Hull City – Crystal Palace 2:0 (kon.) | Leicester – Burnley 2:2 (kon.) | Liverpool – West Bromwich 2:1 (kon.)
Sunderland – Stoke City 3:1 (kon.) | Swansea – Newcastle 2:2 (kon.) | Aston Villa – Manchester City 0:2 (kon.)
koniec
Liverpool FC
2:1 (1:0)
West Bromwich Albion
Sobota 04.10.2014, 16:00 • Anfield (Liverpool) • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    Liverpool v náročnom zápase proti West Browmichu vydrel všetky tri body. Plány Brendana Rodgersa síce po desiatich minútach druhej časti narušil Michael Oliver, ktorý nesprávne naraidil penaltu pre Baggies, ktorú premenil Saido Berahino. Liverpool sa už ale po piatich minútach vrátil do vedenia, ktoré mohol v priebehu druhej časti ešte i niekoľkokrát navýšiť. To sa domácim síce nepodarilo, ale tri body ich to nestálo.

    Z Anfieldu je to všetko, ďakujem za pozornosť. (18:02:37)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Glen Johnson ale prsiami upokojuje situáciu malou domov Mignoletovi, ktorý sa s rozohrávkou nikam neponáhľa. Pre The Reds to už vyzerá veľmi dobre.
     
    90+2
    Berahino ale v jeho polovici fauluje v roku ihriska Lucasa Leivu. West Brom sa ale následne zmocňuje lopty a začína si chystať pôdu pre posledný výpad.
     
    90+1
    Drozdom už na prípadné vyrovnanie veľa času nedostáva. Konkrétne štyri minúty, ktoré pridáva družina Michaela Olivera.
     
    90
    Balotelli si zatiaľ prístupom získava sympatie i potlesk. Poctivo sa pohybuje i pod loptou a na rozohrávku Baggies sa snaží vytvárať tlak.
     
    89
    Balotelli sa na druhej strane snažil obúčikom zapojiť do hry Sterlinga, ale pred ním mal bližšie k lopte gólman Foster.
     
    88
    Samaras okamžite inkasoval slušný center z pravej strany od ďalšieho žolíka Blanca, no grécky snajper ho na hracej ploche nedostihol.
     
    87
    Pomôcť by mu v tom mohol i dlhoročný kanonier glasgowského Celticu Georgios Samaras, ktorý v závere vymieňa kapitána Brunta.
     
    86
    Zápas sa už domáci snažia v pokoji dohrať a bez väčších ťažkostí si postrážiť tri body. West Brom sa ale určite ešte o niečo pokúsi.
     
    85
    Následný Gerrardov priamy kop preletel celou šestnástkou bez zásahu ktoréhokoľvek z aktérov na hracej ploche.
     
    84
    Takmer po hodine hry siahol Michael Oliver znovu do kapsy, keď tentokrát potrestal stopéra Joleona Lescotta, ktorý nedovolene stiahol k zemi Sterlinga.
     
    83
    26-ročný Blanco sem prišiel v lete z Charkova, kde bez troch zápasov stihol rovnú stovku, v ktorých pridal 14 gólov.
     
    82
    Blanco už stihol po prvýkrát vystreliť, no z ľavého okraja šestnástky mieril len podstatne mimo priestoru troch žrdí.
     
    81
    Alan Irvine po druhýkrát strieda, keď na hraciu plochu posiela argentínskeho záložníka Sebastiána Blanca. Pozíciu mu prenechal Morrison.
     
    80
    Saido Berahino si na druhej strane preberal šikovnú kolmicu medzi obrancov od Sességnona, no z vnútra šestnástky pálil nad. Navyše sa nachádzal v ofsajde.
     
    79
    Steven Gerrard sa po Lucasovom príchode vysunul viacej do ofenzívy, kde je rozhodne platnejším hráčom, než odovzdaný Coutinho.
     
    78
    Nádhernú spoluprácu teraz predviedol Gerrard s Balotellim. Po krásnej výmene lôpt pálil taliansky forward, ktorý mieril len do stredu bránky.
     
    77
    Ofenzívny Javier Manquillo na pravej strane prevetral Pocognoliho, cez ktorého prihrával pod seba na Gerrarda. Ten iba vyprášil Fosterove rukavice.
     
    76
    Rodgers má teda prestriedané, manažér hostí môže meniť ešte dvoch hráčov. Minimálne na Samarasa sa tešiť určite môžeme.
     
