Gijón – Atlético Madrid 2:1 (kon.) | Sociedad – Las Palmas 0:1 (kon.) | Granada – Rayo Vallecano 2:2 (kon.)
La Coruña – Levante 2:1 (kon.) | Real Betis – Malaga 0:1 (kon.)
koniec
Granada CF
2:2 (1:1)
Rayo Vallecano
Sobota 19.03.2016, 18:15 • Los Cármenes, Granada, Španielsko • Španielska LaLiga • 30. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Tak a je dobojované. Stretnutie sa skončilo nerozhodným výsledkom 2:2. Za domácich sa dvakrát presadil Yousuff El Arabi a za hostí skórovali Pablo Hernandez a Ze Castro. Granada sa po zápase nachádzajú na 18.mieste, Rayo na 17.priečke.

    To je odo mňa všetko. Prajem Vám ešte príjemný večer. (20:10:17)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Veľká šanca hostí! Opäť z toho bolo nebezpečná strela z pár metrov pred bránou. Tentoraz ju vyslal znova Pablo Hernández, ale nepochopiteľne netrafil priestor domácej brány!
     
    90+3
    Šanca Raya! Pablo Hernández vystrelil zvnútra pokutového územia, ale brankár Jesús Fernández jeho strelu na prednú tyč vyráža na ďalší rohový kop!
     
    90+2
    Adrián Embarba (Vallecano) chcel zastaviť protiútok domácich, a tak jednoducho súpera poslal k zemi. Žltá karta.
     
    90+1
    Nadstavený čas v 2.polčase je 5 minút!
     
    90
    Tlak hostí vrcholí. Uvidíme koľko minút nadstaví hlavný rozhodca.
     
    89
    Obrovská šanca Raya Vallecana! Miku sa predral do vápna cez pravú stranu a hľadal pred bránou spoluhráča Manucha. Ten sa hodil do zakončenia, ale k dotyku s loptou mu chýbalo približne 20 centimetrov! Tak teraz si domáci poriadne vydýchli!
    87. Zé Castro (VLL) - 2:2
     
    87
    Rayo Vallecano dalo gól!
    Tak predsa sa hosťom podarilo vyrovnať a to ešte nie je koniec stretnutia. Nebezpečný center do pokutového územia domácich našiel Manucha, ktorý loptu sklepol lepšie postavenému spoluhráčovi ZÉ CASTROVI. Ten placírkou poslal loptu k pravej tyčke a lopta skončila v bráne! Je vyrovnané a hostia majú príležitosť na otočenie skóre!
     
    86
    Domácich hráčov už začínajú chytať kŕče a určite je to nepríjemné hrať o jedného hráča menej, zatiaľ čo súper je v podstate na koni.
     
    85
    Striedanie v tíme Granada CF: z ihriska odchádza Youssef El Arabi, prichádza Adalberto Peñaranda.
     
    84
    Žltú kartu za protesty ohľadom ofsajdu videl Ricardo Costa (Granada).
     
    84
    Obrovská šanca Raya Vallecana! Manucho sa dostal k lopte po tečovanej strele a ocitol sa už iba pred brankárom Jesúsom Fernándezom. Asistent rozhodcu prekvapujúco nesignalizoval ofsajd, ale hosťujúci hráč túto veľkú šancu prekvapivo nepremenil a trafil iba gólmana!
     
    84
    Nebezpečná strela Bébého! Hosťujúci hráč obišiel na ľavej strane hneď dvoch protihráčov a z hranice pokutového územia vystrelil, ale trafil iba bočnú sieť!
     
    83
    Očakáva sa záverečný tlak Vallecana, ktorý práve začína. Prichádzajú dlhé centre do vápna Granady, ale domáci hráči si s nimi do týchto chvíľ vedia poradiť.
     
    82
    Hosťujúci Manucho bol v tesnom ofsajde. Domáci sa s rozohrávkou voľného kopu nikam neponáhľajú.
     
    81
    Granada sa snaží držať loptu čo najďalej od vlastnej brány, ale v desiatich sa to robí naozaj veľmi ťažko a ten čas bude pre nich plynúť pomaly.
     
    79
    Striedanie v tíme Granada CF: z ihriska odchádza Isaac Cuenca, prichádza Edgar Méndez.
     
    78
    Zé Castro (Vallecano) si pridržal protihráča, ktorý už išiel do celkom dobre šance. Hlavný rozhodca všetko videl a jeho zákrok ocenil žltou kartou.
     
