Trnava – Slovan Bratislava 0:0 (kon.) | Ružomberok – Dunajská Streda 2:1 (kon.) | Košice – Zlaté Moravce 1:2 (kon.)
koniec
MFK Košice
1:2 (0:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
Sobota 11.04.2015, 14:30 • Lokomotíva Košice • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 14:30.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri ďalšom pokračovaní našej najvyššej futbalovej súťaže. Pred nami je už 25. kolo Fortuna ligy, v rámci ktorého je na programe aj duel v metropole východu medzi Košicami a Zlatými Moravcami. Z tohto stretnutia vám vďaka nášmu podrobnému textovému prenosu doplnenému o videá gólových situácií určite neunikne nič podstatné.

    V Košiciach uvidíme súboj tímov z druhej polovice tabuľky. Východniari sú na tom, čo sa postavenia v celkovom hodnotení týka, oproti svojmu súperovi o niečo lepšie. Košiciam totiž patrí priebežná ôsma priečka z celkových dvanástich. Získali ju za 29 bodov v 25 zápasoch. Východniari doposiaľ triumfovali 8-krát, 5-krát vybojovali remízu a na svojom konte majú aj 12 prehier. Ich celkové skóre je doposiaľ 31:41.

    Hostia zo Zlatých Moraviec sú na tom horšie. Futbalistom ViOnu patrí aktuálne predposledná priečka v tabuľke, pričom od poslednej Banskej Bystrice ich delia iba tri body. Zlatomoravčania doposiaľ v 24 zápasoch vybojovali 21 bodov za 5 výhier a 6 remíz, v 13 prípadoch nebodovali vôbec. Ich celkové skóre je doposiaľ 16:40.

    Tieto tímy sa už v jesennej časti Fortuna ligy stretli dvakrát. V oboch prípadoch boli úspešnejší Zlatomoravčania, keď najskôr v 3. kole zvíťazili v Košiciach pomerom 3:1 a potom triumfovali aj v domácom prostredí, kde tím z metropoly východu v 14. kole zdolali 3:0.

    Aktuálna forma:

    MFK Košice:
    24. kolo Žilina – Košice 4:1
    23. kolo Košice – B. Bystrica 2:1
    22. kolo Košice – Myjava 2:0
    21. kolo Senica – Košice 3:1
    20. kolo Podbrezová – Košice 1:1

    FC ViOn Zlaté Moravce:
    24. kolo Z. Moravce – Ružomberok 0:2
    23. kolo Trnava – Z. Moravce 3:0
    22. kolo Trenčín – Z. Moravce 2:0
    21. kolo Z. Moravce – Slovan 0:2
    20. kolo D. Streda – Z. Moravce 1:1

    Začiatok duelu je v metropole východu naplánovaný na 14.30. Ostaňte s portálom Onlajny.eu a zo zápasu vám vďaka nášmu podrobnému textovému prenosu doplnenému o videá gólov určite neunikne nič podstatné.
     
    -19
    Úvodné zostavy:

    MFK Košice: Stijaković – Sekulić, Ostojić, Huk, Dimun, Pačinda, Šinglár (K), Viazanko, Dordević, Haskič, Novák
    Náhradníci: Ružinský – Diaby, Korijkov, Pavúk, Tóth, Kavka, Gáll

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč (K), Tipurić, Pavlenda, Mazan, Pintér, Chren, Orávik, Karaš, Szöke, Mikinič, Sabo
    Náhradníci: Cebara, Mance, Kirilins, Kovjenić, Juhar, Vrablec, Frišo

    Rozhodca: Samotný – Sluk, Hrdlička – Jaška.
     
    -1
    Hráči oboch celkov už prichádzajú v sprievode rozhodcovskej trojice na hraciu plochu. My si ešte počkáme na úvodné ceremónie, po ktorých už začiatku stretnutiu nebude brániť.
     
    -1
    Domáci dnes nastúpia v tradičnej žlto-modrej kombinácii, hostia zo Zlatých Moraviec si priniesli bielo-červenú sadu dresov.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    O úvodný výkop stretnutia sa postarali hostia. Tí sa s loptou okamžite stiahli na vlastnú polovicu, odkiaľ založia prvú útočnú akciu zápasu.
     