    75
    Brendan Rodgers štvrťhodinu pred koncom vystužuje defenzívnu časť stredu poľa. Namiesto Coutinha totiž prichádza štít Lucas Leiva.
     
    74
    Saido Berahino sa v šestnástke dostal k ďalšej hlavičkovej koncovke, no Bruntov center poslal iba do zeme. Mignoleta tým nezaskočil.
     
    73
    Ten rozohrával Craig Gardner, ale jeho vysoký center na ľavú žrď spacifikoval iba chorvátsky stopér Dejan Lovren.
     
    72
    Nuž a práve po Mulumbovej práci s loptou v strede ihriska prichádza Gerrardov faul a voľný kop pre West Bromwich Albion.
     
    71
    Prvé striedanie Alana Irvina už aj prichádza, ale žiadalo by si to skorej čerstvú krv do ofenzívy. Mulumbu, ktorý nahrádza Dorransa, Drozdom v tejto snahe príliš nepomôže. Irvine ale určite vie, čo robí.
     
    70
    Zatiaľ ale nič nenasvedčuje tomu, žeby sa hostia snažili vyrovnať. Zmeniť by to mohli prípadné čerstvé sily z lavičky.
     
    69
    West Bromwich začína ťahať nohy. Predchádzajúci priebeh zápasu ale nezahŕňal vysoké tempo. Drozdy by sa z toho ešte mohli dostať.
     
    68
    Liverpool teraz hrá vo vysokom tempe a aktívnou hrou sa chce hosťom vzdialiť na rozdiel dvoch strelených gólov. Na ľavej strane započal útok červených Adam Lallana, ktorý následne prihrával do šestnástky na výborného Jordana Hendersona. Už on mohol zakončovať, no celú akciu ešte vyšperkoval posunutím lopty na Maria Balotelliho. Ten si ju šikovne prebral a následne i zakončil. Jeho pokus ale zo šestnástky smeroval len tesne mimo ľavej žrde. The Reds sú teraz na koni.
     
    67
    Liverpool hrá teraz v obrovskom tempe a búši do súpera čo to dá. Gerrard i Sterling boli v koncovke zablokovaní, ale domáci zostávajú pri lopte.
     
    66
    Mario Balotelli sa v doterajšom priebehu Premier League pokúsil o streľbu dvadsaťkrát. Najaktívnejší v tomto smere Diego Costa zaznemal o jeden strelcký pokus viacej. Kým naturalizovaný Španiel z nich dokázal vyťažiť 8 gólov, Super Mario je po šiestich kolách na nule.
     
    65
    Rickie Lambert bol dnes na hrote rozhodne platnejším hráčom, než Mario Balotelli v ostatných zápasoch The Reds.
     
    64
    Manažér Brendan Rodgers pripravil očakávané striedania, keď prehodil svojich útočníkov a pravých obrancov. Balotelli za Lamberta a Glen Johnson za Manquilla.
     
    63
    Liverpool by týmto gólom mohol ešte povyrásť a nabrať toľko potrebné sebavedomie. Uvidíme, či sa Baggies ešte dokážu pozviechať.
    Henderson (STERLING) - 2:1
     
    61
    Liverpool dal gól!
    Domáci sa ale necelých päť minút po vyrovnaní Drozdov opäť ujímajú vedenia! Akciu započal dnešný režisér stredu poľa JORDAN HENDERSON, ktorý lahodným pasom oslovil na pravej strane Manquilla. Ten prepasíroval loptu Sterlingovi, ktorý po páde v súboji s Pocognolim žiadal pokutový kop. Ten síce neprišiel, na čo sa mladý anglický krídelník okamžite postavil a spätnou prihrávkou našiel práve Hendersona. Ten z desiatich metrov upratal loptu do pravého dolného rohu a po gólovej asistencii si tak pripisuje i gól samotný.
     
    60
    Alan Irvine minulý týždeň získal s Baggies už tretie víťazstvo v sezóne, čím dorovnal svojho predchodcu Pepeho Mela. Kým súčasnému manažérovi Drozdov nato stačilo osem duelov, Španiel sa tým mohol pýšiť až po sedemnástom zápase vo funkcii.
     
    59
    Domáci po hodine hry opäť začínajú stupňovať tempo. Ďalšiu stratu na domácej tráve si totiž jednoznačne nemôžu dovoliť.
     
