Sturm Graz – St. Pölten 1:2 (kon.) | Ried – Admira Wacker Mödling 2:1 (kon.)
koniec
SV Ried
2:1 (1:0)
Admira Wacker Mödling
cz Sobota 05.11.2016, 18:30 • Keine Sorgen Arena, Ried Im Innkreis (kapacita: 7.680 diváků) • Rakúska Bundesliga • 14. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Christoph Monschein po přestávce odpověděl na vlastní gól svého spoluhráče Markuse Wostryho a Admira dlouho sahala na hřišti Riedu po bodu, v závěru zápasu o něj ale přišla, když se po krásné kolmé přihrávce za obranu prosadil Patrick Möschl. Konečný výsledek. Guntamatic Ried 2 Admira Wacker 1. (20:25:56)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Mathias Honsak se po centru z levého křídla dostal uprostřed šestnáctky nikým neatakovaný k hlavičce, po které se ještě na vzdálenější pravé tyči natahoval jeden z jeho spoluhráčů, míč ale zamířil mimo!
     
    90+1
    Střídání v týmu FC Admira Wacker Mödling: ze hřiště odchází Christoph Knasmüllner, přichází Toni Vastic.
     
    90
    Nad rámec zápasu byly nastaveny 3 minuty.
     
    89
    Střídání v týmu FC Admira Wacker Mödling: ze hřiště odchází Markus Pavic, přichází Dominik Starkl.
    87. Patrick MÖSCHL - 2:1
     
    87
    Ried právě vstřelil branku!

    PATRICK MÖSCHL dostal nádhernou kolmou přihrávku do běhu a poté ze středu pokutového území zamířil mezi nohama vybíhajícího Andrease Leitnera přízemní střelou do brány. Reid v závěru utkání strhává vedení na svou stranu a těsně před koncem vede nad Admirou 2:1!
     
    86
    Mathias Honsak na levé straně hřiště vypálil zpoza šestnáctky a jeho následná prudká střela zamířila nad břevno. Oba týmy v dnešním zápase pálí hodně nepřesně.
     
    83
    Alberto Prada-Vega se dopustil ostrého faulu a po příchodu na hřiště v závěru utkání viděl žlutou kartu.
     
    82
    Maximilian Sax v blízkosti šestnáctky vybojoval standardní situaci, následný centr ale žádné nebezpečí nepřinesl.
     
    80
    Střídání v týmu SV Josko Ried: ze hřiště odchází Stefan Nutz., přichází Dieter Elsneg.
     
    80
    Maximilian Sax se hodně rozčiloval poté, co zjistil, že jeho protihráč dostal pouze žlutou kartu, a za protesty byl vzápětí potrestán.
     
    78
    Özgur Özdemir u levé postranní čáry ve středu hřiště předvedl ostrý skluz, kterým zasáhl koleno levé nohy Maximiliana Saxe a tady se mohlo klidně vylučovat. To byl hodně ošklivý zákrok.
     
    76
    Christoph Knasmüllner zpoza šestnáctky napřáhl pravačkou k prudké střele, ta ovšem byla nepřesná a zamířila nad.
     
    74
    Patrick Möschl si na pravém křídle krásně obhodil svého protihráče a Manuel Maranda ho vzápětí nakopl nechtěně do hlavy. Jasný faul, následná standardní situace ale nic nepřinesla.
     
    73
    Proti pravidlům se provinil Christoph Knasmüllner. Florian Hart už je ale zpět na nohou a vypadá to, že zápas bez problému dohraje.
     
    72
    Florian Hart utrpěl ve středu hřiště ostrý šlapák a zůstal ležet na hrací ploše.
     
    70
    Eldis Bajrami se pokusil hodně prudce vypálit zpoza šestnáctky, jeho následná střela ale byla nepřesná a zamířila nad.
     
    69
    Domácí fotbalisté se dostali po centru na přední pravé tyči do zakončení, jenže následná hlavička jednoho z hráčů Riedu byla nepřesná a zamířila hodně mimo.
     
