Real Madrid – Eibar 3:0 (kon.) | Malaga – Atlético Madrid 2:2 (kon.) | Sevilla – Barcelona 2:2 (kon.)
Almería – Granada 3:0 (kon.) | Vigo – Rayo Vallecano 6:1 (kon.)
koniec
Malaga CF
2:2 (1:1)
Atlético Madrid
Sobota 11.04.2015, 18:00 • La Rosaleda, Málaga • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase oba tímy strelili znovu po góle, a tak zápas skončí remízou 2:2. Myslím, že sme videli peknú hru z oboch strán a napätie.

    Ďakujem vám za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera a celého víkendu. Dočítania. (19:50:47)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Sergi Darder odcentroval do vnútra šestnástky, následne tam však nebol priestor pre zakončenie.
     
    90+2
    Striedanie v tíme Málaga CF: z ihriska odchádza Amrabat, prichádza Guerra.
     
    90+1
    Rozhodcovia nadstavujú tri minúty.
     
    90
    Začala sa posledná minúta riadneho hracieho času, po jej skončení sa dozvieme nadstavený čas.
     
    89
    Antoine Griezmann už strelil dva góly v zápase, tak si mohol dovoliť aj taký menší priestupok, za ktorý je potrestaný žltou kartou, keďže fauloval protihráča.
     
    86
    Joao Miranda dostáva za svoje nesprávne počínanie v hre žltú kartu, je to pre neho prvá v tomto zápase, takže pod sprchy sa nepoberie.
     
    83
    Príležitosť aj pre hostí! Amrabat, ktorý je nebezpečný a nepredvídateľný počas celého zápasu, sa uvoľnil za vápnom a pálil ku pravej žrdi, no Oblak bleskovo vyrazil loptu!
     
    81
    Do šance v šestnástke sa dodstal Jiménez, ktorý si loptu ani len nespracoval a pálil z prvej, no skvelý brankár Kameni bezpečne zasiahol svojimi rukami!
     
    80
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Turan, prichádza Cani.
    GRIEZMANN - 2:2
     
    78
    Atlético dalo gól!
    Tak toto je naozaj zaujímavé! Hostia vyrovnávajú skóre stretnutia a naozaj nenechávajú nič len tak na náhodu! ANTOINE GRIEZMANN si spracoval loptu v šestnástke a chladnokrvne zakončil! Gól však podľa pravidiel nemal platiť, pretože Griezmann sa vyskytol v jasnom ofsajde, ktorí rozhodcovia ani len nesignalizovali! Nuž, aj taký je futbal. Nič to nemení na tom, že Griezmann strieľa svoj druhý gól v zápase a celkovo 18. v aktuálnej sezóne (liga).
     
    77
    Z pravej strany centroval Arda Turan, lopta prišla ku brankárovi Kamenimu, ktorý ju s prehľadom zachytil v zovretí dvoch rúk.
     
    76
    Striedanie v tíme Málaga CF: z ihriska odchádza Juanmi, prichádza Tissone.
     
    74
    Po pravej strane ťahal útok Samu, ktorý bol hladný po ďalšom góle, ktorým by pravdepodobne už asi spečatil výhru Málagy, ale za takéhoto stavu je ešte všetko otvorené. Nuž, Atlético musí zvýšiť tlak.
     
    73
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Gabi, prichádza Jiménez.
    SAMU - 2:1
     
    72
    Málaga dala gól!
    Domáci futbalisti sa dostávajú do vedenia v zápase! Šikovnú prihrávku vykúzlil Amrabat naprieč šestnástkou, kde našiel SAMUA a ten peknou strelou obstrelil Oblaka a skóroval, 2:1!
     
    71
    Castillejo zrýchlil po ľavej strane, následne sa snažil nejako dostať cez Juanfrana, ale to sa mu nepodarilo.
     
    68
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Torres, prichádza Saúl.
     