    58
    Zápas by teraz mohol dostať úplne rozdielny náboj. Liverpoolsky FC bude musieť začať hrať. Do konca ešte polhodina.
    BERAHINO - 1:1
     
    56
    West Bromwich Albion dal gól!
    Loptu si na biely bod postavil sám faulovaný SAIDO BERAHINO a najlepší kanonier Drozdov sa nemýlil! Anglický reprezentant do 21 rokov napálil loptu mierne doprava, no Simon Mignolet šiel každopádne po svojej ľavej ruke a za loptou sa mohol len obzerať. Na Anfielde začíname po desiatich minútach druhej časti odznovu!
     
    55
    Ospalý priebeh druhého dejstva teraz dostáva nesmierne zaujímavú zápletku! Saido Berahino sa na hranici šestnástky dostával k prihrávke od kapitána Chrisa Brunta. Loptu si zľahka posunul pred seba, no k zakončeniu ho nepustil faulujúci Dejan Lovren. Chorvátsky stopér fauloval určite, ale či to bolo už v šestnástke, to je ťažké určiť. Michael Oliver sa ale hraničnú situáciu rozhodol posúdiť ako penaltovú, no podľa môjho názoru urobil chybu!
     
    54
    Rohové kopy sa Drozdom pred týždňom darili, ale dnes to príliš neplatí. Do bezpečia odvracal kapitán Steven Gerrard.
     
    53
    Na druhej strane bol úspešnejší Berahino, ktorý sa síce k centru nedostal, ale cez Manquilla vyťažil aspoň rohový kop.
     
    52
    Cristian Gamboa má na začiatku druhej časti o zábavu postarané, no Lallana sa cez neho ani v tomto prípade neprepracoval.
     
    51
    Gerrard ľahkým oblúčikom poslal do šance Alberta Morena, ktorý sa ale cez dobre hrajúceho Gambou nedostal. Následne Lovren z rohu neprestrelil Morrisona.
     
    50
    Odtiaľ, ale bližšie k šestnástke, teraz centroval obranca Gamboa, ktorého lopta ale prepadla iba k Mignoletovi.
     
    49
    Ofenzívny hráč z Beninu teraz na čary nedostal príležitosť, keď Craig Gardner nezvládol diagonálu z pravej strany ihriska.
     
    48
    Sességnon pre zmenu na druhej strane motal hlavu Manquillovi, no kmeňový hráč madridského Atlética sa opiť rožkom nenechal.
     
    47
    Adam Lallana opäť výborne spolupracoval s Hendersonom, ktorý to tentokrát zobral na seba, ale Lescott ho zakončiť nenechal.
     
    46
    Druhé dejstvo na Anfiled Road práve začalo. Pokračovať v ňom budeme zrejme bezo zmien v personálnom obsadení oboch kádrov.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Úvodné dejstvo na Anfield prinieslo ďalšie rozpoluplné predstavenie zo strany The Reds, ktorý sa ale predsa na konci úvodného dejstva ujali vedenia. West Brom síce dlho hrozil a držal súpera na dištanc, no napokon sa červení podarenou kombináciou dostali do náskoku. Baggies ale určite ešte nepovedali posledné slovo, druhá časť bude nesmierne zaujímavá.

    Pri jej sledovaní sa znovu stretneme približne o 17:03.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
    Lallana (HENDERSON) - 1:0
     
    45
    Liverpool dal gól!
    West Bromwich bol v závere úvodnej časti ďaleko aktívnejším tímom a v dvoch prípadoch to dokonca hrozilo i gólom v sieti Simona Mignoleta, no akoby si Baggies v ošiali nedali pozor na zadné vrátka. Na ľavej strane sa s loptou na kopačkách rozbehol ADAM LALLANA, ktorý si ju pred šestnástkou vymieňal s Jordanom Hendersonom. Ten mu opätoval prihrávku nesmierne efektným spôsobom, čo bývalý kapitán Southamptonu z ľavej strany šestnástky zúžitkoval na krížnu strelu do ľavého dolného rohu. Foster už bol v tomto prípade kúzla zbavený, favorit ide gólom do šatne do vedenia.
     
    44
    Po Berahinovi hrozil na druhej strane i hráč, ktorý pracuje za jeho chrbtom a síce Sességnon. Ten z dvadsiatich metrov zamieril len k Mignoletovi.
     
    43
    Bol to ale ďalší varovný prst, ktorý vystrčili hostia. Simon Mignolet sa právom hnevá, The Reds mohli doma znovu prehrávať.
     
    42
    Obrovská chyba Dejana Lovrena zostáva nepotrestaná! Bruntov center z ľavej strany pristál presne na hlave Berahina, ktorý však v záklone posla loptu vysoko nad.
     
