Everton – Arsenal 0:2 (kon.) | Crystal Palace – Leicester 0:1 (kon.) | West Bromwich – Norwich 0:1 (kon.)
Watford – Stoke City 1:2 (kon.) | Chelsea – West Ham 2:2 (kon.) | Swansea – Aston Villa 1:0 (kon.)
koniec
Watford FC
1:2 (0:1)
Stoke City FC
cz Sobota 19.03.2016, 16:00 • Vicarage Road Stadium, Watford • Anglická Premier League • 31. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90
    Watford se následně dostal velmi rychle k míči a postupoval rychle vpřed. Britos poslal centr za obranu, kam si naběhl Guedioura, nicméně ten spadl po souboji s Muniesou. Hlavní rozhodčí však nechává hru plynout dál!
    86. Troy DEENEY - 1:2
     
    86
    Watford právě vstřelil branku!
    Pozor, pozor! Čtyři minuty před koncem Watford dokázal snížit na rozdíl jedné branky a má ještě dostatek času na to, aby vyrovnal. Na levou stranu dostal míč střídající Anya, který si to namířil do vápna a svým následným centrem našel hlavu TROYE DEENEYHO, jehož hlavička skončila v síti!
     
    84
    Střídání v týmu Stoke City: ze hřiště odchází Marko Arnautović, přichází Stephen Ireland.
    Střídání v týmu Stoke City: ze hřiště odchází Ibrahim Afellay, přichází Mame Diouf.
     
    83
    Butland našel následným výkopem na levé straně Joselua, který si míč dokázal podržet před bránícím Guediourou. Domácí hráč následně fauloval a dostává žlutou kartu!
     
    82
    Guedioura rozehrál z pravé strany zajímavou standardní situaci. Centr střídajícího hráče dokázal Butland vyboxovat pouze k Deeneymu, který míč pohotově vracel před branku. Butland se však dobře zorientoval a míč lapil!
     
    77
    Následné standardní situace se ujal Guedioura, jehož centr skončil v náruči Butlanda a Stoke postupovalo do protiútoku. Následná přihrávka Whelana navíc našla ve vápně zcela volného Arnautoviće, kterému však střela nesedla a Gomes si připsal jednoduchý zákrok!
     
    76
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Nathan Aké, přichází Ikechi Anya.
     
    76
    Hlavní rozhodčí dnes s žlutámi kartami poměrně šetří, teď ji však ukázal Jonathanu Waltersovi, který nedokázal na pravé straně uhlídal Amrabata, kterého poslal k zemi.
     
    71
    Odion Ighalo se dostal na levé straně k odraženému míči, který následně dokázal dostat před vápno, kam si naběhl Amrabat. Následná rána marockého středopolaře však nebyla dobře umístěná a Butland zasáhl!
     
    57
    Obrovská šance Stoke! Watford opět chyboval při rozehrávce a k míči se dostal Joselu. Španělský útočník předal míč do prostoru, kam si naběhl Afellay. Jeho následnou ránu však dokázal vyrazit Gomes!
     
    55
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází José Manuel Jurado, přichází Nordin Amrabat.
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Valon Behrami, přichází Adlène Guedioura.
    51. JOSELU - 0:2
     
    51
    Stoke City právě vstřelilo branku!
    Tak, to je pro domácí celek opravdu velký šok, neboť po dobrém vstupu do druhého poločasu inkasují druhý gól. Gomes hodně špatně odkopl míč a našel Walterse, který dokázal z voleje posunout míč na JOSELUA a španělský útočník přeloboval bezmocného Gomese!
     
    45
    Následné standardní situace se ujal Jurado, avšak po jeho centru nevzniklo pro branku Butlanda žádné nebezpečí. Následně Arnautoviće fauloval Nyom, který dostává žlutou kartu!
     
    43
    Z následného protiútoku Watford zahrozit ještě nedokázal, nicméně Capoue dokázal míč vybojovat na polovině a krásnou, křížnou přihrávkou našel na levé straně Jurada. Jeho následné zakončení však mířilo nad branku!
     
    41
    Arnautović se následně musel vrátit do obrany a na vlastní polovině obral o míč Jurada. Následně přihrál Imbulovi, který čelil ostrému napadání Capoueho. Domácí hráč fauloval a dostal žlutou kartu!
     
    36
    Potters se teď dokázali prosadit podruhé, nicméně branka není uznána kvůli ofsajdu! Walters se dostal na pravém křídle k míči po dobrém napadání a dokázal odcentrovat do vápna. Za obranou našel volného Arnautoviće, který zakončoval do prázdné branky. Rakouský snajpr se dle opakovaných záběrů nacházel v hodně těsném ofsajdu ...
    18. Jonathan WALTERS - 0:1
     
    18
    Stoke City právě vstřelilo branku!
    A na Vicarage Road vidíme první branku dnešního utkání, kterou překvapivě střílejí hostující borci! Potters táhli celou svou akci po pravé straně, kde dokázal odcentrovat Bardsley. Jeho přesný centr našel ve vápně JONATHAN WALTERSE, jehož zakončení mířilo přesně pod břevno!
     
    9
    Watford dokázal vybojovat míč ve středu hřiště a po narážečce s Suárezem se ve středu hřiště otevřel prostor pro Deeneyho. Anglický forvard našel přesnou přihrávkou Ighala, který si na hranici vápna míč krásně zpracoval. Jeho následnou přízemní ránu však dokázal Butland zlikvidovat!

    Jan Havlovic

    Góly: 86. Deeney (Anya) – 18. Walters (Bardsley), 51. Joselu (Walters)

    Karty:   41. Capoue (WAT), 45. Nyom (WAT), 83. Guedioura (WAT) – 76. Walters (STK)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 4:2. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 10:14.
    Watford FC: Gomes – Nyom, Cathcart, Aké (76. Anya), Britos – Behrami (55. Guedioura), Mario Suárez, Capoue – Jurado (55. N. Amrabat), Ighalo, Deeney (C).
    Náhradníci: Pantilimon – Prödl, N. Amrabat, Guedioura, Anya, Abdi, Watson.

    Stoke City FC: Butland – Bardsley, Cameron, Wollscheid, Muniesa – Whelan (C), Imbula Wanga – Walters, Afellay (84. Diouf), Arnautović (84. Ireland) – Joselu.
    Náhradníci: Haugaard – Ireland, Adam, Diouf, Teixeira, Crouch, Krkić.

    Rozhodca: Craig Pawson – Lennard, Burt (vš. Anglie)