Omsk – Lev 2:3 (0:1 po s.n.) | Barys – HC Slovan 6:1 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Riga 1:2 (po pr.)
Jekaterinburg – CSKA Moskva 0:2 (kon.) | Viťaz – Vladivostok 1:3 (kon.) | Novgorod – Novosibirsk 3:1 (kon.)
Kazaň – Chabarovsk 1:2 (kon.) | D. Moskva – Novokuzneck 3:4 (kon.) | S.Moskva – Čeljabinsk 3:5 (kon.)
Dinamo Minsk – Nižnekamsk 4:3 (kon.) | Doneck – Metallurg Magnitogorsk 3:2 (kon.) | Záhreb – Ufa 0:1 (kon.)
koniec
Barys Nur-Sultan
6:1 (2:1, 2:0, 2:0)
HC SLOVAN Bratislava
Utorok 26.11.2013, 14:00 • Sports Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:05
    Barys Astana dala gó!
    Jednoduchá kombinácia najproduktívnejšieho útoku domácich, NIGEL DAWES si pripisuje druhý gól a tretí bod v dnešnom stretnutí. Puk si narazil s Brandonom Bochenskim, nakorčuľoval priamo medzi kruhy a strelou po ľade prekonal nešťastného brankára Slovana. Asistencia: Brandon Bochenski.
     
    55:23
    Pre Slovan to začína vyzerať hrozivo, hákovanie Tomáša Mikuša už znamená, že do konca zápasu len ťažko so skóre niečo urobia.
     
    53:04
    Barys Astana dala gó!
    Brandon Bochenski videl na útočnej modrej čiare rozbehnutého spoluhráča, Slovanisti sa po svojej akcii len pomaly vracali do obrany, čo vyhovovalo rýchlemu NIGELOVI DAWESOVI, ktorý prevzal puk na útočnej modrej čiare, urobil oblúčik na pravú stranu a švihom prestrelil lapačku Miroslava Kopřivu. Asistencia: Brandon Bochenski, Mike Lundin.
     
    51:20
    Traja proti jednému! Škoula sa dobre postavil proti prihrávajúcemu Boydovi, ktorému puk pri prihrávke trochu skĺzol a tak sa Slovan aj so šťastím ubránil bez zakončenia na Kopřivu.
     
    37:55
    Sily na ľade sa vyrovnajú, Dustin Boyd dostal fantastickú prihrávku na útočnú modrú čiaru, puk si hodil do šprintu a to chcel vykorčuľovaním využiť Miroslav Kopřiva. Puk síce vypichol, ale s ním poslal do vzduchu aj Boyda a hlavný rozhodca ho za to potrestá dvomi minútami.
     
    37:10
    Maxim Semjonov vylúčený za držanie, Bartovič sa snažil robiť si priestor medzi kruhmi pred Ahonenom, no nebolo mu to dovolené.
     
    33:28
    Barys Astana dala gó!
    Fantastická akcia domácich, puk začínal v pravom rohu a po osi Nigel Dawes – Brandon Bochenski – DUSTIN BOYD opísal pekný oblúk a v podstate "na jeden dotyk" končí za bezmocným Miroslavom Kopřivom. Asistencia: Nigel Dawes.
     
    33:10
    Upper sa hnevá po nečistom zákroku Olveckého. Hostia zachytili rozohrávku domácich (v podstate si iba zobrali opustený puk) a v situácii dvoch proti jednému schytal Upper zozadu hokejkou do tváre. Na Upperovej tvári zrejme rozhodcovia zbadali krv a tak dostane Olvecký za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou 2+2 minúty.
     
    29:02
    Tak sme to zakríkli, po dobrej šanci domácich, keď zakončovali strelou z druhej vlny, spomedzi kruhov, si na trestnú lavicu sadne Andrej Šťastný – nedovolené bránenie v hre.
     
    26:24
    Barys Astana dala gó!
    Veľmi lacný gól, ktorý bude Miroslava Kopřivu určite mrzieť. MIKE LUNDIN prevzal puk vo vlastnej obrannej tretine, potiahol ho po ľavej strane a zrejme sa snažil získať iba buly v útočnom pásme – jeho príklep na vyrážačku brankára však končí v sieti.
     
    21:46
    Otvorená obrana Astany! Radivojevič dostal prihrávku na ľavú stranu v prečíslení troch proti dvom a snažil sa prestreliť Ahonenove betóny. Ani Kukumbergova snaha o dorážku úspech nepriniesla a útočí znovu Astana.
     
    14:52
    Barys Astana dala gó!
    Poskakujúci puk pred Kopřivom upratal nevídaným "príklepom" bekhendom do siete kapitán domácich, DMITRY UPPER. Miroslavovi Kopřivovi nemožno nič vyčítať, útočník Astany pred ním ostal sám a pri takejto strele sa ťažko háda smer strely. Asistencia: Alexej Litvinenko.
     
    07:37
    Barys Astana dala gó!
    Perfektnú prácu Romana Starčenka, ktorý potiahol puk na ľavú stranu a naviazal na seba obranu i pozornosť Kopřivu, využíva rýchlym zakončením KONSTANTIN RUDENKO a Barys Astana tak rýchlo odpovedá na Miklíkov zásah. Asistnecia: Roman Starčenko.
     
    06:51
    Slovan Bratislava dal gól!
    Nahodený puk Michala Sersena Ahonen iba vyráža pred seba, kde si domáca obrana nedala pozor na MICHELA MIKLÍKA, ktorý sa bez problémov zmocnil puku a zakončil bekhendom do prázdnej bránky. Asistencia: Michal Sersen.

    Marián Handzuš

    Góly a asistencie: 8. Rudenko (Starčenko), 15. Upper (Litvinenko), 27. Lundin, 34. Boyd (Dawes), 54. Dawes (Bochenski, Lundin), 57. Dawes (Bochenski) – 7. Miklík (Sersen)


    Barys Nur-Sultan: Ahonen (Poluektov) – Savčenko, Litvinenko, Semjonov, Barker, Lundin, Blochin – Rudenko, Starčenko, Antropov – Žajlauov, Upper, Puškarjov – Dawes, Bochenski, Boyd – Gavrilin, Rachmanov, Romanov
    HC SLOVAN Bratislava: Kopřiva (Godla) – Sersen, Škoula, Sigalet, Mihalík, Kutlák, Brejčák – Miklík, J. Mikúš, Vondrka – Netík, Bližňák, Bartovič – Kukumberg, Hudáček, Radivojevič – T. Mikuš, Matoušek, Šťastný – Daňo, Ölvecký

    Rozhodca: Bulanov Vjačeslav, Odins Eduard – Matjuša Andrej, Sazonov Ivan

    Diváci: 4002