Boston – Pittsburgh 4:3 (po pr.) | NJ Devils – Winnipeg 1:3 (kon.) | Toronto – Columbus 0:6 (kon.)
Tampa Bay – NY Rangers 5:0 (kon.) | Florida – Philadelphia 3:1 (kon.) | St. Louis – Minnesota 3:0 (kon.)
Nashville – Arizona 4:2 (kon.) | Edmonton – Chicago 1:5 (kon.) | Vancouver – LA Kings 2:3 (po pr.)
koniec
Florida Panthers
3:1 (0:0, 2:0, 1:1)
Philadelphia Flyers
cz Utorok 26.11.2013, 01:30 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Partner:
     
    55:52
    Florida právě vstřelila branku!
    Na domácí se usmálo štěstí! Upshall nahrál na modrou ERIKU GUDBRANSONOVI, který vypálil, Mason přes stínícího Barkova nic neviděl a kotouč mu skrz výstroj nešťastně propadl za jeho záda – 3:1! Asistence: Scottie Upshall a Brad Boyes.
     
    47:06
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté se dočkali snížení! Po Hartnellově střele od modré doklepl Thomasem vyražený kotouč do branky WAYNE SIMMONDS, který celou přesilovku neustále hlídkoval a stínil kolem brankoviště -2:1. Asistence: Scott Hartnell a Claude Giroux.
     
    33:59
    Florida právě vstřelila branku!
    Panteři přesilovku přeci jen využili a vedou 2:0! Střelu Marcela Goce z levého kruhu tečuje za záda bezmocného Masona SEAN BERGENHEIM a skóruje tak podruhé v utkání. Asistence: Marcel Goc a Erik Gudbranson.
     
    23:35
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté pykají za nevyužitou dvojnásobnou přesilovku! SEAN BERGENHEIM se během deseti vteřin dostal do třech dobrých příležitostí. Dvakrát ho ještě Mason vychytal, ale napotřetí už zasáhnout nestačil. Bergenheim se dostal k puku za brankou a bekhendem ho zasunul za záda překvapeného Masona, který už nestihl přitlačit beton k tyčce. Asistence: Jimmy Hayes a Dylan Olsen.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 24. Bergenheim (Hayes, Olsen), 34. Bergenheim (Goc, Gudbranson), 56. Gudbranson (Upshall, Boyes) – 48. Simmonds (Hartnell, Giroux)


    Florida Panthers: Thomas (Clemmensen) – Gilbert, Campbell, Kulikov, Gudbranson, Weaver, Olsen – Fleischmann, Bjugstad, Huberdeau – Boyes, Barkov, Upshall – Bergenheim, Gomez, Goc – Barch, Matthias, Hayes. Trenér: Peter Horachek
    Philadelphia Flyers: Mason (Emery) – Coburn, Timonen, Streit, Grossmann, Gustafsson, L. Schenn – Voráček, Giroux, Hartnell – Simmonds, Lecavalier, B. Schenn – Read, Couturier, Downie – Rosehill, Hall, Rinaldo. Trenér: Craig Berube

    Rozhodca: Dwyer, Peel – Kovachik, Murchison

    Diváci: 14299