Gijón – Atlético Madrid 2:1 (kon.) | Sociedad – Las Palmas 0:1 (kon.) | Granada – Rayo Vallecano 2:2 (kon.)
La Coruña – Levante 2:1 (kon.) | Real Betis – Malaga 0:1 (kon.)
koniec
Granada CF
2:2 (1:1)
Rayo Vallecano
Sobota 19.03.2016, 18:15 • Los Cármenes, Granada, Španielsko • Španielska LaLiga • 30. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    Veľká šanca hostí! Opäť z toho bolo nebezpečná strela z pár metrov pred bránou. Tentoraz ju vyslal znova Pablo Hernández, ale nepochopiteľne netrafil priestor domácej brány!
     
    90+3
    Šanca Raya! Pablo Hernández vystrelil zvnútra pokutového územia, ale brankár Jesús Fernández jeho strelu na prednú tyč vyráža na ďalší rohový kop!
     
    90+2
    Adrián Embarba (Vallecano) chcel zastaviť protiútok domácich, a tak jednoducho súpera poslal k zemi. Žltá karta.
     
    90+1
    Nadstavený čas v 2.polčase je 5 minút!
     
    89
    Obrovská šanca Raya Vallecana! Miku sa predral do vápna cez pravú stranu a hľadal pred bránou spoluhráča Manucha. Ten sa hodil do zakončenia, ale k dotyku s loptou mu chýbalo približne 20 centimetrov! Tak teraz si domáci poriadne vydýchli!
    87. Zé Castro (VLL) - 2:2
     
    87
    Rayo Vallecano dalo gól!
    Tak predsa sa hosťom podarilo vyrovnať a to ešte nie je koniec stretnutia. Nebezpečný center do pokutového územia domácich našiel Manucha, ktorý loptu sklepol lepšie postavenému spoluhráčovi ZÉ CASTROVI. Ten placírkou poslal loptu k pravej tyčke a lopta skončila v bráne! Je vyrovnané a hostia majú príležitosť na otočenie skóre!
     
    85
    Striedanie v tíme Granada CF: z ihriska odchádza Youssef El Arabi, prichádza Adalberto Peñaranda.
     
    84
    Žltú kartu za protesty ohľadom ofsajdu videl Ricardo Costa (Granada).
     
    84
    Obrovská šanca Raya Vallecana! Manucho sa dostal k lopte po tečovanej strele a ocitol sa už iba pred brankárom Jesúsom Fernándezom. Asistent rozhodcu prekvapujúco nesignalizoval ofsajd, ale hosťujúci hráč túto veľkú šancu prekvapivo nepremenil a trafil iba gólmana!
     
    84
    Nebezpečná strela Bébého! Hosťujúci hráč obišiel na ľavej strane hneď dvoch protihráčov a z hranice pokutového územia vystrelil, ale trafil iba bočnú sieť!
     
    79
    Striedanie v tíme Granada CF: z ihriska odchádza Isaac Cuenca, prichádza Edgar Méndez.
     
    78
    Zé Castro (Vallecano) si pridržal protihráča, ktorý už išiel do celkom dobre šance. Hlavný rozhodca všetko videl a jeho zákrok ocenil žltou kartou.
     
    72
    Striedanie v tíme Rayo Vallecano: z ihriska odchádza Quini, prichádza Aras Özbiliz.
     
    71
    Isaac Success (Granada) videl druhú žltú kartu po lakti v tvári protihráča a následne aj červenú kartu. Domáci hráč oslabuje svoj tím, ktorý aktuálne vyhráva a o jeden gól!
    68. Bébé (VLL)
     
    68
    Veľká šanca Vallecana! Bébé dostal peknú prihrávku za obranu domácich a vystrelil z uhla. Jeho pokus však tesne minul bránu Granady! Tak teraz mali domáci veľké šťastie.
     
    66
    Dnešné stretnutie sleduje 18848 divákov!
     
    55
    Striedanie v tíme Rayo Vallecano: z ihriska odchádza Manuel Iturra, prichádza Manucho.
    54. Youssef El Arabi (GRN) - 2:1
     
    54
    Granada dala gól!
    Rozohranie pokutového kopu trvalo trochu dlhšie kvôli protestom domácich hráčov, ktorý žiadali od hlavného rozhodcu červenú kartu, ale ten názor nezmenil. Loptu si na biely bod postavil YOUSEFF EL ARABI, a ten poslal brankára na jeho ľavú stranu, zatiaľ čo on poslal loptu na pravú! Granada strháva vedenie na svoju stranu a opäť vedie!
    52. Juan Carlos (VLL)
     
    52
    Bola nariadená penalta pre Granadu! Hosťujúci brankár Juan Carlos podrazil unikajúceho Isaaca Successa, ktorý si však hodil loptu od brány, a aj preto videl iba žltú kartu.
     
