu jde za vysokou hůl pykat hostující Nate Thompson.
     
    29:01
    Naopak si teď mohou početní výhodu sladce užít Lightning. Po zákroku na domácího hráče si jde na dvě minuty za nedovolené bránění sednout hostující Marc Staal.
     
    25:51
    Čeká nás první vylučování ve druhé části hry. Dvě minuty za hákování inkasuje na svůj účet domácí hráč Alex Killorn.
     
    23:12
    Tampa právě vstřelila branku!
    Dejte tomu muži ještě jednu zlatou helmu nebo hokejku do rukou. To snad není možné! První výraznější šance Blesků v druhé třetině a hned končí v síti Henrika Lundqvista. Opět to byl dnešní oslavovaný hráč MARTIN ST. LOUIS, kdo unikl na modré čářé a tváří v tvář brankáři Rangers v souboji dvou hvězd vítězí, když zakončuje k pravé tyči střelou zápěstím. Asistence: Valtteri Filppula, Andrej Šustr.
     
    16:40
    Další skvělá příležitost Rangers a ještě skvělejší Bishop! Stepan měl před sebou polovinu odkryté branky, avšak domácí gólman se stihl včas přesunout k levé tyči a zasáhnout lapačkou. Právě tento muž je důvodem, proč Tampa stále vede 2:0.
     
    13:42
    Uvidíme opět přesilovku a i nyní si početní výhodu zahrají Rangers. Dvě minuty za katrem za držení odsedí Victor Hedman.
     
    13:02
    Nádherná přihrávka zpoza branky Hagelina na Del Zotta, ten měl na levém kruhu hodně prostoru ke střele, jenže znovu dobře připravený Ben Bishop likviduje tento pokus!
     
    09:26
    Druhé vyloučení a tentokrát budou hrát oslábení domácí svěřenci. Dvě minuty za hákování si jde odpykat Eric Brewer, asistent u druhé dnešní branky.
     
    05:15
    Kromě předchozího vyloučení dvou hráčů za bitku po první brance, uvidíme také první trest na dvě minuty. Sedět jde za vysokou hůl Del Zotto.
     
    03:10
    Tampa právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné! Jako by tomu někdo chtěl, aby si MARTIN ST. LOUIS užil tento večer maximálně naplno. Hbitý kapitán Lightning nabral na modré čáře rychlost, popadl kotouč do své moci a vesměs sám uháněl na Lundqvista. Ten nestačil na jeho střelecký pokus a po zdaříle kličce končí kus černé gumy pod víkem. Asistence: Victor Hedman.
     
    02:12
    Tampa právě vstřelila branku!
    Z dalšího střeleckého pokusu už se ovšem Tampa prosazuje! Domácí se dlouho motali před i za brankou Henrika Lunqvista a Rangers situaci vůbec nezvládli. Přesnou přihrávku bekhendem na svou hůl dostal na levý kruh právě NIKITA KUČEROV, který zavěšuje střelou zápěstím do horní poloviny branky hostujícího celku. Asistence: Teddy Purcell, Eric Brewer.

    Martin Schwarz

    Góly a asistencie: 3. Kučerov (Purcell, Brewer), 4. St. Louis (Hedman), 24. St. Louis (Filppula, Šustr), 37. Purcell, 59. Purcell (Louis, Killorn)


    Tampa Bay Lightning: Bishop – Carle, Šustr, Salo, Hedman, Brewer, Barberio – Brown, Filppula, St. Louis – Kučerov, Killorn, Purcell – Palát, Johnson, Pánik – Labrie, Thompson, Crombeen
    New York Rangers: Talbot – Girardi, McDonagh, Stralman, Staal, Moore, Del Zotto – Callahan, Richards, Nash – Zuccarello, Stepan, Kreider – Hagelin, Braasard, Pouliot – Dorsett, Moore, Boyle

    Rozhodca: Ghislain Hebert, Francois St. Laurent – Andy McElman, Tony Sericolo