    68
    Orhan Ademi byl faulován a vybojoval pro svůj tým na pravém křídle standardní situaci.
     
    66
    Christoph Monschein se ocitl na pravé straně šestnáctky v dobré střelecké pozici a přízemní střelou mířil na přední tyči, brankář Thomas Gebauer u ní byl ovšem včas!
     
    64
    Střídání v týmu SV Josko Ried: ze hřiště odchází Michael Brandner, přichází Marcel Ziegl.
     
    64
    Střídání v týmu SV Josko Ried: ze hřiště odchází Peter Zulj, přichází Alberto Prada.
     
    63
    Hra se odehrává převážně mezi oběma šestnáctkami a oba trenéři se ji rozhodli oživit střídáním.
     
    60
    Ze zápasu uplynula necelá hodina hry a Ried hraje doma s Admirou nerozhodně 1:1. Hosté jsou ovšem aktivnější a před pár okamžiky nebyli daleko od toho, aby utkání otočili na svou stranu.
     
    59
    Stephan Zwierschitz na pravé straně šestnáctky udělal kličku vybíhajícímu brankářovi Thomasovi Gebauerovi a z úhlu mířil po zemi do prázdné brány, jenže Ried dokázal na brankové čáře ve skluzu zachránit Peter Zulj!
     
    56
    Markus Wostry odvrátil míč na rohový kop, ani tentokrát se ale domácí fotbalisté po jeho rozehrání k ničemu nedostali.
     
    55
    Markus Pavic chtěl po odvráceném rohovém kopu vyrazit do rychlého protiútoku, jenže v blízkosti středového kruhu byl zastaven faulem.
     
    54
    Ried vybojoval na levé straně hřiště rohový kop, na který míč odvrátil pozorný Stephan Zwierschitz.
     
    52
    Markus Wostry se pokusil odčinit vlastní gól, jeho následná střela pravačkou zpoza šestnáctky ale byla nepřesná a zamířila nad.
    50. Christoph MONSCHEIN - 1:1
     
    50
    Admira právě vstřelila branku!

    Christoph Monschein krásně odcentroval z levého křídla a na vzdálenější tyči našel Christopha Knasmüllnera, který pohotově vypálil, a brankář Thomas Gebauer si připsal skvělý zákrok. Míč se ovšem vzápětí odrazil na kopačku Thomase Ebnera, kterému střela nesedla a nechtěným lobem našel na vzdálenější levé tyči CHRISTOPHA MONSCHEINA, který se z blízkosti nemýlil a o ruku jednoho z hráčů Riedu poslal míč do brány.
     
    47
    V Riedu před pár okamžiky začal druhý poločas, do kterého domácí fotbalisté zásluhou šťastného odrazu míče vstupují s jednobrankovým vedením.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:30.
    Skóre po prvním poločase vyznívá ve prospěch Riedu.

     
    Admira si po vlažném začátku vytvořila převahu, jenže z ní nedokázala nic vytěžit a na opačné straně přišel krutý trest, když si po průniku v podání Dennise Chessy a jeho následném přízemním centru srazil míč do vlastní brány Markus Wostry. Skóre po prvním poločase. Guntamatic Ried 1 Admira Wacker 0.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    Admira má neustále územní převahu, jenže jí je za současného stavu k ničemu. Hosté se navíc zatím nedostali ani do jedné slibné brankové příležitosti.
     
    42
    Stephan Zwierschitz se snažil proniknout po pravém křídle do šestnáctky a těsně před ní byl stažen k zemi Peterem Zuljem.
     
    41
    Markus Lackner šel v blízkosti středového kruhu dobře za míče a poté ho zezadu sestřelil ostrým skluzem Michael Brandner.
     
    40
    Dennis Chessa si u levé postranní čáry chtěl míč prohodit mezi nohama svého protihráče a proniknout do šestnáctky, jenže ve své snaze neuspěl.
     
    39
    Christoph Monschein se po centru z pravého křídla dostal na přední tyči do zakončení, míč se ovšem od jeho hlavy odrazil vedle bližší pravé tyče.
     
    38
    Christoph Knasmüllner se postavil k rozehrání volného přímého kopu a nepálil špatně, jeho následná střela ovšem zamířila metr nad! Thomas Gebauer zasahovat nemusel.
     