    77
    K hlavičke sa po centri od rohu dostal Manucho, ale trochu mu zavadzal jeho spoluhráč Bébé, a tak jeho zakončenie nebolo presné. Kop od brány.
     
    76
    Nebezpečný center letel teraz do pokutového územia domácich. Prvý bol pri lopte obranca Dimitri Foulquier, ktorý cítil za chrbtom protihráča, a tak radšej odvrátil na rohový kop.
     
    75
    Hosťujúci Bébé sa odhodlal k strele zo strednej vzdialenosti, ale jeho pokus nenašiel priestor troch žrdí domácej brány.
     
    74
    Na ľavej strane dostal prihrávku Roberto Trahorras, ktorý spätnou prihrávkou hľadal Manucha, ale toho pokryl stopér Cristiano Biraghi a bude z toho ďalší roh pre hostí.
     
    73
    Vallecano bude hrať do konca stretnutia presilovku, ale domáci sa stiahnu dozadu a budú chcieť už vydržať a získať tri body. Bude zaujímavé sledovať, či sa to napokon Granade podarí.
     
    72
    Striedanie v tíme Rayo Vallecano: z ihriska odchádza Quini, prichádza Aras Özbiliz.
     
    71
    Isaac Success (Granada) videl druhú žltú kartu po lakti v tvári protihráča a následne aj červenú kartu. Domáci hráč oslabuje svoj tím, ktorý aktuálne vyhráva a o jeden gól!
    70. Isaac Success (GRN)
     
    70
    Do konca riadneho hracieho času ostáva približne 20 minút. Podarí sa domácim udržať priaznivý výsledok alebo ešte hostia vyrovnajú, či dokonca otočia?
    68. Bébé (VLL)
     
    68
    Veľká šanca Vallecana! Bébé dostal peknú prihrávku za obranu domácich a vystrelil z uhla. Jeho pokus však tesne minul bránu Granady! Tak teraz mali domáci veľké šťastie.
     
    67
    Rayo vybojovalo svoj šiesty rohový kop v stretnutí. Opäť však nebol nájdený nikto v čiernom drese a obrana domácich loptu poslala do bezpečnej vzdialenosti od vlastnej brány.
     
    66
    Dnešné stretnutie sleduje 18848 divákov!
     
    65
    Hosťujúci Bébé sa opäť ocitol mimo hry a znova si na to nedal pozor. Lopta pre Granadu.
     
    64
    Granada sa prezentuje aktívnym napádaním v strede poľa, kde nenecháva ani kúsok voľného miesta pre protihráčov.
     
    63
    Lopta bola rozohraná nakrátko a domáci to totálne pobabrali. Nakoniec bude z toho vhadzovanie pre Rayo.
     
    62
    Granada sa pasuje s priaznivým stavom veľmi dobre a posnaží sa ho udržať až do konca stretnutia. Teraz dokonca vybojovala rohový kop a bude mať ďalšiu možnosť upraviť skóre.
     
    61
    Už máme za sebou hodinu hry a stav skóre sa pred pár minútami menil. Domácich druhýkrát do vedenia poslal Youseff El Arabi, ktorý sa môže stať hrdinom tohto stretnutia.
     
    59
    Obliehanie pokutového územia domácich stále pokračuje. Čaká sa na finálnu prihrávku, tá však zatiaľ neprichádza.
     
    58
    Hostia zatlačili svojho súpera na jeho vlastnú polovicu ihriska, ktorý sa musí brániť. Granada vytvorila hustý obranný blok, ktorý je veľmi pozorný a koncentrovaný.
     
    57
    Vallecano sa snaží o rýchle vyrovnanie, ale obrana Granady je veľmi pozorná a už nechce prísť o svoj nádskok, ktorý si pred chvíľou urobila.
     
    56
    Aktívny Isaac Success postupoval dopredu cez pravú stranu a už hľadal svojich spoluhráčov, ale jeho prihrávka bola naivná a obrana Raya si s ňou poradila.
     
