Liberec – Plzeň 3:2 (kon.)
koniec
FC Slovan Liberec
3:2 (2:0)
FC Viktoria Plzeň
cz Sobota 04.10.2014, 10:30 • Stráž nad Nisou • 1. liga žien (CZE)
     
    86
    Plzeň právě vstřelila branku!

    A je tu snížení, závěr zápasu ještě bude drama. JANA BEŠTOVÁ dokázala propálil Salackou a snižuje stav zápasu na 2:3 z pohledu hostující Viktorie.
     
    58
    Liberec právě vstřelil branku!

    Pravidlo nedáš – dostaneš se opět projevila jako pravdivé. Domácí hráčky v podstatě z prvního útoku v druhém poločase skórují. ANDREA JARKOVSKÁ prostřelila Krýslovou a domácí hráčky mají zpět dvougólové vedení.
     
    53
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Plzeňská Viktoria naprosto přejala iniciativu zápasu a aktivita se jí vyplácí. Z velkého úhlu se přízemní střelou prosadila TEREZA MYSLÍKOVÁ a snižuje stav z pohledu Plzně na 1:2.
     
    40
    Liberec právě vstřelil branku!

    Z ničeho nic Liberec znovu udeřil. Šest minut před koncem prvního poločasu je náskok domácích již dvougólový, poté co Krýslová míč pouze vyrazila, měla JULIE FRITZOVÁ lehkou pozici, hostující brankářku překopla a zvyšuje stav zápasu.
     
    3
    Liberec právě vstřelil branku!
    ¨
    No a ten dokázal zužitkovat. Hned na začátku utkání se dostávají domácí hráčky do vedení. Za autorku branky byla označena MARKÉTA MATĚJKOVÁ.

    RR

    Góly: 3. Matějková, 40. Fritzová, 58. Jarkovská – 53. Myslíková, 86. Beštová

    Karty:   13. Mukařovská (LIB), 67. Jarkovská (LIB)


    FC Slovan Liberec: Salacká – Mukařovská (79.Košková), Pižlová (K), Jarchovská (90+1 Hančová), Brázdová, Jeřábková, Jungová, Fritzová, Kutifelová (69. Černá), Matějková, Mikysková
    Náhradníci: Jedličková, Černá, Košková, Hančová

    FC Viktoria Plzeň: Krýslová – Ivaničová, Bohmannová (K), Myslíková (83. Nesvedová), Ondrášková, Nehodová, Beštová B., Pacandová, Markelová, Beštová J., Králová
    Náhradníci: Kabourková, Nesvedová, Ostrochovská

    Rozhodca: Rodová – Chlastáková, Napoleaová