    1
    Dlhý nákop na útočnú polovicu, avšak len k postrannej čiare, kde odstavil Viazanko od lopty Mazana.
     
    1
    Mazan bol ale následne zastavený nedovoleným spôsobom, hostia tak budú rozohrávať štandardnú situáciu.
     
    2
    Center do stredu vápna domáceho gólmanovi nenarobil žiadne problémy, Stijaković loptu vyboxoval do bezpečnej vzdialenosti.
     
    3
    Na druhej strane šanca Košíc, keď sa s loptou objavil na pravej strany pokutového územia Haskić, ktorý si pred Kováčom ešte loptu spracoval a následne ju posielal na nabiehajúceho Nováka. Toho ale nenašiel.
     
    4
    Na útočnú polovicu sa pozreli aj hráči ViOnu, tí ale stále kombinujú len pri autovej čiare, kde nemajú domáci získavať voľné lopty.
     
    4
    Z protiútoku sa do šance rútil Haskić. pred ktorým hostia odvrátili za postrannú čiaru. Košičania si ale nerozumeli, aut tak vhodí aj ViOn.
     
    5
    Domáci futbalisti sa pred vápno vrátili, po faule Pavlendu si navyše dokázali vybojovať priamy voľný kop.
     
    6
    Loptu si na vyznačený bod postavil Ján Novák, ktorý teraz presvedčil divákov o skvelej technike, keď posielal vysoký center na hlavu jedného z jeho spoluhráčov, nanešťastie pre Košice ten loptu nezasiahol.
     
    7
    Hostia sa krátkymi prihrávkami presúvali pred vápno Košíc, tam však výborne zapracovala defenzíva MFK a súpera do šance nepustila.
     
    8
    Hostia sa ešte snažili oklamať Haskića nákopom do jeho protipohybu, výborná obranná hra od hráča MFK ale znamená odkop od bránky Stijakovića.
     
    9
    Lopta letela do oblasti stredového kruhu, kde sa jej zmocnili hostia. Opäť ale smerom dopredu len nepresnosti, opäť tak odkop Stijakovića.
     
    9
    Tentokrát sa už k lopte dostali domáci a nemysleli to vôbec zle, pokus o vysunutie Viazanka ale úspešný nebol. Lopta končí len za bránkovou čiarou.
     
    10
    Hostia sa popri ľavej postrannej čiare nenápadne presúvali až na útočnú polovicu, tam ale narazili na pozorné Košice, ktoré z takejto pozície gól dostať nechcú.
     
    10
    Navyše, následný nákop hostí bol už zbytočný, nakoľko letel len do autovej pozície.
     
    11
    Stijaković rozohral nakrátko, domáci sa však smerom dopredu veľmi rýchlo presunuli a poslali loptu na Dordevića, ktorý ju chcel poslať do vzdialenejšej šibenice, tento priestor si ale Kováč postrážil.
     
    12
    Ani protiútok hostí gól nepriniesol, hráme stále bez vyložených šancí.
     
    13
    Košičania kombinovali v blízkosti stredového kruhu, kde sa hostia aj napriek enormnej snahe k lopte dostať nedokázali. Zmohli sa len na nedovolený zákrok.
     
    14
    Mikinič sa dostal k lopte a potiahol ju na útočnú polovicu, tam ale proti presile neuspel.
     
    14
    Prvú žltú kartu stretnutia vidí Boris Sekulić.
     
    15
    Snaha o kombináciu zo strany Zlatých Moraviec, dobre rozostavený obranný val domácich futbalistov ich ale o loptu pripravil.
     
    16
    Hra teraz poriadne stratila na tempe, aktívnejším tímom sú v týchto minútach domáci hráči, ktorí sa ale cez stredovú čiaru s loptou dostať nevedia.
     
    16
    Až teraz to žlto-modrým vyšlo, aktívne napádanie zo strany hostí ich ale donútilo vrátiť sa na vlastnú polovicu.
     
    17
    Haskićova prízemná prihrávka zapadla presne na nohu Pačindu, ktorý sa spoza vápna snažil preveriť pozornosť Kováča, tiesnený ale presne vypáliť nedokázal.
     