    55
    Striedanie v tíme Rayo Vallecano: z ihriska odchádza Manuel Iturra, prichádza Manucho.
    54. Youssef El Arabi (GRN) - 2:1
     
    54
    Granada dala gól!
    Rozohranie pokutového kopu trvalo trochu dlhšie kvôli protestom domácich hráčov, ktorý žiadali od hlavného rozhodcu červenú kartu, ale ten názor nezmenil. Loptu si na biely bod postavil YOUSEFF EL ARABI, a ten poslal brankára na jeho ľavú stranu, zatiaľ čo on poslal loptu na pravú! Granada strháva vedenie na svoju stranu a opäť vedie!
    52. Juan Carlos (VLL)
     
    52
    Bola nariadená penalta pre Granadu! Hosťujúci brankár Juan Carlos podrazil unikajúceho Isaaca Successa, ktorý si však hodil loptu od brány, a aj preto videl iba žltú kartu.
     
    51
    Striedanie v tíme Granada CF: z ihriska odchádza Abdoulaye Doucouré, prichádza René Krhin.
     
    49
    Adrián Embarba centrom sprava hľadal svojich spoluhráčov v pokutovom území, ale obrana domácich si dala pozor.
     
    48
    Hosťujúci Bebe sa ocitol v ofsajde, čo správe videl druhý asistent rozhodcu José Enrique Naranjo Pérez. Lopta pre Granadu.
     
    47
    Granada vybojovala rohový kop. Ten už bol aj rozohraný, ale lopta nenašla žiadneho domáceho hráča a prešla až za postrannú čiaru na druhej strane. Vhadzovanie pre Vallecano.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    ŠTATISTIKY PRVÉHO POLČASU

    Držanie lopty: 32% – 68%
    Strely (celkom): 6-9
    Strely (na bránu): 1-3
    Rohové kopy: 3-5
    Fauly: 5-5
    Žlté karty: 1-2
    Červené karty: 0-0
     
    Máme za sebou prvý polčas. V ňom sme videli po jednom góle na každej strane. O úvodný presný zásah sa v 11.minúte postaral Youseff El Arabi, ktorý využil slabšiu chvíľku hosťujúcej obrany a poslal svoje mužstvo do vedenia. Hostia však udreli v samom závere prvého polčasu, keď Pablo Hernández na dvakrát prekonal domáceho gólmana. Vallecano malo loptu viac na svojich kopačkách, ale nedokázalo túto výhodu zužitkovať na viac ako jeden gól. Podarí sa niektorému z tímov ešte streliť gól alebo budeme svedkami nerozhodného výsledku? Na túto otázku nám odpovie druhé dejstvo.

    2.polčas sa začne približne o 19:18.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
    45+2. Pablo Hernández (VLL) - 1:1
     
    45+2
    Rayo Vallecano dalo gól!
    Tak toto bol klasický gól do šatne a hostia sa môžu radovať. Z pravej strany poslal Quini veľmi pekný center pred bránu domácich, kde našiel spoluhráča PABLA HERNÁNDEZA. Jeho hlavička najprv bola zblokovaná, ale následné zakončenie k tyči už nikto nezastavil, pretože lopta sa dostala do siete! Rayo trochu prekvapivo vyrovnáva a začína sa od začiatku!
     
    45+1
    Domáci Ricardo Costa sa dopustil útočného faulu v pokutovom území hostí. Lopta pre Vallecano.
     
    45
    Nadstavený čas v 1.polčase sú 2 minúty!
     
    44
    Prvý polčas sa už iba dohráva. Som zvedavý koľko minút, a či vôbec nadstaví hlavný rozhodca.
     
    42
    Domáci Rubén Pérez sa predral do pokutového územia hostí a spätnou prihrávkou našiel spoluhráča Isaaca Successa. Jeho strela však bola zblokovaná a Rayo vyráža do rýchleho protiútoku.
     
    41
    Do konca prvého polčasu ostáva približne päť minút. Podarí sa niektorému z tímov streliť klasický gól do šatne?
    40. Youssef El Arabi (GRN)
     
    40
    Tak predsa to Piti nevydržal a musel striedať. Domáci medzitým rozohrali štandardku, po ktorej sme videli aj tyčku, ale všetkému predchádzal hvizd hlavného rozhodcu, ktorý reagoval na svojho asistent so zdvihnutou zástavkou. Ofsajd.
     
    39
    Striedanie v tíme Rayo Vallecano: z ihriska odchádza Piti, prichádza Bébé.
     
    38
    Quini (Vallecano) si podržal svojho súpera, ktorý sa dostával do dobrej príležitosti a zaslúžene videl kartu žltej farby. Domáci budú mať výhodu priameho kopu z veľmi dobrej pozície.
     
    37
    Tak opäť sa hosťujúci Piti vrátil na hraciu plochu a pravdepodobne to vydrží. Som zvedavý, či dokáže odohrať celé stretnutie.
     
