Saint-Étienne – Montpellier 3:0 (kon.) | Angers – Lorient 5:1 (kon.) | Lille – Toulouse 1:0 (kon.)
Caen – Troyes 2:1 (kon.) | Remeš – Guingamp 0:1 (kon.) | Lyon – Nantes 2:0 (kon.)
koniec
Stade de Reims
0:1 (0:1)
EA Guingamp
cz Sobota 19.03.2016, 20:00 • Stade Auguste-Delaune II, Reims (kapacita 21.684 diváků) • Ligue 1 Uber Eats • 31. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    A podobná akce jako před malou chvíli! De Préville centroval z levé strany do malého vápna, kde se k míči prodral Bangoura, jehož hlavičkový pokus ale končí mimo hostující branku!
     
    90+2
    A ani tohle není gól! Bifouma poslal z pravé strany pokutového území přesný centr na opačný konec šestnáctky, kde hosté trestuhodně zapomněli na zcela volného Bangouru, který však střelou z první trefil pouze brankáře Lössla, který si připisuje na své konto parádní zákrok!
     
    90+1
    Čtyři minuty nastavení, přesně tolik času mají domácí na vyrovnání skóre!
     
    85
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Antoine Devaux, přichází Aly Ndom.
     
    82
    Střídání v týmu EA Guingamp: ze hřiště odchází Yannis Salibur, přichází Brou Angoua.
     
    79
    No hodně ostrý zákrok nyní předvedl El Kaoutari ve vlastním vápně při souboji o míč se Saliburem. Sudí sice faul neodpískal, jenže jak prokázal opakovaný záběr, měl tak učinit a zároveň nařídit pokutový kop!
     
    78
    Další úspěšný zásah si po následné protiakci domácích připisuje brankář hostů Lössl, jenž chytá míč do náruče po pěkné narážečce domácích ve vápně a následné střele.
     
    75
    Jenže ten se domácím příliš nevyvedl a ještě než se mohli dostat k zakončení, tak je pískáno. Mandi totiž ve výskoku při snaze trefit balon sestřelil loktem brankáře Lössla a za svůj zákrok nemůže vidět nic jiného než žlutou kartu.
     
    72
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Gaëtan Charbonnier, přichází Theoson Jordan Siebatcheu.
     
    71
    Další dobrá příležitost domácího týmu! De Préville vyslal dobrou kolmou přihrávku po levé straně do vápna na nabíhajícího Bifoumu, ten však z první trefil pouze boční síť hostující branky!
     
    61
    Střídání v týmu EA Guingamp: ze hřiště odchází Marcus Regis Coco, přichází Mana Dembélé.
     
    59
    První střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Franck Signorino, přichází Lass Bangoura.
    57.
     
    57
    Míč si nemohl vzít nikdo jiný než de Préville, který z místa rozehrávky poslal prudký centr na zadní tyč, do kterého se hlavou položil Mandi, jenž jen těsně minul hostující branku!
     
    56
    Další hraniční zákrok v podání hostů, když Marcus Coco (GUG) na poslední chvíli sestřelil do vápna vbíhajícího de Prévilleho. Žlutá karta pro hostujícího hráče a zajímavá standardka pro domácí z levého rohu pokutového území.
     
    46
    Druhý poločas začal tak, jak ten první skončil a to žlutou kartou. Traoré (REI) vcelku zbytečně sestřelil na půlce Brianda a i on si bude muset ve zbytku zápasu dávat veliký pozor.
     
    45
    Nastavovat se bude jedna minuta nad rámec prvního poločasu.
     
    41
    Nespočet faulů na Saliburyho už nemohl nechat hlavní sudí Schneider bez karetní odezvy a tak není divu, že Kankava po dalším takovém uviděl před svým zrakem kartonek žluté barvy.
     
    40
    Veliké štěstí měl nyní levý bek hostí Jacobsen, který nestačil na rychlého De Prévilleho a tak ho musel poslat k zemi. Naštěstí se mu to povedlo ještě předtím, než domácí útočník navštívil pokutové území a tak je z toho pouze žlutá karta.
     
    28
    Conte (REI) v souboji o míč s ležícím Briandem přišlápl nohu hostujícího hráče a hlavnímu sudímu nezbylo nic jiného, než udělit domácímu borci první žlutou kartu tohoto utkání.
    26. Younousse SANKHARÉ - 0:1
     
    26
    Guingamp právě vstřelil branku!
    Tak to je ledová sprcha pro domácí tým, který inkasuje z první střely hostů na branku a vůbec z úvodní šance! YOUNOUSSE SANKHARÉ dostal míč do běhu na pravé křídlo, protáhl se kolem bránícího beka a střelou nad padajícím brankářem Carrassem otevírá skóre tohoto zápasu!
     
    23
    No tak de Préville si s gólmanem hostů opravdu pěkně zahrává. Další jeho kulišárna, kdy se pokusil poslat balon z rohu přímo do branky, jen o kousek nevyšla a balon z výšky jen o několik centimetrů minul břevno!
    9.
     
    9
    Obrovská tutovka domácího týmu, kterou však Charbonnier trestuhodně zahazuje! Vše začalo po parádní přihrávce vzduchem na pravou stranu, na kterou si naběhl Traoré, který podržel míč a našel v prostoru penalty volného Charbonniera, jehož ránu však stihli hosté na poslední chvíli zblokovat alespoň na rohový kop!

    Daniel Kubelka

    Góly: 26. Sankharé (Salibur)

    Karty:   28. Conte (REI), 41. Kankava (REI), 46. H. Traoré (REI), 75. Mandi (REI) – 40. Jacobsen (GUG), 56. Regis Coco (GUG)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 12:0. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 15:13.
    Stade de Reims: J. Carrasso – El Kaoutari, Mandi (C), Conte – Signorino (59. Bangoura), Kankava, Devaux (85. Ndom), H. Traoré – de Préville, Charbonnier (72. Siebatcheu), Bifouma.
    Náhradníci: Agassa – Bangoura, Mfulu, Ndom, Siebatcheu, Tacalfred, Atila Turan.

    EA Guingamp: Lössl – Martins Pereira, Kerbrat, Sorbon, Jacobsen – Regis Coco (61. Dembélé), Diallo, Sankharé, Giresse (C) – Briand, Salibur (82. Angoua).
    Náhradníci: Samassa – Angoua, Baca, Blas, Dembélé, Dos Santos, Martinet.

    Rozhodca: Schneider – Lompre, Zakrani