Trnava – Slovan Bratislava 0:0 (kon.) | Ružomberok – Dunajská Streda 2:1 (kon.) | Košice – Zlaté Moravce 1:2 (kon.)
koniec
MFK Košice
1:2 (0:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
Sobota 11.04.2015, 14:30 • Lokomotíva Košice • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    90
    Žltú kartu dostáva Peter Šinglár (MFK Košice).
     
    87
    Zlaté Moravce dali gól!
    A staré dobré známe nedáš-dostaneš jednoducho muselo platiť aj tentokrát. MARTIN JUHAR vzal na polovici Košív loptu Dimunovi a následne si ju kopol až medzi trojicu žlto-modrých. Martin aj napriek tomu spoza šestnástky vypálil takým spôsobom, že Stijaković nemal nárok na zákrok.
     
    85
    Neskutočné! Šinglárov center ako z inej galaxie oklamal kompetne celú obranu Zlatých Moraviec a našiel nohu Diabyho, ktorý v sklze poslal loptu len do ľavej žrde Kováčovej bránky!
     
    82
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Tomáš Mikinič, prichádza Martin Vrablec.
     
    81
    Žltú kartu dostáva Martin Chren (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    81
    Ťažko povedať, ako sa teraz Chren dostal v pokutovom území k lopte, každopádne dokázal nikým nepokrytý aj zakončiť a len veľmi tesne mimo priestor bránky!
     
    78
    Domáci sa prezentovali vskutku skvostnou akciou, keď sa Viazanko dokázal zbaviť súpera, následne poslal center do vápna, kde sa o "nožničky" pokúšal Diaby, tne ale loptu netrafil. Dostal sa k nej všiak Haskić, ktorý si loptu vo vzduchu spracoval a následne aj pálil, avšak len veľmi, veľmi vysoko.
     
    77
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Kamil Karaš, prichádza Marko Kovjenić.
     
    72
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Peter Mazan, prichádza Martin Juhar.
     
    69
    Obrovská šanca Košíc ostáva nepremenená! Pačinda teraz v šestnástke šikovne vysunul Haskića, ktorý s vypätím všetkých síl vyhral šprintérsky súboj a ešte sa mu podarilo zakončiť, lopta však končí tesne vedľa ľavej žrde Kováčovej bránky!
     
    66
    Košice dali gól!
    A je vyrovnané! Zo situácie po rohu sa síce domáci presadiť nedokázali, k lopte sa ale rýchlo vrátili a NERMIN HASKIČ zblízka prepálil Kováča, ktorý sa ešte snažil zmenšiť strelecký uhol strelcovi.
     
    60
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Ján Novák, prichádza Oumar Diaby.
     
    57
    Zlaté Moravce dali gól!
    A hostia idú do vedenia! Orávik sa teraz prezentoval skvostným centrom priamo na hlavu zabudnutého Karaša, na ktorého si domáci nedali pozor a KAMIL KARAŠ už nemal problém loptu usmerniť za Stijakovićov chrbát. Asistencie Peter Orávik.
     
    50
    Aj napriek tomu sa hostia dostali do šance, keď sa Sabo dostal k odrazenej lopte po tom, čo Stijaković ju po strele vyrazil len pred seba, Sabo ale presný nebol!
     
    39
    Zmätky v obrane Košíc, Dordević teraz loptu odkopol pred Stijakovićom len do vzduchu, kde o ňu ešte hostia bojovali, napokon sa ale dopustili faulu. Domáci hráči si teraz medzi sebou veru majú čo vysvetľovať.
     
    36
    Fantázia v podaní Košíc, Haskić teraz posielal mäkký center do vápna, kde síce lopta nenašla hlavu ani jedného z domácich, tá sa ale odrazila k Novákovi, ktorý ranou z otočky poriadne natiahol Kováča. Ten svojim reflexívnym zákrokom drží ViOn nad vodou!
     
    14
    Prvú žltú kartu stretnutia vidí Boris Sekulić.

    Lukáš Pancurák


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ViOn Zlaté Moravce. Viac informácií tu.

    Góly: 66. Haskič – 57. Karaš (Orávik), 87. Juhar

    Karty:   14. Sekulić (KOS), 90. Šinglár (KOS) – 81. Chren (ZMO)


    MFK Košice: Stijaković – Huk, Ostojić, Sekulić, Dimun – Šinglár, Pačinda, Haskič, Novák (60. Diaby) – Viazanko, Djordjevič.
    Náhradníci: Ružinský – Diaby, Korijkov, Pavúk, Tóth, Gáll, Kavka.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Tipurić, Pavlenda, Pintér, Mazan (72. Juhar) – Chren, Orávik, Karaš (77. Kovjenić), Szöke – Mikinič (82. Vrablec), Sabo.
    Náhradníci: Frišo – Cebara, Kirilins, Mance, Kovjenić, Juhar, Vrablec.

    Rozhodca: Samotný – Sluk, Hrdlička – Jaška