    18
    Videli sme tak odkop od bránky Zlatých Moraviec, jeho hráči však smerom dopredu bezzubí.
     
    19
    Hostia zahrávali štandardnú situáciu od stredového kruhu nákopom do vápna, vo vzduchu však do tejto chvíle neporovnateľne lepší domáci, ktorí loptu odvrátili.
     
    20
    Po dvadsiatich minútach hry je stav stále bezgólový a na ihrisku vidíme skôr súboj dvoch defenzív, ako futbal s vyloženými príležitosťami. Veríme však, že tie prídu v nasledujúcich minútach.
     
    21
    Šinglár v stredovom kruhu zastavený nedovoleným spôsobom, dnes sme svedkami veľkého množstva zbytočných faulov.
     
    22
    Domáci sa rútili s väčším počtom hráčov do šance, stáli však len v ofsajdovej pozícii.
     
    24
    Hra teraz stratila na tempe, domáci sa snažia o súvislý tlak, zatiaľ sa im to ale nedarí.
     
    26
    Dvojica priamych voľných kopov hosťom nevyšla, skúšali to dlhými centrami, tie si ale Košice postrážili. Stále tak hráme bez gólovej šance, tú sa pokúsia založiť domáci.
     
    27
    Domáci to nemysleli vôbec zle, nepresná rozohrávka pri postrannej čiare ich ale od lopty odstavila.
     
    28
    Zlaté Moravce o loptu rýchlo prišli, Viazanko sa môže odstať do zaujímavej streleckej pozície.
     
    29
    Viazanko teraz dlho váhal, či bude centrovať, alebo strieľať. Miroslav Viazanko sa napokon rozhodol pre strelu, avšak tá bola len po zemi a Kováč s ňou problémy nemal.
     
    30
    Hostia budú zahrávať rohový kop.
     
    31
    Center do vápna, avšak tam sa ViOn prezentoval len útočným faulom, bez zakončenia tak v hra môžu pokračovať Košice.
     
    31
    A tie hneď prehĺbili vrásky na čelách súperov, keď sa prezentovali peknou kombináciou, po ktorej sa už lopta dostávala do šestnástky, hostia ale stihli odvrátiť na aut.
     
    32
    Domáci následne budú zahrávať rohový kop.
     
    32
    Nie príliš presvedčivý center do vápna, domáci sa tak k lopte nedostali. ViOn pôjde dopredu, kde by rád vymyslel prvú vážnejšiu šancu v zápase.
     
    33
    Ani hosťom to ale nevyšlo. Na trávniku teraz ostal na malý moment ležať jeden z ich hráčov, ten sa ale rýchlo postavil a v hre bude pokračovať.
     
    34
    Domáci stratili loptu pri stredovom kruhu, kde sa jej zmocnili súperi a bol to Mikinič, ktorý zamestnal kompletne celú obranu Košíc. Strela napokon z toho ale nebola.
     
    35
    Zlaté Moravce sa po 35 minútach hry prezentovali prvou strelou do priestoru troch žrdí, tej ale chýbala potrebná razancia a Stijaković ju dokázal bez problémov pokryť.
     
    36
    Fantázia v podaní Košíc, Haskić teraz posielal mäkký center do vápna, kde síce lopta nenašla hlavu ani jedného z domácich, tá sa ale odrazila k Novákovi, ktorý ranou z otočky poriadne natiahol Kováča. Ten svojim reflexívnym zákrokom drží ViOn nad vodou!
     
    37
    Domáci ešte zahrávali rohový kop, z toho ale nedokázali nič vymyslieť.
     
    38
    Naopak, k lopte sa dostali hostia, konkrétne dnes veľmi aktívny Mikinič, ktorý teraz poriadne zamestnal obranu Košíc a výraznou mierou sa pripísal na rohovom kopu, ktorú teraz budú hostia zahrávať.
     
    39
    Zmätky v obrane Košíc, Dordević teraz loptu odkopol pred Stijakovićom len do vzduchu, kde o ňu ešte hostia bojovali, napokon sa ale dopustili faulu. Domáci hráči si teraz medzi sebou veru majú čo vysvetľovať.
     
    40
    Pri lopte už opäť Košice, ktoré si na útočnej polovici dokázali vybojovať priamy voľný kop, z ktorého letel center do vápna na Haskića, ten sa ale k lopte napokon ani nedostal.
     