    41
    S návratom bývalého reprezentačného stopéra Anglicka Lesoctta začalo povstanie Baggies, ktorým úvod sezóny nevyšiel podľa predstáv.
     
    40
    Defenzívu Drozdov teraz zamestnával Rickie Lambert, ktorý sa dokázal zbaviť Morrisona, no z vnútra šestnástky trafil len dobre postaveného Lescotta.
     
    39
    Prvým zápasom Brendana Rodgersa vo funkcii manažéra FC Liverpool bol duel práve proti West Bromwich Albion. The Reds v ňom pred dvomi rokmi prehrali jednoznačne 0:3. Hralo sa na The Hawthorns.
     
    38
    Ten už ale tradične končí iba v náruči brankára The Throstles. Hostia sú už veľmi blízko k bezgólovému polčasu.
     
    37
    Teraz sa ale Albion bude musieť brániť, pretože z ľavej strany bude do jeho šestnástky letieť center od rohovej zástavky.
     
    36
    Sebavedomie Baggies postupom času narastá a tentokrát už pramenilo i do zaujímavej koncovky v podaní agilného Saida Berahina. Ten sa po Bruntovej prihrávke rozbehol stredom ihriska. Stopérska dvojica v červenom pred ním iba ustupovala, čo využil na strelu zo strednej vzdialenosti. Tú orientoval smerom k pravej žrdi Simona Mignoleta, ktorý zneistený vlnou kritiky vyráža iba do strany, kde už našťastie preňho nečíhal žiaden z hráčov v modro-bielom. West Brom sa papierového favorita rozhodne nebojí.
     
    35
    Outsidera ale iba z hľadiska renomé tímov, či umiestnení z posledných rokov. Forma hrá z môjho pohľadu pre West Brom.
     
    34
    Drozdov nezostrelil ani Javier Manquillo, ktorý zo strednej vzdialenosti pálil podstatne mimo svätyne papierového outsidera.
     
    33
    Hostia si zatiaľ veria a povzbudení výsledkami posledných týždňov naďalej hryzú. Potvrdzoval to i Sességnon, ktorý na zemi nenechal hrať Sterlinga.
     
    32
    Nezmenil to ani Manquillov center z pravej strany, ktorý už po niekoľkýkrát pristál v náručí brankára West Bromwichu.
     
    31
    Po polhodinke hry tak hráme s tromi žltými kartami a dvomi nádejnými situáciami pre Liverpool. Stále ale bez gólov.
     
    30
    Domáci z voľného kopu vyťažili iba ľahunký center, ktorý smeroval presne do miest, kde operoval gólman Ben Foster.
     
    29
    Tú ale krátko nato vidí na druhej strane i Craig Dawson, ktorý v pravom rohu ihriska nepustil k centru Adama Lallanu.
     
    28
    Steven Gerrard teraz wrestlingovým chmatom okolo krku zastavil prenikajúceho Gambou. Ten sa nachádza na trávniku v problémoch a domáci kapitán sa právom nevyhýba žltej karte.
     
    27
    Teraz sa to síce podarilo, no Sterling loptu do šestnástky nedostal a z pravej strany vápna následne neodcentroval ani Manquillo.
     
    26
    Zmenu vidím predovšetkým v aktívnejšom a vytiahnutejšom pressingu. Liverpool sa s ním zatiaľ nedokáže popasovať.
     
    25
    Po počiatočnej prevahe Liverpoolu sa ale hosťom podarilo vyrovnať hru. Postupom času si začínajú veriť čoraz viacej.
     
    24
    Z ich strany rezultoval rohový kop, ktorý Gardnej posielal na hlavu Dawsona, ktorý však v záklone medzi tri žrde nezamieril.
     
    23
    West Bromwich sa výborne tlačil dopredu po ľavej strane, kde kombinovala dvojica hráčov tmavej pleti Sességnon a Berahino.
     
    22
    Drozdom sa pred týždňom podarilo vyhrať už druhý ligový zápas v rade, čo sa im stalo po prvýkrát od septembra minulého roka. V oboch prípadoch si navyše udržali čisté konto, čo nezažili od aprílu 2012.
     
    21
    Domácim sa ho ale vďaka Martinovi Škrtelovi podarilo odvrátiť. Ani jednému tímu zatiaľ štandardky nevychádzajú.
     
    20
    Na druhej strane môže byť rušno po rohovom kope Drozdov z pravej strany, ktorý vybojoval zatiaľ nevýrazný Graham Dorrans.
     