    36
    Tak zrejme to bude niečo vážne, pretože Piti si opäť ľahol na zem a drží sa za svoj chrbát. Tento hráč pravdepodobne v tomto stretnutí predčasne dohral.
     
    35
    Hosťujúci Piti ostal ležať na zemi nezavinene, a hra je tak prerušená. Zrejme to nebude nič vážne a bude môcť pokračovať.
     
    34
    Lopta z rohu hľadala Isaaca Successa, ktorý sa zavesil do hlavičky, ale jeho pokus bol nepresný, pretože bol veľmi dobre bránený. Kop od brány.
     
    33
    Domáci Rubén Rochina sa predieral v pokutovom súboji hostí a nakoniec vybojoval pre svoje mužstvo rohový kop.
     
    32
    Veľká šanca hostí! Juan Carlos našiel jemným oblúčikom v pokutovom území domácich spoluhráča Adriána Embarbu, ktorý si urobil priestor a dostal sa aj k zakončeniu. Jeho hlavička však letela ponad bránu domácich, no bolo to veru veľmi tesné!
     
    31
    Hosťujúci Quini sa predieral dopredu cez pravú stranu, ale výbornú defenzívnu robotu si odviedol Isaac Cuenca, ktorý pre svoje mužstvo vybojoval kop od brány.
     
    30
    Už máme za sebou polhodinu hry a domáci stále vedú najtesnejším rozdielom. Zatiaľ sledujeme doslova stretnutie bez kvality a s veľkou opatrnosťou z oboch strán.
     
    28
    Ďalší ofsajd a znova na strane hostí. Mimo hry sa ocitol Miku, ktorý si pre prihrávku zbiehal z postavenia mimo hry.
     
    27
    Do týchto chvíľ sledujeme typický španielsky futbal s krátkymi prihrávkami a dlhým držaním lopty na jednej, tak aj na druhej strane.
     
    26
    O prvý ofsajd sa postaral hosťujúci Roberto Trashorras, ktorý sa zabudol za obranou domácich. Lopta pre Granadu.
     
    25
    Exekútorom bol Rubén Rochina, ktorý sa snažil obstreliť múr z vonkajšej strany, ale jeho strele chýbala potrebná presnosť. Nasledovať bude kop od Carlosovej brány.
     
    24
    José Ángel Crespo (Vallecano) zastavil prenikajúceho spoluhráča tesne pred vlastným pokutovým územím a zaslúžene videl kartu žltej farby. Domáci budú mať výhodu priameho kopu z veľmi dobrej pozície.
     
    23
    Hosťujúci Tito sa odhodlal k strele zo strednej vzdialenosti a jeho pokus bol veľmi dobrý. Brankár Jesús Fernández radšej vyrazil na rohový kop!
     
    22
    Rayo Vallecano vybojovalo prvý rohový kop po tečovanej strele. Ten už beží rozohrať Roberto Trashorras.
     
    21
    Hosťujúci Piti v strede poľa poslal k zemi Rubén Péreza. Voľný kop pre domácich.
     
    20
    Už máme za sebou 20 minút a v nich si lepšie viedli domáci. Tí napriek územnej prevahe hostí sa dostali do vedenia, ktoré im v 11.minúte zabezpečil Youssef El Arabi.
     
    19
    Po dlhšom čase sa k lopte dostali aj domáci hráči a snažia sa ju čo najdlhšie podržať na svojich kopačkách.
     
    18
    Hosťujúci Miku nedokázal zabrzdiť po centri od jeho spoluhráča a nedovolene vrazil do brankára domácemu mužstva Jesúsa Fernándeza. Voľný kop pre Granadu.
     
    17
    Isaac Success (Granada) poriadne prebrúsil protihráča v strede poľa a môže byť rád, že videl iba žltú kartu. Do zvyšku stretnutia si bude musieť dávať pozor.
     
    15
    STRELY CELKOM: 2-0
    STRELY NA BRÁNU: 1-0

    Strelecky sú na tom lepšie domáci, ktorí práve z jediného pokusu medzi tri žrde strelili jediný gól.
     
    14
    DRŽANIE LOPTY: 44% – 56%

    Miernu územnú prevahu majú síce hostia, ale vzhľadom na skóre im to nič neprináša.
     