    41
    Novák teraz dobre hľadal Haskića, ktorý chcel skórovať, Kováč bol ale proti.
     
    42
    Košice držia loptu na svojich kopačkách, smerom dopredu sa ale v tejto chvíli príliš neponáhľajú.
     
    42
    Napokon však prišiel dlhý nákop na útočnú polovicu, ktorý ale zapadol len za bránkovú čiaru bránky hostí. Odkopávať tak môže v pokoji Kováč.
     
    43
    Dlho ale lopta na polovici Košíc nebola, dopredu pôjdu opäť žlto-modrí.
     
    43
    Dimun sa snažil v okolí šestnástky niečo vymyslieť, to sa mu ale nepodarilo a o loptu prišiel. Domáci aj kvôli tomu zatiahli ručnú brzdu a dopustili sa faulu.
     
    44
    Nepresnosti na oboch stranách, loptu odkopával Stijaković, zdá sa, že v prvom polčase už veľa futbalových momentov neuvidíme.
     
    45
    Domáci sa ešte pokúšali o nízky center do vápna Zlatých Moraviec, ten ale hostia dokázali bez problémov odvrátiť. Aj napriek tomu prišla prihrávka po zemi na Viazanka, ktorý bol od lopty včas odstavený.
     
    45
    Pri lopte hostia, ktorí kombinujú na vlastnej polovici, čakáme už len na údaj o nadstavenom čase.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Máme za sebou úvodný polčas zápasu, po ktorom je stav nerozhodný, 0:0. V prvej časti hry sa pritom hralo bez vyložených šancí až do 36. minúty, keď sa k odrazenej lopte dostal Novák, ktorý bombou z otočky Kováča neprekonal. Zlaté Moravce sa zatiaľ k lepšej strele nedostali, aj vďaka tomu zatiaľ držia remízový stav.

    Druhý polčas sa začne približne o 15:30.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Úvod druhej časti hry v réžii Košíc, ktoré sa postarali o úvodný výkop a s loptou sa okamžite presunuli na útočnú polovicu, kde si ale nerozumeli a loptu poslali len za postrannú čiaru.
     
    47
    Ani ViOn smerom dopredu ale úspešný nebol. Nepresnosti na oboch stranách dávajú šance súperovým hráčom, ktorí ale s loptou nedokážu naložiť práve ideálne.
     
    47
    Napokon, teraz to predviedli aj domáce Košice, ktoré sa ani po druhýkrát kvôli nepresnosti pred vápno nedostali.
     
    48
    Domácim futbalistom teraz štandardka nevyšla, Pačinda ju rozohral príliš skoro a jeho spoluhráči na loptu zareagovať nestihli.
     
    49
    MFK aj napriek tomu neporovnateľne aktívnejším tímom, Zlaté Moravce teraz majú veľké problémy s prechodom cez stredovú čiaru, čo ich ešte môže poriadne mrzieť.
     
    50
    Aj napriek tomu sa hostia dostali do šance, keď sa Sabo dostal k odrazenej lopte po tom, čo Stijaković ju po strele vyrazil len pred seba, Sabo ale presný nebol!
     
    51
    Tak Zlaté Moravce teraz na malý moment umlčali tribúny, toto by sa Košiciam stávať veru nemalo. Obzvlášť nie po aktívnej hre smerom dopredu, ktorou sa v posledných minútach prezentovali.
     
    52
    Vráťme sa však k dianiu na trávniku. Ostojić sa teraz snažil s loptou preštrikovať až do pokutového územia, ešte predtým sa ale dopustil útočného faulu a loptu musel odovzdať len súperovi.
     
    53
    Čanca hostí hráčov MFK poriadne nabudila, Novák kombinoval s Dordevićom na útočnej polovici, o loptu ale prišiel.
     
    53
    Šinglár si teraz robil v šestnástke priestor na strelu a nemyslel to vôbec zle, jeho pokus ale Szöke zrazil za postrannú čiaru.
     
    54
    Mazanova prízemná prihrávka skončila len na kopačkách domácich hráčov, ktorí teraz na vlastnej polovici na malý moment budú chcieť hru upokojiť.
     
    55
    Domáci kombinovali na útočnej polovici, tam si ale nerozumeli a loptu napokon poslali len do autu. Vhodiť ju môže Mazan.
     
