Valencia – Atlético Madrid 3:1 (kon.) | Rayo Vallecano – Barcelona 0:2 (kon.) | Eibar – Levante 3:3 (kon.)
Almería – Elche 2:2 (kon.) | Malaga – Granada 2:1 (kon.)
koniec
UD Almería
2:2 (1:1)
Elche CF
Sobota 04.10.2014, 22:00 • Estadio de los Juegos Mediterráneos, Almería • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované, po nerozhodnom prvom polčase vedenie na svoju stranu strhol Jonathas, no v zápätí sa nechal zbytočne vylúčiť z čoho krátko na to pramenil vyrovnávajúci gól Hemeda. Almería sa vďaka početnej výhode púšťala do ďalších útočných akcii, no tretí gól už hráči nepridali.

    Po dnešnom zápase sa tak Almería dotiahne na siedmy Eibar, Elche sa bodovo dotiahne na Bilbao, ktoré však má ešte zápas k dobru.

    Odomňa je to všetko, ďakujem Vám za pozornosť a prajem Vám dobrú noc. (23:53:32)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Všetci hráči Elche sú nasťahovaní pred svojou bránou, domáci tím nedokáže prestreliť hradbu tiel pred sebou, zdá sa, že sa už skóre meniť nebude.
     
    90+2
    Pokutový kop teraz chcel trošku naivne vybojovať Edgar Méndez, ten letel k zemi v súperovej šestnástky až príliš okato, za svoje vystúpenie vidí aj kartu žltej farby.
     
    90+1
    V nadstavenom čase pokračuje tlak domáceho mužstva, do zakončenia sa ale hráči nedostávajú, Elche ich ďalšie útoky úspešne odráža.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca signalizuje, že nad rámec riadnej hracej doby bude nadstavovať ešte extra tri minúty navyše.
     
    90
    Almería nám predviedla ešte jednu peknú kombináciu pred súperovou šestnástkou. Wellington Silva napokon centroval z pravej strany, Zongo pred bránou hlavičkoval vysoko nad.
     
    89
    José Ángel zostal po jednom zo vzdušných súbojov na zemi, vyzerá byť v poriadku, zrejme ide len o taktické naťahovanie času.
     
    88
    Elche na trávnik pošle ešte jednu čerstvú posilu, Cristian Herrera na hracej ploche vymení Garryho Rodriguesa.
     
    87
    Zatiaľ ale ešte bodové nádeje drží nad vodou, hostia hrajú obetavo, blokujú strely, zachytené centre okamžite posielajú ďaleko od svätyne Herreru.
     
    86
    Almería opäť ku koncu polčasu stupňuje svoj tlak, ponad pokutové územie hostí prelietava jeden center za druhým, oslabená obrana Elche sa veru musí obracať.
    Tomer HEMED - 2:2
     
    85
    Almería dala gól! Je znova vyrovnané! Na letiacu loptu si pred bránu výborne nabehol TOMER HEMED, obrana ho nedokázala dostatočne pokryť a domáci žolík hlavou vyrovnáva na 2:2.
     
    84
    A znova Hemed. Ten si nanešťastie spracoval loptu chrbtom k bráne, stratil tak cennú sekundu pri otáčaní sa a jeho strela bola zblokovaná na roh.
     
    83
    Na domácih hráčoch je vidieť, že chcú až moc, Hemed si pred Herrerom pomohol rukami, odniesol si to Roco.
     
    82
    Na hráčoch Almeríe je badať stupňujúca sa frustrácia, Wellington si teraz v útoku nerozumel s Coronom, lopta letí mimo, Herrea si opäť dáva s rozohrávkou načas.
     
    81
    Prichádza druhé striedanie na strane Elche, na ihrisko vybehne Pašalić, ten vystrieda Víctora Rodrígueza.
     
    80
    Pískal sa tak útočný faul, napokon to ale nebude tak vážne, Lombán bude schopný normálne pokračovať.
     
    80
    Wellington tentoraz servíroval loptu pre Zonga, ktorý zakončoval v krkolomnej pozícii. Namiesto lopty však trafil len hlavu obrancu, ktorý sa okamžite skolil k zemi.

    Andrej Marienka

    Góly: 37. Verza (pen.), 85. Hemed – 6. Rodríguez, 56. Jonathas

    Karty:   48. Navarro (ALM), 90+2. Méndez (ALM) – 21. Ángel (ELC), 36. Albácar (ELC), 43. Jonathas (ELC), 45+1. Mosquera (ELC)   67. Jonathas (ELC)


    UD Almería: Rubén – Dubarbier, Ángel Trujillo, Dos Santos, Ximo Navarro – Verza, Azeez – Edgar Méndez, Soriano, Bifouma – Wellington Silva
    Náhradníci: Julián – Míchel, Hemed, Quique, Corona, Zongo, Partey

    Elche CF: Manu Herrera – Edu Albácar, Roco, Lombán, Suárez – Pedro Mosquera, José Ángel – Coro, Víctor Rodríguez, Garry Rodrigues – Jonathas
    Náhradníci: Tytoń – Cisma, Adrián, Cristian Herrera, Sergio Pelegrín, Fajr, Pašalić

    Rozhodca: Carlos Del Cerro – Juan Yuste, Abraham Álvarez