Boston – Pittsburgh 4:3 (po pr.) | NJ Devils – Winnipeg 1:3 (kon.) | Toronto – Columbus 0:6 (kon.)
Tampa Bay – NY Rangers 5:0 (kon.) | Florida – Philadelphia 3:1 (kon.) | St. Louis – Minnesota 3:0 (kon.)
Nashville – Arizona 4:2 (kon.) | Edmonton – Chicago 1:5 (kon.) | Vancouver – LA Kings 2:3 (po pr.)
koniec
Nashville Predators
4:2 (3:0, 0:2, 1:0)
Arizona Coyotes
cz Utorok 26.11.2013, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Partner:
     
    59:26
    Nashville právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Hosté se nemohli dostat do nějakého tlaku v útočné třetině, puku se ujal SHEA WEBER a o mantinel střelou přes celé kluziště posílá Nashville do vedení 4:2! Bez asistence.
     
    33:00
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Zlepšený výkon Coyotes ve druhé třetině přináší snížení na rozdíl jediného gólu! Vrbata perfektním pasem našel před brankou Hanzala, který se ještě neprosadil, puk do sítě tak poslal až dojíždějící TIM KENNEDY, který se prosazuje poprvé v sezóně! Asistence: Martin Hanzal a Radim Vrbata.
     
    29:34
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Hosté v druhé třetině zlepšili svou hru, což v polovině zápasu nese své ovoce! Kleslova střela byla sice zblokována, k puku se ale dostal Vermette, kterým jej nahodil do houšti těl před Mazancem a puk si nakonec s tečí MIKKELA BOEDKERA našel cestu do sítě! Asistence: Antoine Vermette a Kyle Chipchura.
     
    18:27
    Nashville právě vstřelil branku!
    Po rychlém přechodu středního pásma se domácí dostali do situace 2 na 1, kterou Stalberg vyřešil perfektní přihrávkou na GABRIELA BOURQUEA, který si tváří tvář Smithovi poradil taktéž výborně, krátkou bekhendovou kličkou zvyšuje na rozdíl tří branek! Asistence: Viktor Stalberg a David Legwand.
     
    08:22
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí potvrzují svou aktivní hru z úvodu zápasu svým druhým gólem! Nystrom předal kotouč Wilsonovi, který z rohu kluziště našel před brankou MIKA FISHERA, který dokázal prostřelit Smithe! Asistence: Colin Wilson a Eric Nystrom.
     
    01:02
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí se rychle ujímají vedení! Akci z obranného pásma rozehrál Jones, Smith lehce protečoval kotouč do útočného pásma, kam si najel Cullen, jehož střelu ještě Smith dokázal vyrazit, na následnou dorážku NICKA SPALINGA byl ale krátký! Asistence: Matt Cullen a Craig Smith.

    Adam Lacek

    Góly a asistencie: 2. Spaling (Cullen, Smith), 9. Fisher (Wilson, Nystrom), 19. Bourque (Stalberg, Legwand), 60. Weber – 30. Boedker (Vermette, Chipchura), 33. Kennedy (Hanzal, Vrbata)


    Nashville Predators: Mazanec (Hutton) – Josi, Weber, Klein, Jones, Ellis, Bartley – Hendricks, Fisher, Wilson – Stalberg, Legwand, Bourque – Smith, Cullen, Spaling – Clune, Gaustad, Nystrom
    Arizona Coyotes: Smith (Greiss) – Ekman-Larsson, Stone, Morris, Yandle, Schlemko, Klesla – Vrbata, Ribeiro, Doan – Moss, Hanzal, Kennedy – Boedker, Vermette, Klinkhammer – Szwarz, Halpern, Chipchura

    Rozhodca: Kimmerly, McCauley – Pancich, Heyer

    Diváci: 15728