    56
    Navyše, smerom dopredu sa hráč MFK dopustil aj faulu, čo opäť prerušilo hru.
     
    57
    Zlaté Moravce dali gól!
    A hostia idú do vedenia! Orávik sa teraz prezentoval skvostným centrom priamo na hlavu zabudnutého Karaša, na ktorého si domáci nedali pozor a KAMIL KARAŠ už nemal problém loptu usmerniť za Stijakovićov chrbát. Asistencie Peter Orávik.
     
    58
    Nuž, domáci s týmto rozhodne nepočítali, naopak, bielo-červeným presne toto vyhovuje. Viac ako 400 minút totiž vo Fortuna lige gól streliť nedokázali.
     
    59
    A hostia smerom dopredu aj naďalej aktívni, teraz chceli pridať druhý gól, na útočnej polovici si ale príliš nerozumeli.
     
    60
    MFK má aj napriek tomu veľké problémy s kombináciou na vlastnej polovici, tobôž nie na polovici súpera.
     
    60
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Ján Novák, prichádza Oumar Diaby.
     
    61
    Domáci to po kombinácii nakrátko skúsili nákopom na bránku Kováča, ten bol ale vo vzduchu úspešný a loptu ukryl vo svojich rukaviciach.
     
    62
    Domáci budú zahrávať rohový kop.
     
    62
    Loptu si na rohový oblúk postavil Erik Pačinda, ktorého dlhý center ale preletel ponad hlavy všetkých jeho spoluhráčov.
     
    64
    Dopredu nazreli aj hostia zo Zlatých Moraviec, tí sa tam ale dlho ohriať nedokázali. K lopte sa dostal dnes aktívny Haskić, ktorý by zaiste rýchlo rád vyrovnal.
     
    65
    Do konca zápasu ostáva už len 25 minút.
     
    65
    Veľká šanca Košíc, z ktorej gól nepadol! K lopte sa dostal Viazanko, ktorý si v šestnástke dokázal obhodiť protihráča a následne hľadal Haskića, pred ktorým hostia na poslednú chvíľu odvrátili.
     
    66
    Košice dali gól!
    A je vyrovnané! Zo situácie po rohu sa síce domáci presadiť nedokázali, k lopte sa ale rýchlo vrátili a NERMIN HASKIČ zblízka prepálil Kováča, ktorý sa ešte snažil zmenšiť strelecký uhol strelcovi.
     
    68
    Viac ako dvadsať minút pred koncom stretnutia tak hráme prakticky od začiatku, oba celky majú k výhre rovnako blízko.
     
    69
    Obrovská šanca Košíc ostáva nepremenená! Pačinda teraz v šestnástke šikovne vysunul Haskića, ktorý s vypätím všetkých síl vyhral šprintérsky súboj a ešte sa mu podarilo zakončiť, lopta však končí tesne vedľa ľavej žrde Kováčovej bránky!
     
    70
    Hostia majú veľké problémy s bránením hráčov súpera, záver stretnutia bude ešte veľmi zaujímavý.
     
    71
    Aj fanúšikovia v Košiciach rázom poriadne ožili, niet sa čomu čudovať, veď žlto-modrí si v druhom polčase vypracovali tlak, z ktorého vyplynul aj gól.
     
    72
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Peter Mazan, prichádza Martin Juhar.
     
    73
    Nepresnosť na strane domácich vyslala do šance ViOn, ani ten si na útočnej polovici ale celkom nerozumel a o loptu pri postrannej čiare prišiel.
     
    74
    Dordević si teraz vo vápne nerozumel s Haskićom, ktorý mu uchmatol loptu priamo z kopačky a poslal len nepresný center.
     
    75
    Vysoká lopta do rúk Stijakovića, tak teraz sme boli svedkami nie príliš vydarených nákopov na oboch stranách ihriska.
     
    76
    Pripravuje sa striedanie na strane hostí. Ihrisko opustí strelec zatiaľ jediného gólu Zlatých Moraviec, Karaš.
     
    77
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Kamil Karaš, prichádza Marko Kovjenić.
     