    19
    Liverpool pridáva na obrátkach a Ben Foster mal znovu o prácu postarané. Z poliacej čiary výborne rozohrával dispečer Steven Gerrard, ktorý nadýchanou hĺbkovou prihrávkou našiel na hrote Rickieho Lamberta. Ten si prebral loptu do kroku, aby následne z vnútra šestnástky dokázal i vystreliť. Konkrétne z pravej strany vápna však pozorného Fostera na bližšej žrdi neprestrelil. Anglický gólman vyráža do strany, West Bromwich Albion i naďalej drží nulu a bod.
     
    18
    Voľný kop sa do siete snažil upratať Sességnon, od ktorého sa ale lopta odrazila iba za bránkovú čiaru. Hrať môže Mignolet.
     
    17
    Zatiaľ vypojený Saido Berahino dostal až teraz priestor na individuálnu akciu, ktorú ráznym sklzom na pravej strane zastavil Martin Škrtel, ktorý sa zároveň stáva adresátom úvodnej žltej karty v zápase.
     
    16
    Rohov kop už nebezpečie pred Fosterom neznamenal. Razantne sa do lopty oprel Dawson, ktorý ju poslal preč zo šestnástky.
     
    15
    Na konci úvodnej štvrťhodiny zápasu tu bola prvá zaujímavá príležitosť liverpoolskeho FC, kde sa k individuálnej akcii rozbehol mladý ťahúň Reds Raheem Sterling. Ten sa popred šestnástku preštrikoval z pravej strany až do jej vnútra, odkiaľ zrazenou strelou dostal loptu k Adamovi Lallanovi. Ten si loptu sklepol do kroku, no z bezprostrednej blízkosti už na Bena Fostera nevyzrel. Člen anglickej reprezentácie mu pohotovým zákrokom vyrazil loptu z kopačky. Pokračujeme rohovým kopom a hlavne pokračujeme stále bez gólov.
     
    14
    Venujme sa ale hre, pretože na ľavej strane prepadol Pocognoli, cez ktorého sa dostal do šance Lallana. Ten následne prihrával na malé vápno Lambertovi, ale ten nezakončil.
     
    13
    Na toho sa v úvode sezóny spustila vlna kritiky. Hovorí sa predovšetkým o príchode voľného Victora Valdesa.
     
    12
    Na druhej strane sa ale Liverpool musel i brániť rohovému kopu, ktorý do bezpečia neistým zákrokom boxoval Simon Mignolet.
     
    11
    Liverpool platí i naďalej za aktívnejší celok, no tomu tak bolo i pri viacerých svojich zakopnutiach. Reds potrebujú zjednodušiť svoju hru.
     
    10
    Následná akcia priniesla Coutinhovu kolmicu na Sterlinga, ktorý vybojoval rohový kop. Ten domáci rozohrali na krátko, no exekúcia tejto myšlienky im absolútne nevyšla.
     
    9
    Steven Gerrard ale z vynikajúcej pozície napálil len v múre stojaceho ľavého beka Pocognoliho. Následný rohový kop znovu odvracal práve tento belgický zadák.
     
    8
    Domácim sa po prvýkrát podarilo rozkmitať defenzívu Drozdov, čo zastavil až nedovolený zákrok Dawsona, ktorý prišiel na hranici šestnástky.
     
    7
    Gerrardov dobrý center pristál na hlave Dejana Lovrena, ktorý ale z piatich metrov nedokázal ideálne zakončiť. Foster poľahky lapil loptu do svojej náruče.
     
    6
    Vzruch by mohol priniesť voľný kop z pravého rohu ihriska, kde fauloval Pocognoli. Pripravený už kapitán Steven Gerrard.
     
    5
    Domáci Liverpool zatiaľ prakticky celý čas pri lopte, no zatiaľ sa jeho hráči len dostávajú do prevádzkovej teploty.
     
    4
    Po pravej strane pre zmenu prešiel bek Manquillo, ktorého vysoký center padol až za bránkovú čiaru. Rozohrávať môže Foster.
     
    3
    Prácu mal i druhý krajný obranca Baggies Gamboa, ktorý nepustil k centru Adama Lallanu. Červení začínajú aktívne.
     
    2
    The Reds začínajú celkom svižne, no defenzíva Alana Irvina sa zatiaľ stačí brániť, ako i v prípade Pocognoliho, ktorý si postrážil Sterlinga.
     
