Saint-Étienne – Montpellier 3:0 (kon.) | Angers – Lorient 5:1 (kon.) | Lille – Toulouse 1:0 (kon.)
Caen – Troyes 2:1 (kon.) | Remeš – Guingamp 0:1 (kon.) | Lyon – Nantes 2:0 (kon.)
koniec
Stade de Reims
0:1 (0:1)
EA Guingamp
cz Sobota 19.03.2016, 20:00 • Stade Auguste-Delaune II, Reims (kapacita 21.684 diváků) • Ligue 1 Uber Eats • 31. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Ode mne je to pro tuto chvíli již vše, přeji Vám krásný zbytek dnešního večera. Nashledanou. (21:58:26)
     
    Statistiky utkání

    Držení míče: 66% – 34%
    Střely na branku: 4 – 2
    Střely mimo: 12 – 0
    Rohové kopy: 7 – 1
    Ofsajdy: 0 – 1
    Fauly: 15 – 13
     
    Je dobojováno! Hosté ve druhé půli dokázali udržet těsné vedení získané v prvním poločase zásluhou branky Sankharého a i přes obrovský tlak domácích a jejich několik šancí si nakonec z dnešní zápasu odnesou tři body za hubenou výhru 1:0!
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    A podobná akce jako před malou chvíli! De Préville centroval z levé strany do malého vápna, kde se k míči prodral Bangoura, jehož hlavičkový pokus ale končí mimo hostující branku!
     
    90+3
    Domácí fotbalisté se ještě jednou pokouší dostat balon před hostující branku, v této chvíli se jim to však nedaří.
     
    90+2
    A ani tohle není gól! Bifouma poslal z pravé strany pokutového území přesný centr na opačný konec šestnáctky, kde hosté trestuhodně zapomněli na zcela volného Bangouru, který však střelou z první trefil pouze brankáře Lössla, který si připisuje na své konto parádní zákrok!
     
    90+2
    Hostům se podařilo ubránit i tuto standardní situaci a navíc vyvezli míč daleko od své branky. Čas pro domácí se rychle krátí.
     
    90+1
    Bangoura se pokusil z pravé strany šestnáctky dostat balon před branku na jednoho ze spoluhráčů, balon však končí sražen mimo hrací plochu. Je z toho roh pro domácí, jejichž tak nyní graduje!
     
    90+1
    Čtyři minuty nastavení, přesně tolik času mají domácí na vyrovnání skóre!
     
    90
    V pokutovém území se nyní těžce z trávníku zvedá jeden z hostujících hráčů a upřímně řečeno nenašel jsem důvod, proč tomu tak je. Jedná se tak spíše o jednu z možností, jak trochu pozdržet hru.
     
    89
    Bangoura se znovu probíjel k míči na pravém okraji hřiště, k balonu však měl blíže obránce Jacobsen, který ho odpálil nekompromisně za postranní čáru.
     
    88
    Bangoura se vřítil po kolmé pobídce od jednoho ze spoluhráčů do vápna po pravé straně. Centr, o který se vzápětí pokusil, však skončil zblokován.
     
    88
    Domácí měli možnost zahrát standardní situaci po jednom z nedovolených zákroků. Následný centr na zadní tyč ale adresáta nenašel a hrát, tedy spíše zdržovat hru, mohou nyní hosté.
     
    87
    Bangoura se pokusil o tvrdou ránu snad ze třiceti metrů, jenže ta byla odsouzena k neúspěchu hned v počátku, nebot ji tělem zastavil jeden z hostujících hráčů.
     
    86
    Další nepřesná přihrávka z kopaček domácích hráčů, jež měla mířit do pokutového území Guingampu. Hosté získali míč a jen velice pozvolna s ním postupují vstříc soupeřově brance.
     
    85
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Antoine Devaux, přichází Aly Ndom.
     
    84
    Marné dobývání hostující branky pokračuje. Conte už se na to nemohl dívat a tak vzal veškerou zodpovědnost na svá bedra, jeho křižná rána zpoza šestnáctky ale míjí svůj cíl.

    Daniel Kubelka

    Góly: 26. Sankharé (Salibur)

    Karty:   28. Conte (REI), 41. Kankava (REI), 46. H. Traoré (REI), 75. Mandi (REI) – 40. Jacobsen (GUG), 56. Regis Coco (GUG)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 12:0. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 15:13.
    Stade de Reims: J. Carrasso – El Kaoutari, Mandi (C), Conte – Signorino (59. Bangoura), Kankava, Devaux (85. Ndom), H. Traoré – de Préville, Charbonnier (72. Siebatcheu), Bifouma.
    Náhradníci: Agassa – Bangoura, Mfulu, Ndom, Siebatcheu, Tacalfred, Atila Turan.

    EA Guingamp: Lössl – Martins Pereira, Kerbrat, Sorbon, Jacobsen – Regis Coco (61. Dembélé), Diallo, Sankharé, Giresse (C) – Briand, Salibur (82. Angoua).
    Náhradníci: Samassa – Angoua, Baca, Blas, Dembélé, Dos Santos, Martinet.

    Rozhodca: Schneider – Lompre, Zakrani