Real Madrid – Eibar 3:0 (kon.) | Malaga – Atlético Madrid 2:2 (kon.) | Sevilla – Barcelona 2:2 (kon.)
Almería – Granada 3:0 (kon.) | Vigo – Rayo Vallecano 6:1 (kon.)
koniec
Malaga CF
2:2 (1:1)
Atlético Madrid
Sobota 11.04.2015, 18:00 • La Rosaleda, Málaga • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
    GRIEZMANN - 2:2
     
    78
    Atlético dalo gól!
    Tak toto je naozaj zaujímavé! Hostia vyrovnávajú skóre stretnutia a naozaj nenechávajú nič len tak na náhodu! ANTOINE GRIEZMANN si spracoval loptu v šestnástke a chladnokrvne zakončil! Gól však podľa pravidiel nemal platiť, pretože Griezmann sa vyskytol v jasnom ofsajde, ktorí rozhodcovia ani len nesignalizovali! Nuž, aj taký je futbal. Nič to nemení na tom, že Griezmann strieľa svoj druhý gól v zápase a celkovo 18. v aktuálnej sezóne (liga).
    SAMU - 2:1
     
    72
    Málaga dala gól!
    Domáci futbalisti sa dostávajú do vedenia v zápase! Šikovnú prihrávku vykúzlil Amrabat naprieč šestnástkou, kde našiel SAMUA a ten peknou strelou obstrelil Oblaka a skóroval, 2:1!
    RECIO - 1:1
     
    38
    Málaga dala gól! Domáci ešte do konca prvého polčasu vyrovnávajú! Z rohového kopu to Málaga využila! Ku lopte sa v malom vápne pri bližšej žrdi dostal RECIO a ten hlavičkou s istotou skóroval!
    GRIEZMANN - 0:1
     
    25
    Atlético dalo gól!
    Atlético Madrid sa dostáva do vedenia v tomto zápase! autovom vhadzovaní, ktoré bolo hodené pred bránu sa ku lopte v tesnej blízkosti bránky dostal ANTOINE GRIEZMANN. Ten využil zaváhanie brankára Kameniho a jednoducho dorazil loptu do brány!

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly: 38. Recio, 72. Samu – 25. Griezmann, 78. Griezmann

    Karty:   67. Darder (MLG) – 86. Miranda (ATM), 89. Griezmann (ATM)


    Malaga CF: Kameni – Rosales, Sergio Sánchez, Weligton ("C"), Boka – Darder, Recio – Samu, Amrabat, Samuel "Samu" Garcia Sánchez, Amrabat, Samu Castillejo – Juanmi
    Náhradníci: Ochoa – Angeleri, Duda, Guerra, Tissone, Horta, M. Torres

    Atlético Madrid: Oblak – Juanfran, Giménez, Miranda, Jesús Gámez – Turan, Gabi ("C"), Tiago, Koke – F. Torres, Griezmann
    Náhradníci: Moyá – Godín, Cani, Jiménez, Saúl, Siqueira, M. Suárez

    Rozhodca: Mateu – Cebrián, Núñez