    67
    Sergi Darder v týchto chvíľach nepekne a nefutbalovo poslal k zemi Antoinea Griezmanna, za čo dostáva žltú kratu.
     
    65
    Málaga teraz vymyslela zaujímavú kombináciu pred šestnástkou madridského Atlética, ku zakončeniu došlo až počas nebezpečnej hlavičky od Castilleja, ktorú však Oblak čarovne vyrazil!
     
    63
    Antoine Griezmann zahrával štandardku Atlética spoza pokutového územia, ale loptu napálil iba do pripraveného múru.
     
    60
    Spoza pokutového územia vypálil Castillejo, lenže pálil iba do protihráča.
     
    58
    Nebezpečná šanca pre Madrid! Z ľavej strany prišla lopta pred brankára Kameniho, kde číhal Torres, ale napokon kamerunský brankár v službách Málagy situáciu hravo vyriešil.
     
    57
    Amrabat sa vybral do útoku, ktorý potiahol po ľavej strane, následne prihrával pred šestnástku, no Samu Castillejo už vypáliť nedokázal.
     
    54
    Na opačnej strane sme videli krásnu kombináciu v podaní hráčov Atlética, ale nie so šťastným koncom! Griezmann odcentroval z ľavej strany na Torresa, ktorý ešte nakrátko preniesol ku Kokemu, avšak ten triafal vedľa!
     
    52
    Šanca pre domácich! Amrabat sa rozbehol s loptou po pravej strane ihriska a odcentroval to do malého vápna, kde mal k dispozícii Juanmiho s Castillejom, lenže ani jeden z nich nedokázal loptu zasiahnuť smerom do brány!
     
    50
    Málaga s vybojovala štandardku, lopta sa napokon dostala do nebezpečného priestoru v pokutovom území, ale pohotovejší boli na mieste Miranda s Giménezom.
     
    49
    Amrabat potiahol rýchly útok domácich po ľavej strane, centroval smerom do šestnástky, ale nedokázal tam nikoho nájsť.
     
    48
    Druhý polčas sa začal prevažne v pokojnom tempe, Málaga získala rohový kop, ale nedokázala z neho nič zaujímavé vyťažiť.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    V úvodnom dejstve sme videli celkom pekný futbal, ktorý sa hral zo strany na stranu. Góly boli dva, keď v 25. minúte skóroval Griezmann, ale v priebehu 38. si dal vlastný gól Fernando Torres a nakoniec ho pripísali Reciovi.
    Druhý polčas sa začína približne o 19:00.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    44
    Jesús Gámez vhodil aut z ľavej strany ihriska veľmi pomalým tempom. Je vidieť, že oba tímy chcú do konca polčasu bezpečne udržať takýto stav.
     
    41
    Takže napokon Atlético neudržalo vedenie do konca prvého polčasu, čo im určite nepomôže. Domácim určite áno, čiže môžeme sledovať ďalej zaujímavý priebeh stretnutia.
    RECIO - 1:1
     
    38
    Málaga dala gól! Domáci ešte do konca prvého polčasu vyrovnávajú! Z rohového kopu to Málaga využila! Ku lopte sa v malom vápne pri bližšej žrdi dostal RECIO a ten hlavičkou s istotou skóroval!
     
    36
    Z priestoru vápna pálil Albánec Amrabat, ktorého zakončenie bolo zblokované, a tak bude môcť Málaga pokračovať v tlaku aj po rohovom kope.
     
    34
    Castillejo mal loptu na kopačke v šestnástke, následne však už nedokázal dobre prihrať a Miranda ho s istotou od lopty odstavil.
     
    33
    Málaga mala k dispozícii rohový kop, na ktorý dokázal vyskočiť Samu, ktorého koncovka bola zblokovaná, a tak uvidíme ešte jeden roh z domácich kopačiek.
     
    31
    Atléti si šikovne vyťukali súpera pred pokutovým územím, ale následne už Torres ako posledný nemohol vyťažiť z tejto situácie zakončenie.
     