    13
    Granada je na koni a snaží sa z toho využiť i ďalší presný zásah, ale tentoraz si obrana hostí dala väčší pozor. Tak takýto začiatok Rayo nečakalo, a už od 11.minúty musí dobiehať nepriaznivý výsledok.
    11. Youssef El Arabi (GRN) - 1:0
     
    11
    Granada dala gól!
    Po veľmi vlažnom úvode stretnutia sa diváci na Los Cármenes dočkali otvorenia skóre. Isaac Cuenca dostal dobrú prihrávku na ľavú stranu, kde jeho pohyb nezachytil obranca a bol z toho protiútok dvaja na jedného. Následne prišla prihrávka na stred, kde bol úplne osamotený YOUSSEF EL ARABI, a ten už vedel, čo má robiť. Z prvej poslal loptu k pravej tyči hosťujúcej brány a rozvlnil sieť! Granada sa dostáva do jednogólového vedenia.
     
    9
    Ten už bol aj rozohraný, ale lopta našla iba hráčov hostí, ktorí ju poslali ďaleko od vlastnej brány.
     
    8
    Domáci Youssef El Arabi sa snažil využiť chybu hosťujúceho Manuela Iturru, ale bude z toho iba rohový kop.
     
    7
    K hlavičke sa dostal Youssef El Arabi, ale keďže bol tiesnený, tak jeho pokus bol veľmi nepresný. Kop od brány.
     
    6
    Nedovolený zákrok Josého Ángela Crespa, ktorý si v hlavičkovom súboji pomáhal rukami. Domáci budú zahrávať priamy kop zo zaujímavej pozície.
     
    5
    Rayo má po väčšinu času loptu na svojich kopačkách a nikam sa nehrnie. Obom mužstvám by bod z toho stretnutia stačil, nakoľko v boji o záchranu sa počíta skutočne všetko.
     
    4
    Zatiaľ je to len také úvodné oťukávanie, ale ani jeden z tímov sa nikam neponáhľa a hrá prevažne zozadu.
     
    3
    O úvodný strelecký pokus hostí sa postaral Roberto Trashorras, ale jeho strela nebola presná. Nasledovať bude kop od Fernándezovej svätyne.
     
    2
    V úvode majú loptu v moci hostia. Tí si ju aktuálne prihrávajú v strede poľa a pomaly sa posúvajú dopredu.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    O výkop sa v prvom polčase sa postarajú hosťujúci hráči. Prajem Vám príjemný športový zážitok.
     
    -5
    Hráči už prichádzajú na hraciu plochu. Domáci sa predstavia v červeno-bielych dresoch, hostia v čiernych.
     
    -30
    Úvodné zostavy:

    Granada CF: J. Fernández – Biraghi, R. Costa, Babin, Foulquier – Doucouré, R. Pérez – Success, Rochina (C), Cuenca – El Arabi.
    Náhradníci: Kelava – F. Rico, R. Ibáñez, M. Dória, Méndez, Krhin, Peñaranda.

    Rayo Vallecano: Carlos – Quini, Crespo, Zé Castro, Tito – Trashorras (C), Iturra – P. Hernández, Piti, Embarba – Miku.
    Náhradníci: Y. Rodríguez – Amaya, Baena, Manucho, Özbiliz, Bébé, Guerra.

    Rozhodca: Alejandro José Hernández Hernández – Teodoro Sobrino Magán, José Enrique Naranjo Pérez – Raúl Martín González Francés.
     
    Vítam Vás pri sledovaní zápasu 30.kola Primery División medzi Granadou CF a Raym Vallecano. Z tohto zápasu vám prinesieme v textovej forme akcie, štatistiky, zaujímavosti a v grafickej forme GIF obrázky.
     
    GRANADA FC
    Zverenci Josého Manuela Gonzáleza Lópeza budú mať vo zvyšku sezóny iba jediný cieľ – záchrana. Po 29 kolách im patrí nelichotivá sedemnásta priečka, keď získali 27 bodov za sedem výhier, šesť remíz a šestnásť prehier. Naposledy sa v lige predstavili na domácej pôde, kde privítali taktiež zachraňujúci sa Espanyol. Stretnutie ovplyvnila hneď v 28.minúte červená karta, keď domáci Barral predčasne putoval pod sprchy a oslabil svoje mužstvo. Napriek početnej nevýhode to bola Granada, ktorá sa ujal vedenia v 40.minúte zásluhou Rochinu. Po tomto presnom zásahu nasledovalo bránenie až do konca stretnutia, ale k zisku troch bodov to neviedlo. V 82.minúte si strelil vlastný gól Lopes, a tak bolo vyrovnané. Keďže už gól do konca stretnutia nepadol, tak si obe mužstvá po nerozhodnom výsledku 1:1 pripísali do tabuľky po jednom bode.

