Everton – Arsenal 0:2 (kon.) | Crystal Palace – Leicester 0:1 (kon.) | West Bromwich – Norwich 0:1 (kon.)
Watford – Stoke City 1:2 (kon.) | Chelsea – West Ham 2:2 (kon.) | Swansea – Aston Villa 1:0 (kon.)
koniec
Watford FC
1:2 (0:1)
Stoke City FC
cz Sobota 19.03.2016, 16:00 • Vicarage Road Stadium, Watford • Anglická Premier League • 31. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Watford FC nezvládl dnešní domácí utkání se Stoke City a prohrál 1:2!

    Do dnešního zápasu vstoupili aktivněji domácí hráči, kteří tvořili hru a dostali se i do úvodní šance. Ighalo však Butlanda nepřekonal. Po osmnácti minutách se však mohli radovat fanoušci v hostujícím sektoru. Jonathan Walters si naběhl na krásnou přihrávku od Bardsleyho a poslal svůj tým do vedení! O druhý gól Stoke se postaral Arnautoviće, avšak ten se nacházel v těsném ofsajdu...

    Watford vstoupil do druhého poločasu velmi aktivně, avšak již v 51. minutě se dostali hosté do dvoubrankového trháku. Gomes špatně rozehrál a Joselu si věděl v zakončení rady! Watford následně byl aktivnější, avšak se nemohl dostat do vyloženějších příležitostí. V samotném závěru se prosadil Troy Deeney, nicméně na jeho branku už nikdo z jeho spoluhráčů nenavázal, a tak si Potters odvážejí z Vicarage Road tři body!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (17:55:12)
    Troy Deeney je čtvrtým nejlepším anglickým střelcem této sezony!

     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Cathcart se uchýlil k dlouhému nákopu do vápna, kterým hledal Ighala. Domácí nejlepší střelec však prohrál souboj s Wollscheidem a u míče jsou hosté.
     
    90+3
    Joselu dostal na útočnou polovinu povedený centr od Camerona, nicméně navedl si míč do pravého rohu a dokázal ušetřil další cenné vteřinky!
     
    90+2
    Guedioura se dostal k míči na pravé straně a opět se pokoušel najít ve vápně jednoho z dvojice Ighalo-Deeney. Centr střídajícího hráče však dokázala zblokovat obrana Stoke!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby, tudíž Watford má ještě čas na vyrovnání!
     
    90
    Watford se následně dostal velmi rychle k míči a postupoval rychle vpřed. Britos poslal centr za obranu, kam si naběhl Guedioura, nicméně ten spadl po souboji s Muniesou. Hlavní rozhodčí však nechává hru plynout dál!
     
    89
    Svěřenci trenéra Hughese navíc dokázali vybojovat rohový kop! K rozehrávce se postavil Ireland, který rozehrál na krátko s Bardsleym a hostující hráči opět šetří čas!
     
    88
    Stoke se dostalo k postupné kombinaci na útočné polovině a zatím drží míč na svých kopačkách. Hosté tak šetří drahocenný čas!
     
    87
    Stoper Cathcart poslal dlouhý nákop na hranici pokutového území, kam si naběhl Deeney. Střelec zatím poslední branky dnešního utkání však prohrál souboj s Cameronem a míč skončil u Butlanda.
    86. Troy DEENEY - 1:2
     
    86
    Watford právě vstřelil branku!
    Pozor, pozor! Čtyři minuty před koncem Watford dokázal snížit na rozdíl jedné branky a má ještě dostatek času na to, aby vyrovnal. Na levou stranu dostal míč střídající Anya, který si to namířil do vápna a svým následným centrem našel hlavu TROYE DEENEYHO, jehož hlavička skončila v síti!
     
    84
    Střídání v týmu Stoke City: ze hřiště odchází Marko Arnautović, přichází Stephen Ireland.
    Střídání v týmu Stoke City: ze hřiště odchází Ibrahim Afellay, přichází Mame Diouf.
     
    83
    Butland našel následným výkopem na levé straně Joselua, který si míč dokázal podržet před bránícím Guediourou. Domácí hráč následně fauloval a dostává žlutou kartu!
     
    82
    Guedioura rozehrál z pravé strany zajímavou standardní situaci. Centr střídajícího hráče dokázal Butland vyboxovat pouze k Deeneymu, který míč pohotově vracel před branku. Butland se však dobře zorientoval a míč lapil!
    Imbula Wanga předvedl před první brankou Stoke v dnešním zápase parádní práci!

     
    81
    Watford se opět dostal k postupné kombinaci před pokutovým územím svého soupeře. Do zakončení se dostal Mario Suárez, který napřáhl z dobrých 25 metrů. Jeho pokus však mířil vysoko nad branku!
     
    79
    Stoke se velmi rychle přesunulo na útočnou polovinu, kde kombinoval Joselu s Waltersem. Druhý jmenovaný si naběhl do levé části vápna na rychlý pas, avšak mu nevyšlo zpracování a míč skončil v zámezí.

    Jan Havlovic

    Góly: 86. Deeney (Anya) – 18. Walters (Bardsley), 51. Joselu (Walters)

    Karty:   41. Capoue (WAT), 45. Nyom (WAT), 83. Guedioura (WAT) – 76. Walters (STK)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 4:2. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 10:14.
    Watford FC: Gomes – Nyom, Cathcart, Aké (76. Anya), Britos – Behrami (55. Guedioura), Mario Suárez, Capoue – Jurado (55. N. Amrabat), Ighalo, Deeney (C).
    Náhradníci: Pantilimon – Prödl, N. Amrabat, Guedioura, Anya, Abdi, Watson.

    Stoke City FC: Butland – Bardsley, Cameron, Wollscheid, Muniesa – Whelan (C), Imbula Wanga – Walters, Afellay (84. Diouf), Arnautović (84. Ireland) – Joselu.
    Náhradníci: Haugaard – Ireland, Adam, Diouf, Teixeira, Crouch, Krkić.

    Rozhodca: Craig Pawson – Lennard, Burt (vš. Anglie)