Rennes – Paríž 0:2 (kon.) | Nancy – Troyes 1:0 (kon.) | Sochaux – Ajaccio 0:0 (kon.)
Montpellier – Valenciennes 3:1 (kon.) | Bastia – Brest 4:0 (kon.) | Toulouse – Nice 3:4 (kon.)
koniec
Toulouse FC
3:4 (2:2)
OGC Nice
cz Sobota 06.04.2013, 20:00 • Stadium Municipal, Toulouse • Ligue 1 Uber Eats
     
    90+3
    Nice právě vstřelilo branku!
    Zvraty v utkání nadále pokračují. Po odraženém míči do vápna Toulouse napřáhl na hranici pokutového území KEVIN ANIN a opět posílá svůj tým do vedení v samotném závěru zápasu.
     
    90
    Toulouse právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Výborný výkon korunuje veledůležitou vyrovnávací brankou WISSAM BEN YEDDER, který se dostal k odraženému míči po centru z pravé strany a prostřelil Ospinu k jeho pravé tyči.
     
    68
    Nice právě vstřelilo branku!
    Velká hrubka domácí obrany, která si nepohlídala ojedinělý útok hráčů Nice, kteří se nemohli dostat ze sevření. DARIO CVITANICH dostal přesný pas na hrot útoku, kde si poradil s bránícím hráčem a poslal míč přes vyběhnutého Ahamadu.
     
    40
    Nice právě vstřelilo branku!
    Z přímého volného kopu se trefuje ERIC BAUTHEAC, který svým druhým gólem v utkání vyrovnává stav a střelou do šibenice překonává bezmocného Ahamadu.
     
    20
    Toulouse právě vstřelilo branku!
    Do poloviny prvního poločasu domácí hráči obrací skóre zápasu! Přesnou a hlavně pohotovou kombinaci ve středu obranného valu soupeře předvedli Ben Yedder s ÉTIENNEM CAPOUEM, který také v samostatném úniku překonává vyběhnutého Ospinu a posílá svůj tým do vedení.
     
    8
    Toulouse právě vstřelilo branku!
    V úvodní přestřelce pokračuje právě velmi aktivní WISSAM BEN YEDDER, který se dostal ke zblokované ráně svého spoluhráče a přízemní střelou srovnává stav zápasu.
     
    1
    Nice právě vstřelilo branku!
    Po několika vteřinách se hosté ujímají vedení. Nebezpečný pas z pravé strany v podání Pieda vyrazil domácí brankář Ahamada pouze před sebe, kde již měl jednoduchou pozici ERIC BAUTHEAC, a po chvíli od výkopu posílá svůj tým do vedení.

    Jaroslav Keř

    Góly: 8. Ben Yedder, 20. Capoue, 90. Ben Yedder – 1. Bautheac, 40. Bautheac, 68. Cvitanich, 90+3. Anin

    Karty:   6. M'bengue (TOU), 14. Rabiot (TOU), 60. Zebina (TOU), 66. Regattin (TOU), 70. Tabanou (TOU) – 22. Traore (NIC), 72. Kolodzieczak (NIC)   82. Ahamada (TOU) – 90+2. Bosetti (NIC)


    Toulouse FC: Ahamada – Ninkov, Zebina (C), Abdennour, M'bengue – Rabiot, Didot(83.Blondel), Tabanou – Regattin(75.Braaten), Capoue, Ben Yedder.
    OGC Nice: Ospina – Civelli, Kolodziejczak, Gomis, Genevois – Digard (C), Abriel, Traore(88.Bruins) – Pied(74.Anin), Bautheac, Cvitanich(80.Bosetti).

    Rozhodca: Turpin – Chevreux, Philippe