Arnhem – Breda 3:0 (kon.) | Zwolle – Waalwijk 1:1 (kon.) | Twente – Kerkrade 2:0 (kon.)
Willem II – Eindhoven 1:3 (kon.)
koniec
SBV Vitesse Arnhem
3:0 (1:0)
NAC Breda
cz Sobota 06.04.2013, 18:45 • Gelredome • Holandská Eredivisie
     
    59
    Arnhem právě vstřelil branku!


    BONY WILFRIED si napravuje reputaci z předchozí šance a přidává druhou branku v tomto utkání, když na hranici postavení mimo hru ho do úniku vysílá Kashia, a neomylně prostřeluje brankáře hostí!
     
    49
    Arnhem právě vstřelil branku!


    Arnhem zvyšuje na rozdíl dvou branek! Obrovská chyba hostujícího brankáře, který při odkopu míče trefuje atakujícího Havenaara, míč následně odhlavičkovává Luijckx přímo na ALEXE RENATA IBARRU MINU, který následným sprintem přes 3 protihráče posílá míč pod podruhé chybujícím brankářem ten Rouwelaarem!
     
    28
    Arnhem právě vstřelil branku!


    Konečně jsme se dočkali! Domácí se probudili a poprvé udeřují v tomto zápase. Přetažený centr od Ibarry zachytává Struijk a posílá ho zpátky na BONYHO WILFRIEDA, který nekompromisně posílá míč do sítě! Doufejme, že je to znamení lepšího fotbalu v časech příštích.

    Václav Soukup

    Góly: 28. Wilfried, 49. Ibarra, 59. Wilfried

    Karty:   77. Botteghin (BRD)


    SBV Vitesse Arnhem: Velthuizen – Kalas, Kashia, van der Heijden, Yasuda – van Ginkel, Havenaar, van der Struijk (69. Pröpper) – Ibarra (84. Kazaishvili), Wilfried, Kakuta (79. Reis)
    NAC Breda: ten Rouwelaar – Janse, Luijckx, Bottenghin, De Roover – Buijs, Gudelj, Seuntjens – Hooi, ten Voorde (63. Leugers), Verbeek (85. Gommeren)

    Rozhodca: Serdar Gözübüyük – C. Schaap, C. Droste