    78
    Domáci sa prezentovali vskutku skvostnou akciou, keď sa Viazanko dokázal zbaviť súpera, následne poslal center do vápna, kde sa o "nožničky" pokúšal Diaby, tne ale loptu netrafil. Dostal sa k nej všiak Haskić, ktorý si loptu vo vzduchu spracoval a následne aj pálil, avšak len veľmi, veľmi vysoko.
     
    79
    Aj napriek tomu zožal Haskić potlesk, dnes patrí rozhodne k základným pilierom Košíc.
     
    80
    Domáci smerom dopredu aj naďalej veľmi aktívni, tentokrát im ale kombinácia pred vápnom nevyšla a odkopávať tak môže v pokoji Kováč.
     
    81
    Ťažko povedať, ako sa teraz Chren dostal v pokutovom území k lopte, každopádne dokázal nikým nepokrytý aj zakončiť a len veľmi tesne mimo priestor bránky!
     
    81
    Žltú kartu dostáva Martin Chren (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    82
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Tomáš Mikinič, prichádza Martin Vrablec.
     
    83
    Haskić teraz pálil z veľkej vzdialenosti, priestor troch žrdí ale trafiť nedokázal.
     
    84
    Dnešné stretnutie sleduje 948 divákov.
     
    85
    Neskutočné! Šinglárov center ako z inej galaxie oklamal kompetne celú obranu Zlatých Moraviec a našiel nohu Diabyho, ktorý v sklze poslal loptu len do ľavej žrde Kováčovej bránky!
     
    85
    Domáci ešte budú zahrávať rohový kop.
     
    86
    Košice po situácii vo vápne ViOnu ešte signalizovali ruku, Samotný však v tomto prípade ostáva pokojný.
     
    87
    Zlaté Moravce dali gól!
    A staré dobré známe nedáš-dostaneš jednoducho muselo platiť aj tentokrát. MARTIN JUHAR vzal na polovici Košív loptu Dimunovi a následne si ju kopol až medzi trojicu žlto-modrých. Martin aj napriek tomu spoza šestnástky vypálil takým spôsobom, že Stijaković nemal nárok na zákrok.
     
    88
    Tak pre Košice je toto veľká smola, najmä po tom, čo Diaby poslal loptu pred malou chvíľou len do žrde.
     
    89
    A hostia aj naďalej veľmi aktívni, teraz si dokázali vybojovať rohový kop.
     
    90
    Z toho síce ViOn nedokázal vyťažiť nič, zdá sa ale, že Košice to budú mať už len veľmi ťažké.
     
    90
    Žltú kartu dostáva Peter Šinglár (MFK Košice).
     
    90
    Nadstavovať sa bude 1 minúta.
     
    90+1
    V nadstavenom čase to teraz skúšali doslova z každej možnej, i nemožnej pozície, gól už ale nepadol.
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    Skončilo sa stretnutie medzi MFK Košice a FC ViOn Zlaté Moravce , v ktorom hostia dokázali zvíťaziť pomerom 2:1. Po bezgólovom prvom polčase sme pritom videli až tri presné zásahy, keď sa na strane hostí presadili dvaja bývalí hráči MFK, Karaš a Juhar. Za Košice sa presadil Nermin Haskić.

    Ja sa s vami už pre túto chvíľu lúčim a prajem ešte pekný zvyšok dňa, ostaňte aj naďalej verní portálu Onlajny.eu! (16:20:30)

    Lukáš Pancurák


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ViOn Zlaté Moravce. Viac informácií tu.

    Góly: 66. Haskič – 57. Karaš (Orávik), 87. Juhar

    Karty:   14. Sekulić (KOS), 90. Šinglár (KOS) – 81. Chren (ZMO)


    MFK Košice: Stijaković – Huk, Ostojić, Sekulić, Dimun – Šinglár, Pačinda, Haskič, Novák (60. Diaby) – Viazanko, Djordjevič.
    Náhradníci: Ružinský – Diaby, Korijkov, Pavúk, Tóth, Gáll, Kavka.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Tipurić, Pavlenda, Pintér, Mazan (72. Juhar) – Chren, Orávik, Karaš (77. Kovjenić), Szöke – Mikinič (82. Vrablec), Sabo.
    Náhradníci: Frišo – Cebara, Kirilins, Mance, Kovjenić, Juhar, Vrablec.

    Rozhodca: Samotný – Sluk, Hrdlička – Jaška