    51
    Striedanie v tíme Granada CF: z ihriska odchádza Abdoulaye Doucouré, prichádza René Krhin.
    45+2. Pablo Hernández (VLL) - 1:1
     
    45+2
    Rayo Vallecano dalo gól!
    Tak toto bol klasický gól do šatne a hostia sa môžu radovať. Z pravej strany poslal Quini veľmi pekný center pred bránu domácich, kde našiel spoluhráča PABLA HERNÁNDEZA. Jeho hlavička najprv bola zblokovaná, ale následné zakončenie k tyči už nikto nezastavil, pretože lopta sa dostala do siete! Rayo trochu prekvapivo vyrovnáva a začína sa od začiatku!
     
    45
    Nadstavený čas v 1.polčase sú 2 minúty!
    40. Youssef El Arabi (GRN)
     
    39
    Striedanie v tíme Rayo Vallecano: z ihriska odchádza Piti, prichádza Bébé.
     
    38
    Quini (Vallecano) si podržal svojho súpera, ktorý sa dostával do dobrej príležitosti a zaslúžene videl kartu žltej farby. Domáci budú mať výhodu priameho kopu z veľmi dobrej pozície.
     
    32
    Veľká šanca hostí! Juan Carlos našiel jemným oblúčikom v pokutovom území domácich spoluhráča Adriána Embarbu, ktorý si urobil priestor a dostal sa aj k zakončeniu. Jeho hlavička však letela ponad bránu domácich, no bolo to veru veľmi tesné!
     
    24
    José Ángel Crespo (Vallecano) zastavil prenikajúceho spoluhráča tesne pred vlastným pokutovým územím a zaslúžene videl kartu žltej farby. Domáci budú mať výhodu priameho kopu z veľmi dobrej pozície.
     
    23
    Hosťujúci Tito sa odhodlal k strele zo strednej vzdialenosti a jeho pokus bol veľmi dobrý. Brankár Jesús Fernández radšej vyrazil na rohový kop!
     
    17
    Isaac Success (Granada) poriadne prebrúsil protihráča v strede poľa a môže byť rád, že videl iba žltú kartu. Do zvyšku stretnutia si bude musieť dávať pozor.
    11. Youssef El Arabi (GRN) - 1:0
     
    11
    Granada dala gól!
    Po veľmi vlažnom úvode stretnutia sa diváci na Los Cármenes dočkali otvorenia skóre. Isaac Cuenca dostal dobrú prihrávku na ľavú stranu, kde jeho pohyb nezachytil obranca a bol z toho protiútok dvaja na jedného. Následne prišla prihrávka na stred, kde bol úplne osamotený YOUSSEF EL ARABI, a ten už vedel, čo má robiť. Z prvej poslal loptu k pravej tyči hosťujúcej brány a rozvlnil sieť! Granada sa dostáva do jednogólového vedenia.

    Marek Farkaš

    Góly: 11. El Arabi, 54. El Arabi (pen.) – 45+2. P. Hernández, 87. Zé Castro

    Karty:   17. Success (GRN), 84. R. Costa (GRN) – 24. Crespo (VLL), 38. Quini (VLL), 52. Carlos (VLL), 78. Zé Castro (VLL), 90+2. Embarba (VLL)   71. Success (GRN)


    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 5:10. Rohy: 6:12. Ofsajdy: 1:6. Fauly: 8:8.
    Granada CF: J. Fernández – Biraghi, R. Costa, Babin, Foulquier – Doucouré (51. Krhin), R. Pérez – Success, Rochina (C), Cuenca (79. Méndez) – El Arabi (85. Peñaranda).
    Náhradníci: Kelava – F. Rico, R. Ibáñez, M. Dória, Méndez, Krhin, Peñaranda.

    Rayo Vallecano: Carlos – Quini (72. Özbiliz), Crespo, Zé Castro, Tito – Trashorras (C), Iturra (55. Manucho) – P. Hernández, Piti (39. Bébé), Embarba – Miku.
    Náhradníci: Y. Rodríguez – Amaya, Baena, Manucho, Özbiliz, Bébé, Guerra.

    Rozhodca: Alejandro José Hernández Hernández – Teodoro Sobrino Magán, José Enrique Naranjo Pérez – Raúl Martín González Francés

    Diváci: 18848