Valencia – Atlético Madrid 3:1 (kon.) | Rayo Vallecano – Barcelona 0:2 (kon.) | Eibar – Levante 3:3 (kon.)
Almería – Elche 2:2 (kon.) | Malaga – Granada 2:1 (kon.)
koniec
SD Eibar
3:3 (0:2)
Levante UD
Sobota 04.10.2014, 20:00 • Estadio Municipal de Ipurua • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Myslím, že každý, kto dnes sledoval toto stretnutie, my dá za pravdu, že sme sledovali jedno úžasné futbalové predstavenie, ktoré bolo dokonalou reklamou na futbal. Videli sme šesť gólom, množstvo zvratov a nechýbali ani emócie. Duel mal jednoducho všetko, čo majú ľudia na futbale radi. Verím, že ste si s nami tento zápas dokonale užili. Ďakujem vám za pozornosť, prajem dobrú noc a verím, že nám zachováte svoju priazeň. (21:53:58)
    Federico PIOVACCARI - 3:3
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    SD Eibar dáva gól! Domácim sa napokon predsa len podarilo ich zúfalý tlak pretaviť do vyrovnávajúceho gólu! Eibar si dnes minimálne bod za predvedený výkon dozaista zaslúžil! Zdalo sa, že z dlhým nákopom zo zadných radov si defenzíva Levante poradí, no do lopty pred hranicou pokutového územia vletel stopér Albentosa, ktorý ju pretlačil na FEDERICA PIOVACCARIHO. Striedajúci hráč domácich sa napokon predsa len ukázal ako skvelý žolík a krásnou strelou z otočky prekonal Mariňa!
     
    90+1
    Nadstavujú sa štyri minúty. Prvá z nich práve končí, domáci teda majú na vyrovnanie ešte tri.
     
    90
    Zodpovednosť exekútora na seba vzal Javi Lara, ktorý krásnou technickou strelou obstrelil múr, lopta sa točila k pravej žrdi Mariňovej svätyne, no napokon skončila tesne mimo. Veľa naozaj nechýbalo.
     
    89
    Domáci získali priamy kop vo veľmi nebezpečnej pozícii. Mariňo sa musí mať na pozore. Eibar má k dispozícii možno jednu z posledných príležitostí na vyrovnanie.
     
    88
    Sissoko na útočnej polovici našetril cenné sekundičky, no pri postrannej čiare potom loptu zbytočne stratil a prakticky zadarmo ju odovzdal Eibaru.
     
    86
    Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza Morales, prichádza Sissoko.
     
    84
    Na trávniku sa s blížiacim koncom zápase poriadne priostruje. Domáci sú pochopiteľne poriadne nahnevaní a dávajú to aj na trávniku najavo.
     
    82
    Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza Barral, prichádza Xumetra.
     
    81
    Striedanie v tíme SD Eibar: z ihriska odchádza Arruabarrena, prichádza Lekič.

     
    79
    Domáci následne vyleteli za hlavným arbitrom ako osi a vyčítali mu, že neodpískal faul, ktorý podľa nich predchádzal tretiemu gólu Levante. Najvýraznejšie protestoval Arruabarrena. ktorý bol ocenený žltou kartou.
    Victor CACADESUS - 2:3
     
    79
    Levante dalo gól! Tretieho gólu sme sa dočkali, no nepadol do brány Levante. Hostia boli, čo sa týka ofenzívy, v druhom polčase absolútne bezzubí, no aj tak sú veľmi blízko trom bodom. VICTOR CACADESUS dostal po peknej narážačke loptu na hranici šestnástky, v súboji jeden proti jednému si ju prehodil na ľavačku, ktorou guľatý nezmysel krásne upratal do pravého horného rohu svätyne Eibaru. Irureta sa vzduchom preletel márne.
     
    78
    Domáci dnes po troj-bodovom zápise túžia omnoho viac než ich súper z Levante. Podarí sa Eibaru svoj tlak napokon korunovať aj tretím gólom?
     
    76
    Federico Piovaccari sa mohol stať hrdinom Eibaru. Striedajúci Talian rozvlnil sieť, no radosť domácich z dokonalého otočenia zápasu trvala len chvíľku a ofsajdovám verdiktom ju prekazili rozhodcovia.
     
    75
    Mikel Arruabarrena vybojoval loptu a chcel s ňou rýchlo postupovať dopredu, no podľa hlavného arbitra sa k nej dostal za pomoci nedovoleného zákroku!

    Michal Bakoš

    Góly: 47. Pedro Lopéz, 70. Berjon, 90+4. Piovaccari – 2. José Luis Morales, 44. Victor Camarasa, 79. Victor Cacadesus

    Karty:   52. Bóveda (EIB), 63. Castellano (EIB), 79. Arruabarrena (EIB) – 49. Casadesus (LVN)


    SD Eibar: Irureta – Bóveda, Albentosa, Abraham, Navas – Errasti, D. García – Saúl, Arruabarrena, Lara – Á. Rodríguez.
    Náhradníci: Jaime Jiménez – Lillo, Capa Rodríguez, D. Boateng, Piovaccari, D. Nieto, Lekić.

    Levante UD: Mariño – Toňo, Rodas, Vyntra, P. López – Rubén García, Morales, Diop, Camarasa Camarasa Ferrando – Barral, V. Casadesús.
    Náhradníci: J. Fernández – El Adoua, El Zhar, Xumetra, Pérez, Ivanschitz, Sissoko.

    Rozhodca: Undiano – Cabañero, Zancada