Lisabon – Moreirense 3:2 (kon.)
koniec
Sporting Lisabon
3:2 (1:0)
Moreirense FC
cz Sobota 06.04.2013, 21:30Primeira Liga
     
    90+4
    Sporting Lisabon právě vstřelil branku!

    Neskutečný závěr utkání! Po šanci Moreirense strhávají vedení a zřejmě i vítězství na svou stranu v poslední možné chvílí domácí! Van Wolfswinkel vyhrál hlavičkový souboj po dlouhém nákopu rovnou na nabíhajícího VALENTINEHO VIOLU, který se hlavou krásně položil do vzduchu a míč trefil přesně!
     
    72
    Moreirense právě vstřelilo branku!

    Je znovu vyrovnáno! Při standardní situaci Moreirense vyskočil nejvyše ANIBAL CAPELA a přesnou hlavičkou srovnává skóre na 2:2!
     
    66
    Sporting Lisabon právě vstřelil branku!

    Domácí se znovu ujímají vedení! Nádherný průnik Cédrica, který dostihnul míč až u koncové čáry a přihrál před branku, využívá RICKY VAN WOLFSWINKEL, jemuž stačilo do zpětné přihrávky jen vložit nohu a trefi práznou branku!
     
    47
    Moreirense právě vstřelilo branku!

    Je vyrovnáno! Z ničeho nic se po pravé straně protáhl až do vápna NABIL GHILAS, vyhnul se skluzu obránce a pravou nohou šajtlí prostřelil Rui Patricia!
     
    41
    Sporting Lisabon právě vstřelil branku!

    DIEGO CAPEL bezpečně proměňuje. Španělský záložník ve službách Sportingu poslal míč levačkou na opačkou stranu, než skočil Ricardo.

    Michal Šíma

    Góly: 41. Capel, 66. Van Wolfswinkel, 90+4. Viola – 47. Ghilas, 72. Capela

    Karty:   21. Martins (SPL) – 6. Goncalves (MRE), 40. Anilton (MRE), 56. Santos (MRE), 90+2. Ricardo (MRE)


    Sporting Lisabon: Rui Patricio – Lopes (57. Labyad), Rojo, Cédric (78. Viola), Ilori – Dier, Capel, Rinaudo, Martins (85. Schaars) – Van Wolfswinkel, Bruma
    Moreirense FC: Ricardo – Anilton, Pessoa (71. Paulinho), Capela, Hanin – Goncalves, Espinho, Pintassilgo, Santos – Ghilas, Wagner (69. Olivera)

    Rozhodca: Dias – Tavares, Silva