Gijón – Atlético Madrid 2:1 (kon.) | Sociedad – Las Palmas 0:1 (kon.) | Granada – Rayo Vallecano 2:2 (kon.)
La Coruña – Levante 2:1 (kon.) | Real Betis – Malaga 0:1 (kon.)
koniec
Granada CF
2:2 (1:1)
Rayo Vallecano
Sobota 19.03.2016, 18:15 • Los Cármenes, Granada, Španielsko • Španielska LaLiga • 30. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Tak a je dobojované. Stretnutie sa skončilo nerozhodným výsledkom 2:2. Za domácich sa dvakrát presadil Yousuff El Arabi a za hostí skórovali Pablo Hernandez a Ze Castro. Granada sa po zápase nachádzajú na 18.mieste, Rayo na 17.priečke.

    To je odo mňa všetko. Prajem Vám ešte príjemný večer. (20:10:17)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Veľká šanca hostí! Opäť z toho bolo nebezpečná strela z pár metrov pred bránou. Tentoraz ju vyslal znova Pablo Hernández, ale nepochopiteľne netrafil priestor domácej brány!
     
    90+3
    Šanca Raya! Pablo Hernández vystrelil zvnútra pokutového územia, ale brankár Jesús Fernández jeho strelu na prednú tyč vyráža na ďalší rohový kop!
     
    90+2
    Adrián Embarba (Vallecano) chcel zastaviť protiútok domácich, a tak jednoducho súpera poslal k zemi. Žltá karta.
     
    90+1
    Nadstavený čas v 2.polčase je 5 minút!
     
    90
    Tlak hostí vrcholí. Uvidíme koľko minút nadstaví hlavný rozhodca.
     
    89
    Obrovská šanca Raya Vallecana! Miku sa predral do vápna cez pravú stranu a hľadal pred bránou spoluhráča Manucha. Ten sa hodil do zakončenia, ale k dotyku s loptou mu chýbalo približne 20 centimetrov! Tak teraz si domáci poriadne vydýchli!
    87. Zé Castro (VLL) - 2:2
     
    87
    Rayo Vallecano dalo gól!
    Tak predsa sa hosťom podarilo vyrovnať a to ešte nie je koniec stretnutia. Nebezpečný center do pokutového územia domácich našiel Manucha, ktorý loptu sklepol lepšie postavenému spoluhráčovi ZÉ CASTROVI. Ten placírkou poslal loptu k pravej tyčke a lopta skončila v bráne! Je vyrovnané a hostia majú príležitosť na otočenie skóre!
     
    86
    Domácich hráčov už začínajú chytať kŕče a určite je to nepríjemné hrať o jedného hráča menej, zatiaľ čo súper je v podstate na koni.
     
    85
    Striedanie v tíme Granada CF: z ihriska odchádza Youssef El Arabi, prichádza Adalberto Peñaranda.
     
    84
    Žltú kartu za protesty ohľadom ofsajdu videl Ricardo Costa (Granada).
     
    84
    Obrovská šanca Raya Vallecana! Manucho sa dostal k lopte po tečovanej strele a ocitol sa už iba pred brankárom Jesúsom Fernándezom. Asistent rozhodcu prekvapujúco nesignalizoval ofsajd, ale hosťujúci hráč túto veľkú šancu prekvapivo nepremenil a trafil iba gólmana!
     
    84
    Nebezpečná strela Bébého! Hosťujúci hráč obišiel na ľavej strane hneď dvoch protihráčov a z hranice pokutového územia vystrelil, ale trafil iba bočnú sieť!
     
    83
    Očakáva sa záverečný tlak Vallecana, ktorý práve začína. Prichádzajú dlhé centre do vápna Granady, ale domáci hráči si s nimi do týchto chvíľ vedia poradiť.
     
    82
    Hosťujúci Manucho bol v tesnom ofsajde. Domáci sa s rozohrávkou voľného kopu nikam neponáhľajú.
     
    81
    Granada sa snaží držať loptu čo najďalej od vlastnej brány, ale v desiatich sa to robí naozaj veľmi ťažko a ten čas bude pre nich plynúť pomaly.

    Marek Farkaš

    Góly: 11. El Arabi, 54. El Arabi (pen.) – 45+2. P. Hernández, 87. Zé Castro

    Karty:   17. Success (GRN), 84. R. Costa (GRN) – 24. Crespo (VLL), 38. Quini (VLL), 52. Carlos (VLL), 78. Zé Castro (VLL), 90+2. Embarba (VLL)   71. Success (GRN)


    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 5:10. Rohy: 6:12. Ofsajdy: 1:6. Fauly: 8:8.
    Granada CF: J. Fernández – Biraghi, R. Costa, Babin, Foulquier – Doucouré (51. Krhin), R. Pérez – Success, Rochina (C), Cuenca (79. Méndez) – El Arabi (85. Peñaranda).
    Náhradníci: Kelava – F. Rico, R. Ibáñez, M. Dória, Méndez, Krhin, Peñaranda.

    Rayo Vallecano: Carlos – Quini (72. Özbiliz), Crespo, Zé Castro, Tito – Trashorras (C), Iturra (55. Manucho) – P. Hernández, Piti (39. Bébé), Embarba – Miku.
    Náhradníci: Y. Rodríguez – Amaya, Baena, Manucho, Özbiliz, Bébé, Guerra.

    Rozhodca: Alejandro José Hernández Hernández – Teodoro Sobrino Magán, José Enrique Naranjo Pérez – Raúl Martín González Francés

    Diváci: 18848