    29
    Amrabat sa dostal s loptou na hranicu šestnástky a centrom posielal loptu pred malé vápno. Tam však s istotou zasiahol Giménez.
     
    27
    Atlético sa snaží nadviazať na svoj gól a nachádza sa s loptou blízko ku šestnástke Málagy. Teraz Griezmann centroval z ľavej strany, ale Kameni si napokon aj so šťastím dokázal poradiť.
    GRIEZMANN - 0:1
     
    25
    Atlético dalo gól!
    Atlético Madrid sa dostáva do vedenia v tomto zápase! autovom vhadzovaní, ktoré bolo hodené pred bránu sa ku lopte v tesnej blízkosti bránky dostal ANTOINE GRIEZMANN. Ten využil zaváhanie brankára Kameniho a jednoducho dorazil loptu do brány!
     
    22
    Vyzeralo to tak, že Fernando Torres sa už dostane do dobrej šance, ale napokon sa tak nestalo, keďže jeho pohyb bol tesne v ofsajde.
     
    21
    Od začiatku stretnutia je zatiaľ viac efektívnejšia domáca Málaga, ktorá si však nevypracovala nejakú superšancu, ale dostáva sa častejšie pred súperovu bránu.
     
    17
    Juanmi si tentokrát šikovne nabehol za obranu Atlética, vyhol sa ofsajdovej pasci, ale následne ho zneškodnil Giménez. Roh pre domáce mužstvo.
     
    15
    Málaga sa dostala s loptou do vápna, tam to však všetko bezpečne vyriešili hostia a nedovolili domácim ohroziť brankára Oblaka.
     
    13
    Amrabat sa s loptou poľahky dostal až ku pokutovému územiu, potom hľadal bližšie Juanmiho. Najlepší strelec Málagy však napokon loptu včas nedostal.
     
    11
    Arda Turan sa predieral po pravej strane ihriska, bezpečne však proti nemu zasiahol kapitán domácich Weligton, ktorý situáciu riešil odkopnutím lopty.
     
    10
    Samu si pýtal faul, ktorý na neho páchal Miranda, napokon však hlavný rozhodca Mateu žiaden nedovolený zákrok nepískal.
     
    8
    Do šestnástky hostí vzduchom prišla lopta z ľavej strany, hosťujúci Juanfran však reagoval pohotovo, keďže loptu odkopol ďaleko preč.
     
    7
    Juanmi sa šikovne cez stred ihriska predral až pred šestnástku, kde následne hľadal v medzere Amrabata, lenže pozornejší vtedy bol Gabi.
     
    5
    V pokutovom území sa dostal do šance Fernando Torres, ktorý počas prípravy streľby spadol a pýtal si pokutový kop, ale hlavný rozhodca situáciu riešil s chladnou hlavou a penaltu hosťom neprisúdil. Torres však ale právo na ňu mal, keďže to bol jasný nedovolený zákrok.
     
    4
    Griezmann posielal z pravej strany krížny center do priestoru šestnástky, kde mu zbiehal Koke, ale napokon z toho nebezpečenstvo pre domácich nebolo.
     
    3
    Antoine Griezmann bol pod tlakom dvoch hráčov pred pokutovým územím, snažil sa z tejto situácie nejak dostať, ale nepodarilo sa mu to, keďže ho hráči Málagy ľahko odzbrojili telom.
     
    2
    Začína sa vo voľnom tempe. Hostia teraz síce získali štandardku, ktorá však bola z veľkej vzdialenosti a odtiaľ sa im nepodarilo Kameniho ohroziť.
     
    1
    Úvodný výkop zahrávali futbalisti Atlética Madrid, ktorí sa snažili rýchlym presunom lopty po pravej strane ihriska dostať dopredu, no Malága si dala pozor.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Tímy za sprievodu arbitrov vychádzajú na trávnik. Domáci sa dnes predstavia v belaso-bielych farbách a Atléti v tradičnom červeno-bielom šate.
     
