Gijón – Atlético Madrid 2:1 (kon.) | Sociedad – Las Palmas 0:1 (kon.) | Granada – Rayo Vallecano 2:2 (kon.)
La Coruña – Levante 2:1 (kon.) | Real Betis – Malaga 0:1 (kon.)
koniec
Granada CF
2:2 (1:1)
Rayo Vallecano
Sobota 19.03.2016, 18:15 • Los Cármenes, Granada, Španielsko • Španielska LaLiga • 30. kolo
Predzápasové kurzy
    87. Zé Castro (VLL) - 2:2
     
    87
    Rayo Vallecano dalo gól!
    Tak predsa sa hosťom podarilo vyrovnať a to ešte nie je koniec stretnutia. Nebezpečný center do pokutového územia domácich našiel Manucha, ktorý loptu sklepol lepšie postavenému spoluhráčovi ZÉ CASTROVI. Ten placírkou poslal loptu k pravej tyčke a lopta skončila v bráne! Je vyrovnané a hostia majú príležitosť na otočenie skóre!
    54. Youssef El Arabi (GRN) - 2:1
     
    54
    Granada dala gól!
    Rozohranie pokutového kopu trvalo trochu dlhšie kvôli protestom domácich hráčov, ktorý žiadali od hlavného rozhodcu červenú kartu, ale ten názor nezmenil. Loptu si na biely bod postavil YOUSEFF EL ARABI, a ten poslal brankára na jeho ľavú stranu, zatiaľ čo on poslal loptu na pravú! Granada strháva vedenie na svoju stranu a opäť vedie!
    45+2. Pablo Hernández (VLL) - 1:1
     
    45+2
    Rayo Vallecano dalo gól!
    Tak toto bol klasický gól do šatne a hostia sa môžu radovať. Z pravej strany poslal Quini veľmi pekný center pred bránu domácich, kde našiel spoluhráča PABLA HERNÁNDEZA. Jeho hlavička najprv bola zblokovaná, ale následné zakončenie k tyči už nikto nezastavil, pretože lopta sa dostala do siete! Rayo trochu prekvapivo vyrovnáva a začína sa od začiatku!
    11. Youssef El Arabi (GRN) - 1:0
     
    11
    Granada dala gól!
    Po veľmi vlažnom úvode stretnutia sa diváci na Los Cármenes dočkali otvorenia skóre. Isaac Cuenca dostal dobrú prihrávku na ľavú stranu, kde jeho pohyb nezachytil obranca a bol z toho protiútok dvaja na jedného. Následne prišla prihrávka na stred, kde bol úplne osamotený YOUSSEF EL ARABI, a ten už vedel, čo má robiť. Z prvej poslal loptu k pravej tyči hosťujúcej brány a rozvlnil sieť! Granada sa dostáva do jednogólového vedenia.

    Marek Farkaš

    Góly: 11. El Arabi, 54. El Arabi (pen.) – 45+2. P. Hernández, 87. Zé Castro

    Karty:   17. Success (GRN), 84. R. Costa (GRN) – 24. Crespo (VLL), 38. Quini (VLL), 52. Carlos (VLL), 78. Zé Castro (VLL), 90+2. Embarba (VLL)   71. Success (GRN)


    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 5:10. Rohy: 6:12. Ofsajdy: 1:6. Fauly: 8:8.
    Granada CF: J. Fernández – Biraghi, R. Costa, Babin, Foulquier – Doucouré (51. Krhin), R. Pérez – Success, Rochina (C), Cuenca (79. Méndez) – El Arabi (85. Peñaranda).
    Náhradníci: Kelava – F. Rico, R. Ibáñez, M. Dória, Méndez, Krhin, Peñaranda.

    Rayo Vallecano: Carlos – Quini (72. Özbiliz), Crespo, Zé Castro, Tito – Trashorras (C), Iturra (55. Manucho) – P. Hernández, Piti (39. Bébé), Embarba – Miku.
    Náhradníci: Y. Rodríguez – Amaya, Baena, Manucho, Özbiliz, Bébé, Guerra.

    Rozhodca: Alejandro José Hernández Hernández – Teodoro Sobrino Magán, José Enrique Naranjo Pérez – Raúl Martín González Francés

    Diváci: 18848