Hull City – Crystal Palace 2:0 (kon.) | Leicester – Burnley 2:2 (kon.) | Liverpool – West Bromwich 2:1 (kon.)
Sunderland – Stoke City 3:1 (kon.) | Swansea – Newcastle 2:2 (kon.) | Aston Villa – Manchester City 0:2 (kon.)
koniec
Liverpool FC
2:1 (1:0)
West Bromwich Albion
Sobota 04.10.2014, 16:00 • Anfield (Liverpool) • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
    Henderson (STERLING) - 2:1
     
    61
    Liverpool dal gól!
    Domáci sa ale necelých päť minút po vyrovnaní Drozdov opäť ujímajú vedenia! Akciu započal dnešný režisér stredu poľa JORDAN HENDERSON, ktorý lahodným pasom oslovil na pravej strane Manquilla. Ten prepasíroval loptu Sterlingovi, ktorý po páde v súboji s Pocognolim žiadal pokutový kop. Ten síce neprišiel, na čo sa mladý anglický krídelník okamžite postavil a spätnou prihrávkou našiel práve Hendersona. Ten z desiatich metrov upratal loptu do pravého dolného rohu a po gólovej asistencii si tak pripisuje i gól samotný.
    BERAHINO - 1:1
     
    56
    West Bromwich Albion dal gól!
    Loptu si na biely bod postavil sám faulovaný SAIDO BERAHINO a najlepší kanonier Drozdov sa nemýlil! Anglický reprezentant do 21 rokov napálil loptu mierne doprava, no Simon Mignolet šiel každopádne po svojej ľavej ruke a za loptou sa mohol len obzerať. Na Anfielde začíname po desiatich minútach druhej časti odznovu!
    Lallana (HENDERSON) - 1:0
     
    45
    Liverpool dal gól!
    West Bromwich bol v závere úvodnej časti ďaleko aktívnejším tímom a v dvoch prípadoch to dokonca hrozilo i gólom v sieti Simona Mignoleta, no akoby si Baggies v ošiali nedali pozor na zadné vrátka. Na ľavej strane sa s loptou na kopačkách rozbehol ADAM LALLANA, ktorý si ju pred šestnástkou vymieňal s Jordanom Hendersonom. Ten mu opätoval prihrávku nesmierne efektným spôsobom, čo bývalý kapitán Southamptonu z ľavej strany šestnástky zúžitkoval na krížnu strelu do ľavého dolného rohu. Foster už bol v tomto prípade kúzla zbavený, favorit ide gólom do šatne do vedenia.

    Erik Farkaš

    Góly: 45. Lallana (Henderson), 61. Henderson (Sterling) – 56. Berahino (pen.)

    Karty:   17. Škrtel (LIV), 28. Gerrard (LIV) – 29. C. Dawson (WBA), 84. Lescott (WBA)


    Liverpool FC: Mignolet – Manquillo, Škrtel, Lovren, A. Moreno – J. Henderson, Gerrard (C) – Sterling, Coutinho, Lallana – Lambert
    Náhradníci: B. Jones – G. Johnson, K. Touré, Lucas, Borini, Balotelli, Markovič
    Manažér: Brendan Rodgers (NIR)

    West Bromwich Albion: Foster – Gamboa, C. Dawson, Lescott, Pocognoli – J. Morrison, C. Gardner – Dorrans, Sességnon, Brunt (C) – Berahino
    Náhradníci: Myhill – Baird, Yacob, Y. Mulumbu, McAuley, S. Blanco, Samaras
    Manažér: Alan Irvine (SCO)

    Rozhodca: Michael Oliver – L. Betts, D. Cann – J. Moss