    37
    Peter Zulj si pomáhal nedaleko šestnáctky všemi dostupnými prostředky a po stažení protihráče k zemi mu byl odpískán faul.
     
    36
    Do konce prvního poločasu zbývá odehrát deset minut a Admira se zatím marně snaží odpovědět na úvodní gól, který byl vlastní, a nešťastně si ho vstřelil Markus Wostry.
     
    35
    Thomas Ebner stáhl ve středu hřiště k zemi unikajícího Stefana Nutze a za taktický faul viděl žlutou kartu.
     
    34
    Admira rychle otočila hru a pokusila se zahrozit z pravého křídla, jenže tam cesta k úspěchu nevadla a hosté se vzápětí nedostali k ničemu ani po rozehrání rohového kopu.
     
    32
    Domácí měli na pravé straně hřiště výhodu standardní situace, před brankářem Leitnerem ale dokázal jeden z hostujících hráčů míč hlavou dopravit do bezpečí. Jmenovitě Thomas Ebner.
     
    30
    Maximilian Sax se pokusil na nešťastný moment rychle odpovědět a vyrovnat, jeho následná střela zpoza šestnáctky ale zamířila po zemi pouze do náruče Thomase Gebauera.
    27. Markus WOSTRY - 1:0
     
    27
    Ried právě vstřelil branku!

    Dennis Chessa v blízkosti levého rohového praporku po vhazování ustál dva tvrdé osobní souboje, po nichž se vždy ocitl na zemi, vzápětí se ale zvedl a na přední tyč poslal zpětnou přihrávkou, kterou si srazil do vlastní brány o levou tyč MARKUS WOSTRY.
     
    25
    Christoph Knasmüller se ujal rozehrávky, jeho následný centr do šestnáctky ale žádné vzrušení nepřinesl.
     
    24
    Thomas Ebner se pokusil odcentrovat z pravého křídla a jeden z domácích fotbalistů vzápětí zahrál rukou. Admira bude zahrávat standardní situaci v podobě zkráceného rohového kopu.
     
    22
    Orhan Ademi se ocitl v blízkosti šestnáctky v dobré šanci a pokusil se z úhlu vypálit, jeho následná střela ale byla zablokována.
     
    21
    Christoph Knasmüllner na levé straně hřiště rozehrál rohový kop a po odraženém míči se dostal ke střele Markus Pavic, jehož pokus byl tečován a zamířil nad.
     
    20
    Markus Lackner nádherným přetaženým centrem z pravé strany našel na vzdálenější levé straně šestnáctky jednoho ze svých spoluhráčů, jehož následná střela byla sražena na roh.
     
    19
    Admira je neustále aktivnějším týmem, jenže zatím se nedokázal dostat do nějaké slibné brankové příležitosti, která by zaváněla úvodním gólem.
     
    18
    Christoph Knasmüllner se pokusil vypálit zpoza šestnáctky a odražený míč napálil pohotově ze vzduchu, jeho následný pokus byl ovšem zablokován.
     
    17
    Stefan Nutz se rozeběhl po pravém křídle a pohybem si řekl o míč, který byl příliš prudký a i přes velkou snahu na něj nedosáhl.
     
    16
    Eldis Bajrami se vzápětí pokusil po pravé straně proniknout do šestnáctky, což se mu sice podařilo, jeho následná přihrávka ale našla pouze jednoho z hráčů domácího Riedu.
     
    14
    Eldis Barjami se pokusil vstřelit úvodní gól zápasu, jenže jeho následná střela z dálky skončila mimo.
     
    12
    Patrick Möschl si na vlastní polovině hřiště skvěle pokryl míč a vykoledoval si faul Markuse Lacknera.
     
    9
    Orhan Ademi se ocitl na levé straně šestnáctky ze střeleckého úhlu a jeho následný pokus levačkou zamířil vysoko nad.
     
    6
    Markus Lackner vzápětí zkusil své střelecké štěstí, jenže jeho pokus zpoza šestnáctky byl zablokován.
     
    5
    Christoph Monschein zkusil vypálit pravačkou těsně za hranící šestnáctky uvnitř v pokutového území a jeho následný pokus ale zamířil mimo.
     
