Reading – Southampton 0:2 (kon.) | Norwich – Swansea 2:2 (kon.) | Stoke City – Aston Villa 1:3 (kon.)
West Bromwich – Arsenal 1:2 (kon.)
koniec
Stoke City FC
1:3 (0:1)
Aston Villa FC
Sobota 06.04.2013, 16:00Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    V nadstavenom čase ešte vidí Adam žltú kartu za nedovolený zákrok.
     
    90+1
    Aston Villa dala gól!
    Po obrovskej chybe v domácej obrane, sa rútili sami na Begovica až traja hráči Aston Villy, BENTEKE sa však ulakomil a zdá sa, urobil dobre, keďže brankár čakal nahrávku. Stretnutie tak máme takmer s určitosťou rozhodnuté.
     
    87
    Aston Villa dala gól!
    Neskutočný, naozaj bravúrny gól sa teraz podaril streliť hráčovi Aston Villy LOWTONOVI v závere stretnutia. Po rohu sa dostal dobrých 25 metrov k odrazenej lopte a nachytateľne do šibenice nedal šancu Begovicovi. Tento gól si dovolím tvrdiť bude kandidovať na gól kola.
     
    86
    Aston Villa opäť strieda, z ihriska odišiel Weimann a nahradil ho Bent.
     
    80
    Stoke City FC dalo gól!
    Zdá sa, že trénerovi domácich vyšlo striedanie na výbornú. Gól strieľa KIGHTLY, po nádhernej predošlej práce jeho spoluhráčov, ktorí ho našli úplne voľného pred bránkou Guzana.
     
    79
    Do výbornej šance sa dostával Jones, v rozhodujúcej chvíli ale nedokázal trafiť loptu tak ako by si predstavoval, zdá sa, že tlak domácich sa začína stupňovať. Ako odpovedia hostia?
     
    77
    Striedanie na strane Stoke. Z ihriska nám odišiel v dnešnom stretnutí takmer neviditeľný Shotton a nahrádza ho Charlie Adam.
     
    75
    Striedajú aj hostia, z trávnika odchádza asi najlepší hráč hostí smerom dopredu Agbonlahor a nahrádza ho Sylla, zdá sa, že tréner hostí chce do posledných minút stretnutia posilniť defenzívu.
     
    75
    Striedajú aj hostia, z trávnika odchádza asi najlepší hráč hostí smerom dopredu Agbonlahor a nahrádza ho Sylla, zdá sa, že tréner hostí chce do posledných minút stretnutia posilniť defenzívu.
     
    73
    Obrovská šanca domácich na vyrovnanie, azda najväčšia v doterajšom priebehu stretnutia. Jerome nahrával úplne voľnému Jonesovi, no jeho strelu dokázal zblokovať obranca hostí iba na outové vhadzovanie.
     
    69
    Doplním ešte zmenu na ihrisku. Z ihriska odišiel domáci Willson a nahradil ho Jerome.
     
    65
    Astan Villa kombinovala na súperovej polovici a Whitehead sa rozhodol zaútočiť bol však faulovaný Shawcrossom, ktorý si počínal nedovolene už po niekoľký krát a tak ho už rozhodca odmenil žltou kartou.
     
    35
    Agbonlahor sa rútil z boku sám na Begovica, hodil si však príliš dlhú loptu, a tak sa hodil na zem, za čo sa dožadoval penalty a rozhodca ho odmenil žltou kartou.
     
    30
    Obrovská šanca hostí na zvýšenie náskoku! Agbenlahor posunul Bentekovi, ten Weimannovi, rútil sa sám na Begovica, križovali ho dvaja obrancovia a tak bol nútený vystreliť, trafil však iba žrď brány domácich.
     
    22
    Po dlhšom čase opäť obrovská šanca a opäť na kopačkách hostí, no Agbonlhaor iba tesne minul bránu Begovica.
     
    13
    Šikovná a hlave tvrdá strela z kopačky hosťujúceho Boweryho, strele však chýbalo zhruba pol metro k tomu, aby trafila bránku.
     
    9
    Aston Villa dala gól!
    A hostia sa ujímajú vedenia, jedna z ojedinelých akcíí Aston Villy končí v sieti Begovica. Po šikovne rozohranom vhadzovaní nasledovala strela na Begovica, ten ju však dokázal iba vyraziť pred seba a tam už číhal pozorný GABRIEL AGBONLAHOR, pre ktorého už nebol problém dopraviť loptu do siete.

    Tomáš Fiala

    Góly: 80. Kightly – 9. Agbonlahor, 87. Lowton, 90+1. Benteke

    Karty:   65. Shawcross (STO), 90+2. Adam (STO) – 35. Agbonlahor (AST)


    Stoke City FC: Begovic – Cameron, Shawcross, Huth, Wilson – Shotton, Nzonzi, Whitehead, Etherington – Walters, Jones
    Aston Villa FC: Guzan – Lowton, Vlaar, Baker, Bennett – Bowery, Delph Westwood, Weimann – Agbonlahor – Benteke