Saint-Étienne – Montpellier 3:0 (kon.) | Angers – Lorient 5:1 (kon.) | Lille – Toulouse 1:0 (kon.)
Caen – Troyes 2:1 (kon.) | Remeš – Guingamp 0:1 (kon.) | Lyon – Nantes 2:0 (kon.)
koniec
Stade de Reims
0:1 (0:1)
EA Guingamp
cz Sobota 19.03.2016, 20:00 • Stade Auguste-Delaune II, Reims (kapacita 21.684 diváků) • Ligue 1 Uber Eats • 31. kolo
Predzápasové kurzy
     
    75
    Jenže ten se domácím příliš nevyvedl a ještě než se mohli dostat k zakončení, tak je pískáno. Mandi totiž ve výskoku při snaze trefit balon sestřelil loktem brankáře Lössla a za svůj zákrok nemůže vidět nic jiného než žlutou kartu.
     
    56
    Další hraniční zákrok v podání hostů, když Marcus Coco (GUG) na poslední chvíli sestřelil do vápna vbíhajícího de Prévilleho. Žlutá karta pro hostujícího hráče a zajímavá standardka pro domácí z levého rohu pokutového území.
     
    46
    Druhý poločas začal tak, jak ten první skončil a to žlutou kartou. Traoré (REI) vcelku zbytečně sestřelil na půlce Brianda a i on si bude muset ve zbytku zápasu dávat veliký pozor.
     
    41
    Nespočet faulů na Saliburyho už nemohl nechat hlavní sudí Schneider bez karetní odezvy a tak není divu, že Kankava po dalším takovém uviděl před svým zrakem kartonek žluté barvy.
     
    40
    Veliké štěstí měl nyní levý bek hostí Jacobsen, který nestačil na rychlého De Prévilleho a tak ho musel poslat k zemi. Naštěstí se mu to povedlo ještě předtím, než domácí útočník navštívil pokutové území a tak je z toho pouze žlutá karta.
     
    28
    Conte (REI) v souboji o míč s ležícím Briandem přišlápl nohu hostujícího hráče a hlavnímu sudímu nezbylo nic jiného, než udělit domácímu borci první žlutou kartu tohoto utkání.

    Daniel Kubelka

    Góly: 26. Sankharé (Salibur)

    Karty:   28. Conte (REI), 41. Kankava (REI), 46. H. Traoré (REI), 75. Mandi (REI) – 40. Jacobsen (GUG), 56. Regis Coco (GUG)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 12:0. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 15:13.
    Stade de Reims: J. Carrasso – El Kaoutari, Mandi (C), Conte – Signorino (59. Bangoura), Kankava, Devaux (85. Ndom), H. Traoré – de Préville, Charbonnier (72. Siebatcheu), Bifouma.
    Náhradníci: Agassa – Bangoura, Mfulu, Ndom, Siebatcheu, Tacalfred, Atila Turan.

    EA Guingamp: Lössl – Martins Pereira, Kerbrat, Sorbon, Jacobsen – Regis Coco (61. Dembélé), Diallo, Sankharé, Giresse (C) – Briand, Salibur (82. Angoua).
    Náhradníci: Samassa – Angoua, Baca, Blas, Dembélé, Dos Santos, Martinet.

    Rozhodca: Schneider – Lompre, Zakrani