    Posledné zápasy
    14.03.2016 Granada – Espanyol 1:1
    06.03.2016 Betis – Granada 2:0
    03.03.2016 Granada – Gijón 2:0
    28.02.2016 Deportivo – Granada 0:1
    21.02.2016 Granada – Valencia 1:2

    Najlepší strelec: Youseff El Arabi – 8 gólov
     
    RAYO VALLECANO
    Tím okolo Paca Jémeza taktiež bude bojovať o zotrvanie v najvyššej španielskej súťaži. Aj Rayo bude musieť poriadne zabojovať, pretože po 29 odohraných zápasoch sa nachádza na šestnástom mieste, keď má na svojom konte 27 bodov za šesť výhier, deväť remíz a štrnásť prehier. V poslednom ligovom stretnutí privítal na domácom trávniku Eibar, ktorý je v tomto ročníku príjemným prekvapením, pretože mu aktuálne patrí ôsme miesto. O úvodný presný zásah sa v 7.minúte postaral Ze Castro, ktorý poslal domácich do vedenia. To im však nevydržalo do konca prvého dejstva, pretože v 36.minúte vyrovnal Escalante a začínalo sa od začiatku. Zápas v dobrom tempe s atmosférou podporoval hráčov k lepším výkonom, ale výsledkom toho bola aj tvrdá hra. V 85.minúte na ňu doplatil hosťujúci Radosevic, ktorý bol po druhej žltej karte vylúčený a oslabil svoje mužstvo. Diváci už ďalší gól nevideli, a tak si obe mužstvá po nerozhodnom výsledku pripísali do tabuľky po jednom bode.

    Posledné zápasy
    12.03.2016 Vallecano – Eibar 1:1
    07.03.2016 Espanyol – Vallecano 2:1
    03.03.2016 Vallecano – Barcelona 1:5
    27.02.2016 Betis – Vallecano 2:2
    21.02.2016 Vallecano – Sevilla 2:2

    Najlepší strelec: Javi Guerra/Jozabed Sanchez – 9 gólov
     
    VZÁJOMNÉ ZÁPASY
    07.11.2015 Vallecano – Granada 2:1
    14.03.2015 Vallecano – Granada 3:1
    17.10.2014 Granada – Vallecano 0:1
    26.04.2014 Granada – Vallecano 0:3
    14.12.2013 Vallecano – Granada 0:2

    POSTAVENIE TÍMOV V TABUĽKE
    16. Vallecano 6-9-14 39:61 27
    17. Granada 7-6-16 30:54 27

    ZHODNOTENIE
    Miernym favoritom je domáce mužstvo, ale v boji o záchranu to bude mať nesmierne náročné. Môj tip na výsledok dnešného stretnutia je 1:1.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:15.

    Marek Farkaš

    Góly: 11. El Arabi, 54. El Arabi (pen.) – 45+2. P. Hernández, 87. Zé Castro

    Karty:   17. Success (GRN), 84. R. Costa (GRN) – 24. Crespo (VLL), 38. Quini (VLL), 52. Carlos (VLL), 78. Zé Castro (VLL), 90+2. Embarba (VLL)   71. Success (GRN)


    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 5:10. Rohy: 6:12. Ofsajdy: 1:6. Fauly: 8:8.
    Granada CF: J. Fernández – Biraghi, R. Costa, Babin, Foulquier – Doucouré (51. Krhin), R. Pérez – Success, Rochina (C), Cuenca (79. Méndez) – El Arabi (85. Peñaranda).
    Náhradníci: Kelava – F. Rico, R. Ibáñez, M. Dória, Méndez, Krhin, Peñaranda.

    Rayo Vallecano: Carlos – Quini (72. Özbiliz), Crespo, Zé Castro, Tito – Trashorras (C), Iturra (55. Manucho) – P. Hernández, Piti (39. Bébé), Embarba – Miku.
    Náhradníci: Y. Rodríguez – Amaya, Baena, Manucho, Özbiliz, Bébé, Guerra.

    Rozhodca: Alejandro José Hernández Hernández – Teodoro Sobrino Magán, José Enrique Naranjo Pérez – Raúl Martín González Francés

    Diváci: 18848