    4
    Dennis Chessa vyhrál standardní situaci na své polovině hřiště poté, co byl faulován Maximilianem Saxem.
     
    3
    Mathias Honsak se dostal po přihrávce Michaela Brandnera ke střele, jeho následná střela vnější stranou pravé nohy ale zamířila z levé strany pokutového území mimo.
     
    2
    Hlavní rozhodčí Dominik Ouschan dal pokyn k zahájení zápasu, v jehož úvodu jsou hodně aktivní fotbalisté Riedu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči obou týmů už jsou připraveni na hrací ploše a do výkopu zápasu zbývá jen pár okamžiků. Začínáme!
    Základní sestava hostující Admiry v grafickém znázornění.

     
    Úvodní sestavy:

    SV Josko Ried: Gebauer – Hart, Reifeltshammer, Özdemir, Chessa – Brandner, Zulj – Möschl, Nutz, Honsak – Ademi. (4-2-3-1)
    Náhradníci: Durakovic – Ziegl, Bergmann, Egho, Fröschl, Elsneg, Prada-Vega. Trenér: Christian Benbennek.

    FC Admira Wacker Mödling: Leitner – Zwierschitz, Wostry, Maranda, Pavic – Lackner, Ebner – Sax, Knasmüllner, Bajrami – Monschein. (4-2-3-1)
    Náhradníci: Kuttin – Ersatzbank, Vastic, Blutsch, Schmidt, Starkl, Wessely. Trenér: Oliver Lederer.

    Rozhodčí: Dominik Ouschan. Asistenti: Markus Gutschi, Stefan Gamper. Čtvrtý rozhodčí: Walter Altmann.
     
    Admira Wacker Mödling

    Admira Wacker Mödling bude chtít na hřišti Riedu navázat na výkon ze srpnového vzájemného zápasu, v němž před svými fanoušky neinkasovala gól a zvítězila těsně 1:0. Hostující fotbalisté Wackeru v letošní sezóně rakouské Bundesligy čelili celkem 173 volným přímým kopům, což je nejvíce ze všech týmů.
     
    SV Guntamatic Ried

    Ried o víkendu vyzve doma Admiru Wacker, kterou v minulosti porazil dvacetkrát, tedy vícekrát, než kterýkoliv jiný tým. Dobré vzpomínky má na hosty Dieter Elsneg, který do sítě Admiry vstřelil pět gólů a proti žádnému jinému soupeři z rakouské Bundesligy se mu nedaří lépe, letos ovšem vyšel v prvním vzájemném duelu na sucho a jeho tým prohrál 1:0.
     
    Guntamatic Ried v sobotu večer přivítá na svém stadionu Admiru, která naposledy zvítězila na jeho půdě 29. května 2003, když domácí tým porazila rozdílem třídy 3:0. Oba týmy v lize třikrát v řadě nevyhrály, jeden z nich ovšem může nyní svou sérii ukončit. Sedm z posledních dvanácti vzájemných střetnutí skončilo nerozhodným výsledkem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Tomáš Reiner

    Góly: 27. Wostry (vla.), 87. Möschl – 50. Monschein

    Karty:   78. Özdemir (RIE), 83. Prada-Vega (RIE) – 35. Ebner (TRK), 80. Sax (TRK)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 4:8. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 13:18.
    SV Ried: Gebauer – Hart, Reifeltshammer, Özdemir, Chessa – Brandner (64. Ziegl), Zulj (64. Prada-Vega) – Möschl, Nutz (80. Elsneg), Honsak – Ademi. (4-2-3-1)
    Náhradníci: Durakovic – Bergmann, Egho, Fröschl. Trenér: Christian Benbennek.

    Admira Wacker Mödling: Leitner – Zwierschitz, Wostry, Maranda, Pavic (89. Strakl) – Lackner, Ebner – Sax, Knasmüllner (90+1 Vastic), Bajrami – Monschein. (4-2-3-1)
    Náhradníci: Kuttin – Ersatzbank, Blutsch, Schmidt, Wessely. Trenér: Oliver Lederer.

    Rozhodca: Dominik Ouschan. Asistenti: Markus Gutschi, Stefan Gamper. Čtvrtý rozhodčí: Walter Altmann

    Diváci: 3275