Juventus – Pescara 2:1 (kon.) | Bologna – Turín 2:2 (kon.)
koniec
Bologna FC
2:2 (0:1)
FC Turín
cz Sobota 06.04.2013, 20:45 • Stadio Renato Dall'Ara • Talianska Seria A
     
    90+4
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Když už se zdálo být rozhodnuto, nadechl se Turín k poslednímu útoku. D'Ambrosio si potáhl míč kolem postranní čáry a poté jej v pokutovém území předložil ROLANDU BIANCHIMU, který jej doklepl za bezmocného Curciho!
     
    86
    Bologna právě vstřelila branku!
    K odraženému míči se na hranici pokutového kopu dostal TIBERIO GURENTE, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Povedené střídání trenéra Pioliho!
     
    65
    Bologna právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Na centr do pokutového území si parádně naběhl PANAGIOTIS KONE, který přesnou hlavičkou srovnáva stav zápasu na 1:1!
     
    25
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Santana natáhl ke střele z uctivé vzdálenosti, ale jeho pokus dokázal brankář Curci vyrazit pouze do míst, kam si naběhl PAULO BARRETO, pro kterého už nebyl problém dopravit míč do zcela prázdné svatyně.

    Petr Král

    Góly: 65. Kone, 86. Guarente – 25. Barreto, 90+4. Bianchi

    Karty:   35. Antonsson (BLG), 45. Gilardino (BLG) – 41. Basha (TUI), 87. Glik (TUI)


    Bologna FC: Curci – Garics, Antonsson, Cherubin, Morleo – Kone (88. Sorensen), Taider – Krhin (83. Guarente), Diamanti, Christodoulopoulos (61. Gabbiadini) – Gilardino.
    FC Turín: Gillet – Darmian, Glik, Ogbonna, Masiello – Cerci (70. D'Ambrosio), Basha, Gazzi, Santana – Meggiorini (73. Bianchi), Barreto (78. Jonathas).

    Rozhodca: De Marco – Liberti, De Pinto