Augsburg – Frankfurt 2:1 (kon.) | Bayern – Stuttgart 1:0 (kon.) | Hannover – Freiburg 3:2 (kon.)
Hertha – Dortmund 0:4 (kon.) | Hoffenheim – Braunschweig 3:1 (kon.) | Leverkusen – Brémy 2:1 (kon.)
Mainz – Hamburger 3:2 (kon.) | Schalke – Norimberk 4:1 (kon.) | Wolfsburg – Mönchengladbach 3:1 (kon.)
koniec
Bayern Mníchov
1:0 (0:0)
VfB Stuttgart
Sobota 10.05.2014, 15:30 • Allianz aréna • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    S konštatovaním, že Bayern Mníchov sa rolúčil s domácou súťažou, v ktorej sa stal majstrom, víťazstvom. To sa síce nerodilo ľahko, no napokon ho tesne pred záverečným hvizdom rozhodcu zariadil Pizzaro.

    Ja sa s vami lúčim a ďakujem vám za vašu priazeň počas celej sezóny. Na onlajnoch sme priniesli každý jeden zápas nemeckej súťaže, veríme, že v tom budeme pokračovať aj po letnej pauze. Dočítania priatelia! (17:27:12)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Bayern dal gól! Tak to je neskutočné! Bavori predsa len dokázali strhnúť tento zápas na svoju stranu a v kruhu si už krepčia víťazný tanec! Po Robbenovom centri odvrátila defenzíva Stuttgartu loptu len na hranicu pokutového územia, kde sa jej zmocnil CLAUDIO PIZZARO a presne umiestnenou strelou k ľavej tyči nedal Ulreichovi najmenšiu šancu!
     
    90+1
    Robben zakrútil center od rohovej zástavky na prvú tyč, kde si naň naskočil Van Buyten. Jeho zakončeniu však chýbala potrebná presnosť.
     
    90
    Rovnako ako v prvom, aj v tom druhom polčas sa nadstavujú dve minúty.
     
    89
    Stuttgart vyrazil v samom závere riadneho hracieho času do rýchleho brejku. Po práci Cacaua sa na ľavom krídle snažil presadiť Didavi. Napokon vybojoval pre svojich rohový kop.
     
    88
    Domáci predviedli peknú kombináciu na jeden dotyk. Prerušil ju však Sakaj, ktorý už k lopte nepripustil Alabu.
     
    86
    Arejn Robben dostal fantastickú prihrávku do samostatného nájazdu. Na kopačkách mal rozhodujúci zásah, v súboji zoči-voči Ulreichovi však neuspel. Brankár Stuttgartu fantastickým zákrokom podržal svojich.
     
    85
    Stoôéri Bayernu, Van Buyten a Dante už v týchto momentoch hrajú prakticky na pozíciach stredových záložníkov. Druhý menovaný mal pred sebou trošku priestoru, ktorý sa rozhodol využiť na strelu. Jeho delovka sa však až k Ulreihcovi nedostala.
     
    83
    S pribúdajúcim časom to čoraz viac vyzerá, že rozlúčka Bayernu s týmto ligovým ročníkom bude remízová.
     
    82
    Kroosov center doputoval až na zadnú tyč, kde ešte stihol loptu zasiahnuť Van Buyten, no poslal ju len mimo hracej plochy.
     
    80
    Müller veľmi pekne vysunul za obranu VfB Arjena Robbena. Ten však vyštartoval o čosi neskôr, ako by potreboval. Ulreich bol pri lopte skôr a ukryl ju do svojho náručia.
     
    78
    Hostia využívajú aj poslednú možnosť na striedanie. Zápas sa skončil pre Maxima, ktorý svoje miesto prepustil čerstvému Wernerovi.
     
    76
    Po sklepnutí od Pizzara sa v pokutovom území porúčal k zemi Thomas Müller. Rozhodca Dankert mu však dáva jasne najavo, aby vstal a pokračoval v hre.
     
    75
    Didaviho ostrý sklz zozadu bol ocenený žltou kartou.
     
    75
    Alaba opäť svojim typickým spôsobom vnikol z ľavej strany do pokutového územia, zasekol si protihráča a ponúkol loptu pred bránu do stopercentnej šance Pizzarovi. Ten však bol trošku v záklone a bránu prekopol!
     
    74
    Robben sa pretlačil do vnútra pokutového územia. Jeho center z uhla však nenarobil Ulreichovi priveľké starosti.
     
    73
    Maxim sa s loptou na vlastnej polovici až priveľmi hral a otáľal s rozohrávkou. To dokázal okamžite využiť Pizzaro, ktorý získal loptu a posunul ju na ľavé krídlo neúnavnému Alabovi. Jeho prízemný center dokázali hostia z pokutového územia odvrátiť.
     
    71
    Futbalisti Stuttgartu už sú stiahnutí tesne pred svojim pokutovým územím, ktoré výborne bránia. Bayern sa dostáva do minima stopercentných šancí.

    Michal Bakoš

    Góly: 90+2. Claudio Pizzaro

    Karty:   22. Tony Kroos (BAY), 67. Dante (BAY) – 21. Boka (STU), 75. Didavi (STU)


    Bayern Mníchov: Neuer – Rafinha, van Buyten, Dante, Alaba – T. Müller, Kroos, Martínez, Schweinsteiger (C), Robben – Mandžukić.
    Náhradníci: Raeder – Contento, Alcântara, Weiser, Højbjerg, C. Pizarro.

    VfB Stuttgart: Ulreich – Sakaj, Rüdiger, Niedermeier, Boka – Traoré, Gruezo, Maxim, Gentner (C), Rausch – Ibišević.
    Náhradníci: Kirschbaum – Haggui, Leitner, Didavi, Cacau, Werner.

    Rozhodca: Dankert – Hacker, Rohde