    1
    Hostia v bielo-modrej kombinácii už odštartovali stretnutie na Anfield. Liverpoolsky FC v tradičnej červenej sprava-doľava.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Liverpool FC: Mignolet – Manquillo, Škrtel, Lovren, A. Moreno – J. Henderson, Gerrard (C) – Sterling, Coutinho, Lallana – Lambert
    Náhradníci: B. Jones – G. Johnson, K. Touré, Lucas, Borini, Balotelli, Markovič
    Manažér: Brendan Rodgers (NIR)

    West Bromwich Albion: Foster – Gamboa, C. Dawson, Lescott, Pocognoli – J. Morrison, C. Gardner – Dorrans, Sességnon, Brunt (C) – Berahino
    Náhradníci: Myhill – Baird, Yacob, Y. Mulumbu, Mc Auley, S. Blanco, Samaras
    Manažér: Alan Irvine (SCO)

    Rozhodca: Michael Oliver – L. Betts, D. Cann – J. Moss.
     
    Vítam Vás pri sledovaní zápasu 7.kola anglickej Premier League medzi Liverpool FC a West Bromwich Albion.
    _____________________________________________

    Liverpool FC

    Predpokladaná zostava: Mignolet – Manquillo, Škrtel, Lovren, A. Moreno – Henderson, Gerrard – Sterling, Coutinho, Lallana (Markovič) – Lambert

    Absencie: Daniel Sturridge (otázny), Mamadou Sakho, Joe Allen, Emre Can, Glen Johnson, John Flanagan

    Najlepší strelec: Raheem Sterling – 3 góly
    _____________________________________________

    West Bromwich Albion

    Predpokladaná zostava: Foster – Gamboa, C. Dawson, Lescott, Pocognoli – C. Gardner, J. Morrison (Y. Mulumbu) – Sességnon, Dorrans, Brunt – Berahino

    Absencie: Andre Wisdom (kmeňový hráč LFC), Victor Anichebe, Brown Ideye, Silvestre Valera

    Najlepší strelec: Saido Berahino – 4 góly
    _____________________________________________

    Vzájomné zápasy
    02.02.2014; West Brom – Liverpool 1:1
    26.10.2013; Liverpool – West Brom 4:1
    11.02.2013; Liverpool – West Brom 0:2
    26.09.2012; West Brom – Liverpool 1:2
    18.08.2012 ;West Brom – Liverpool 3:0

    Postavenie v tabuľke
    10. West Brom 2-2-2 7:7 8
    14. Liverpool 2-1-3 8:9 7

    Zaujímavosti
    * z posledných 17 zápasov, sme len v jedinom prípade hrali nerozhodne. Liverpool z ostatných piatich stretnutí vyhral jediné
    * prvým zápasom Brendana Rodgersa vo funkcii manažéra Liverpoolu bol duel práve proti WBA. The Reds v ňom jasne prehrali 0:3
    * v ostatných 15 zápasoch udržali Liverpoolčania len jedno čisté konto
    * štvorgólový Saido Berahino je zatiaľ spomedzi Angličanov najlepším strelcom Premier League
    * ostatná výhra nad Burnley (4:0) bola najvyššou za posledné dva roky

    Anfield
    Dnešné stretnutie sa odohrá na Anfielde, ktorého kapacita je 45276 miest.


    Stávkové kandelárie
    Na víťazstvo domácich sa kurz pohybuje na hranici 1,45, na remízu okolo 5,00 a na výhru hostí približne 7,50.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

    Erik Farkaš

    Góly: 45. Lallana (Henderson), 61. Henderson (Sterling) – 56. Berahino (pen.)

    Karty:   17. Škrtel (LIV), 28. Gerrard (LIV) – 29. C. Dawson (WBA), 84. Lescott (WBA)


    Liverpool FC: Mignolet – Manquillo, Škrtel, Lovren, A. Moreno – J. Henderson, Gerrard (C) – Sterling, Coutinho, Lallana – Lambert
    Náhradníci: B. Jones – G. Johnson, K. Touré, Lucas, Borini, Balotelli, Markovič
    Manažér: Brendan Rodgers (NIR)

    West Bromwich Albion: Foster – Gamboa, C. Dawson, Lescott, Pocognoli – J. Morrison, C. Gardner – Dorrans, Sességnon, Brunt (C) – Berahino
    Náhradníci: Myhill – Baird, Yacob, Y. Mulumbu, McAuley, S. Blanco, Samaras
    Manažér: Alan Irvine (SCO)

    Rozhodca: Michael Oliver – L. Betts, D. Cann – J. Moss