FK Krasnodar – Kubaň Krasnodar 3:2 (kon.)
koniec
FK Krasnodar
3:2 (1:1)
FK Kubaň Krasnodar
cz Sobota 11.04.2015, 18:00 • Stadion Kubaň, Krasnodar. Kapacita: 32,000 diváků. • Ruská Premier Liga
Predzápasové kurzy
    Vitalij KALEŠIN - 3:2
     
    80
    Krasnodar právě vstřelil branku!
    Obrat je dokonán! Velkou měrou se na vedoucí brance podílel Širokov, který moc dobře věděl o VITALIJI KALEŠINOVI, jenž si naběhl do vápna z druhé vlny a placírkou nasměroval míč za bezmocného Bělenova.
    Roman ŠIROKOV - 2:2
     
    60
    Krasnodar právě vstřelil branku!
    Domácím se povedlo rychle vyrovnat a zápas začíná prakticky od nuly! Autorem branky je ROMAN ŠIROKOV, který si ideálně zpracoval Izmajlovův centr z přímého kopu a z levé strany vystřelil přesně mezi přední tyč a Bělenova.
     
    54
    Kubaň Krasnodar právě vstřelil branku!
    Kubaň je zpět ve vedení! Sosnin potáhl míč po otevřené levé straně, Popov jeho přihrávku sklepl za pokutové území, odkud se parádní střelou z voleje prosadil VLADISLAV IGNATĚV, na jehož skákavý pokus Dikan nedosáhl.
    Mauricio PEREYRA - 1:1
     
    37
    Krasnodar právě vstřelil branku!
    V sedmatřicáté minutě je vyrovnáno! Jeden z obránců Kubaně hlavou poslal míč k Arimu, po jehož krátké přihrávce se střelou pod levou ruku Bělenova prosadil MAURICIO PEREYRA.
    Anton SOSNIN - 0:1
     
    30
    Kubaň Krasnodar právě vstřelil branku!
    Tak to byla nádherná trefa, která posílá Kubaň do vedení! Baldého střela z hranice vápna byla Sigurðssonem sražená k ANTONU SOSNINOVI, jehož nevídaná dělovka z obrovské dálky skončila až za zády překvapeného Dikana.

    Petr Kašpárek

    Góly: 37. Pereyra (Ari), 60. Širokov (Izmajlov), 80. Kalešin (Širokov) – 30. Sosnin, 54. Ignatěv (I. Popov)

    Karty:   73. Tkačjov (KUK)


    FK Krasnodar: Dikan – Petrov, Granqvist (C), R. Sigurðsson, Kalešin – Izmajlov, Achmedov, Širokov – Pereyra (81. Wánderson), Ari (88. Bystrov), Mamajev (74. Laborde).
    Náhradníci: Sinicyn, Kavlinov – Adžindžal, Lanin, Bystrov, Laborde, Wánderson.

    FK Kubaň Krasnodar: Bělenov (C) – Manolev (78. Ješčenko), Xandão, Armaš, Sosnin – Kulik, Kaboré – Bucur (66. Tkačjov), I. Popov, Ignatěv – Baldé (82. H. Almeida).
    Náhradníci: Pomazan, Bajčora – Šunjić, Bugajev, Ješčenko, Chubulov, Rabiu, Tkačjov, Karetnik, Tlisov, Melgarejo, H. Almeida.

    Rozhodca: Ivanov – Berežněv, Usačjov