Boston – Pittsburgh 4:3 (po pr.) | NJ Devils – Winnipeg 1:3 (kon.) | Toronto – Columbus 0:6 (kon.)
Tampa Bay – NY Rangers 5:0 (kon.) | Florida – Philadelphia 3:1 (kon.) | St. Louis – Minnesota 3:0 (kon.)
Nashville – Arizona 4:2 (kon.) | Edmonton – Chicago 1:5 (kon.) | Vancouver – LA Kings 2:3 (po pr.)
koniec
St. Louis Blues
3:0 (2:0, 0:0, 1:0)
Minnesota Wild
cz Utorok 26.11.2013, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Partner:
     
    58:38
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A je hotovo! ALEXANDER STEEN zachytil Suterovo trochu zbytečné posunutí bekhendem po prknech a přes celé kluziště nejspíš definitivně rozhoduje o vítězi dnešního zápasu! Druhá branka pro Steena v utkání, devatenáctý jeho gól v letošní sezóně! Bez asistence.
     
    58:28
    Fantastický Halák proti Heatleymu!
     
    58:09
    Hosté hrají bez brankáře.
     
    54:33
    A pozor, hosté hrají přesilovku! Vyloučen právě Pietrangelo!
     
    48:45
    A na druhé straně i Halák hasí požár po nahození od zadního mantinelu, na obou stranách zajímavé momenty.
     
    48:35
    Naopak Backes zahrozil, Backström měl plné ruce práce.
     
    47:51
    Jaden Schwartz vyloučen za hákování.
     
    45:02
    Tarasenko stál ve výborné pozici na pravém kruhu, zatímco Backström byl povyjet na druhou stranu, ale kotouč se nepodařilo ruskému mladíkovi dostat na čepel!
     
    42:15
    Stewart se dostal za obranu Minnesoty a ujížděl od vlastní modré sám na Backströma, nasadil kličku na bekhend, jenže puk poslal příliš vysoko!
     
    39:49
    Na druhé straně trefuje Schwartz spojnici tyčí Backströmovy branky!!!
     
    38:19
    A Halák tasí výborný zákrok proti Zenonu Konopkovi, který na brankovišti dostal puk a pak bekhendem chtěl překvapit brankáře Blues, ten ale položil beton na správné místo!
     
    35:25
    Krásná akce Steena, ten prosvištěl po levém křídle, při nájezdu za branku poslal puk zadovkou na přední tyč Oshiemu a Backström na poslední chvíli ještě stačil vrátit beton k tyčce!
     
    32:49
    Pominville vyslal tvrdou bombu od modré, kde si vyměnil pozici se Suterem, ten se snažil dorážet před brankou, ale Halákovi kotouč z náruče již nevypadl.
     
    31:51
    Carlo Colaiacovo dostává dvě minuty a hosté si zahrají první přesilovou hru dnes.
     
    29:30
    Roy dvakrát zamotal hlavu hostům, hlavně jeho první pokus proti Backströmovi byl hodně nepříjemný, hosté drží jen dvougólovou ztrátu!
     
    27:40
    Až v závěru početní výhody soupeře se musel Backström pořádně činit! Tvrdou bombou od modré vyrazil nad sebe, ani z dorážky Bluesmeni neuspěli!
     
    25:46
    A ještě si nějakou dobu počkají. Jared Spurgeon dostává dvě minuty za faul na Steena, třetí powerplay dnes pro Blues.
     
    15:03
    A na druhé straně se bude vylučovat! Po faulu na Vladimira Tarasenka si druhou přesilovku zahrají Bluesmeni, na trestnou lavici odchází za podražení Charlie Coyle.
     
    13:38
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Oshie založil další gólovou akci domácích! Za brankou připravil Scandellu o puk, poslal kotouč na vrchol na modrou, odkud napálil na branku Wild Jay Bouwmeester a ALEXANDER STEEN na dvakrát dostal kotouč za Backströma! Ale lví podíl na gólu má právě Oshie! Asistence: Jay Bouwmeester, T. J. Oshie.
     
    12:48
    Morrow trefil tyčku Backströmovy branky!
     
    04:17
    Jen těsně teď procupital kotouč kolem Backströmovy tyčky!
     
    03:47
    Bude se vylučovat! Zatímco kotouč po ráně od modré byl sražen nad Backströmovu branku, na trestnou lavici usedá hráč Wild Ryan Suter, za nesportovní chování.
     
    01:20
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak to je divoký začátek zápasu! VLADIMÍR SOBOTKA (5. gól v sezóně) doráží z brankoviště puk za ležícího Backströma a domácí vedou 1:0! Velký podíl na trefě měl Tarasenko, který získal puk za brankou, přes Schwartze se dostal až na modrou ke Colaiacovi, jehož bombu Backström jen vyrazil před sebe! Asistence: Carlo Colaiacovo, Jaden Schwartz..
     
    00:30
    A je to tak, Frederick L'Ecuyer nyní ohlásil celé hale, že gól neplatí z důvodu hry vysokou holí, vhazuje se ve středním pásmu.
     
    00:30
    A utkání ani pořádně nezačalo a kotouč je za zády Jaroslava Haláka, Zach Parise máchl hokejkou po nahození svého spoluhráče, ale gól zatím nebyl uznán, sudí řeší, zda nešlo o vysokou hůl.

    Jaroslav Svoboda

    Góly a asistencie: 2. Sobotka (Colaiacovo, Schwartz), 14. Steen (Bouwmeester, Oshie), 59. Steen


    St. Louis Blues: Halák (Elliot) – Pietrangelo, Bouwmeester, Colaiacovo, Jackman, Cole, Polák – Steen, Backes, Oshie – Berglund, Roy, Stewart – Schwartz, Sobotka, Tarasenko – Morrow, Lapierre, Paajarvi.
    Minnesota Wild: Backström (Harding) – Sutter, Brodin, Spurgeon, Schandella, Prosser, Stoner – Parise, Koivu, Pominville – Zucker, Coyle, Niederreiter – Heatley, Brodziak, Cooke – Rupp, Konopka, Fontaine.

    Rozhodca: Dave Jackson, Frederick L'Ecuyer – Thor Nelson, Ryan Galloway

    Diváci: 15832