    Úvodné zostavy:

    Málaga CF: Kameni – Rosales, Sergio Sánchez, Weligton ("C"), Boka – Darder, Recio – Samu, Amrabat, Samuel "Samu" Garcia Sánchez, Amrabat, Samu Castillejo – Juanmi
    Náhradníci: Ochoa – Angeleri, Duda, Guerra, Tissone, Horta, M. Torres

    Atlético Madrid: Oblak – Juanfran, Giménez, Miranda, Jesús Gámez – Turan, Gabi ("C"), Tiago, Koke – F. Torres, Griezmann
    Náhradníci: Moyá – Godín, Cani, Jiménez, Saúl, Siqueira, M. Suárez

    Rozhodca: Mateu – Cebrián, Núñez.
     
    Vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 31. kola španielskej Primera Division medzi domácim klubom Málaga CF a hosťujúcim Atléticom Madrid. Stretnutie sa na Rosalede začne o 18:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    Málaga CF
    Domáca Málaga sa stabilne drží v prvej desiatke, momentálne jej patrí siedme miesto so ziskom 45 bodov a gólovým skóre 32:33. Z 30 odohraných zápasov sa im podarilo vyhrať 13, remízovať 6-krát a 11 ráz prehrať. Aktuálne je forma klubu z Andalúzie nie príliš dobrá, keď v posledných piatich zápasoch trikrát prehrali, raz remízovali a iba jedenkrát zvíťazili. Naposledy Málaga prehrala na ihrisku Eibaru tesne 1:0. Najlepším strelcom klubu je Juanmi so siedmimi presnými zásahmi.

    Atlético Madrid
    Los Colchoneros sa aktuálne nachádzajú na tretej priečke tabuľky, ktorá by im v prípade zotrvania zaručila budúcoročnú miestenku v Lige majstrov. Atléti majú momentálne na konte 65 gólov, keď v 30 zápasoch dokázali 20-krát vyhrať, päťkrát remízovať a rovnako päť ráz podľahnúť súperovi. Madridské Atlético v tejto sezóne strelilo 57 gólov a 23 inkasovalo. Forma klubu z hlavného mesta Španielska je vcelku dobrá, pretože v posledných piatich zápasoch zaznamenal dve remízy a tri výhry. Naposledy doma zdolalo Atlético Real Sociedad s istotou 2:0. Najlepším strelcom tohto tímu je Antoine Griezmann so 16 presnými zásahmi.

    Vzájomné zápasy
    22.11.2014, Atl. Madrid – Málaga 3:1
    11.05.2014, Atl. Madrid – Málaga 1:1
    04.01.2014, Málaga – Atl. Madrid 0:1
    03.03.2013, Málaga – Atl. Madrid 0:0
    07.10.2012, Atl. Madrid – Málaga 2:1

    Ako dopadne zápas na Rosalede, to sa môžete dozvedieť aj prostredníctvom nášho on-line prenosu, ktorý začne o šiestej hodine popoludní. Prajem vám príjemný športový zážitok!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly: 38. Recio, 72. Samu – 25. Griezmann, 78. Griezmann

    Karty:   67. Darder (MLG) – 86. Miranda (ATM), 89. Griezmann (ATM)


    Malaga CF: Kameni – Rosales, Sergio Sánchez, Weligton ("C"), Boka – Darder, Recio – Samu, Amrabat, Samuel "Samu" Garcia Sánchez, Amrabat, Samu Castillejo – Juanmi
    Náhradníci: Ochoa – Angeleri, Duda, Guerra, Tissone, Horta, M. Torres

    Atlético Madrid: Oblak – Juanfran, Giménez, Miranda, Jesús Gámez – Turan, Gabi ("C"), Tiago, Koke – F. Torres, Griezmann
    Náhradníci: Moyá – Godín, Cani, Jiménez, Saúl, Siqueira, M. Suárez

    Rozhodca: Mateu – Cebrián, Núñez