Chabarovsk – Novgorod 1:2 (0:1 po s.n.) | Vladivostok – Kazaň 3:2 (kon.) | Novokuzneck – Viťaz 0:2 (kon.)
Novosibirsk – D. Moskva 1:0 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Dinamo Minsk 3:0 (kon.) | Ufa – S.Moskva 1:2 (po pr.)
Čeljabinsk – Doneck 0:1 (kon.) | Nižnekamsk – Záhreb 3:2 (1:0 po s.n.) | CSKA Moskva – Omsk 3:1 (kon.)
Riga – Barys 2:2 (3:2 po s.n.) | Lev – Jekaterinburg 3:2 (po pr.) | HC Slovan – Jugra Chanty-Mansijsk 3:2 (1:0 po s.n.)
koniec po predl.
HC Salavat Julajev Ufa
1:2 (1:1, 0:0, 0:0 - 0:1)
Spartak Moskva
Streda 13.11.2013, 14:00 • Ufa-Arena, Ufa (Rusko) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    64:37
    Spartak Moskva dal gól!
    Moskovčania napokon dokázali rozhodnúť o svojej výhre v zápase v úvode presilovej hry počas predĺženia. DERON QUINT zachytil puk vo vlastnej obrannej tretine, následne si nakorčuľoval do medzikružia a svojou skvelou strelou pod hornú žŕdku domácej brány prekvapil celú defenzívu Ufy na čele s gólmanom Vasilevskym. Asistenciu si pripisuje Matt Anderson.
     
    64:11
    Na rad prichádza presilová hra pre Spartak Moskva. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť domáci obranca Andrej Zubarev.
     
    58:20
    Tréner domácej Ufy si vyžiadal oddychový čas!
     
    56:30
    Ufa si opäť zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť hosťujúci útočník Matt Anderson.
     
    53:59
    Domáca Ufa si zahrá v početnej výhode. Hosťujúci kapitán Bodrov sa previnil nedovoleným faulom lakťom v strednom pásme.
     
    51:01
    Spoza ľavého kruhu tentokrát tvrdo pálil domáci Makarov, no jeho delovka napokon po zblokovaní Glassovým ľavým betónom skončila v bezpečnom rohu klziska naľavo od moskovskej brány.
     
    50:02
    Gólman Glass musel podstúpiť menšie technické opravy jeho ľavého betónu, ktorý sa po dobrom zákroku mierne rozviazal. Následne sa bude vhadzovať naľavo od moskovskej brány.
     
    42:37
    Domáci útočník Denis Chlystov obdržal trest 5 minút plus do konca zápasu za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou. Úderom svojej hokejky pred moskovskou bránou zložil k ľadu moskovského kapitána Bodrova.
     
    38:09
    Ufa si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za krosček odchádza sadnúť hosťujúci obranca Michail Mamkin.
     
    30:20
    Domáci Alexander Pankov napokon nedokázal prekonať dobre chytajúceho gólmana Glassa, ktorý po jeho rozkorčuľovaní v trestnom strieľaní napokon puk vyrazil svojim pravým betónom k bočnému mantinelu!
     
    30:20
    Po seknutí hosťujúceho Grišina na unikajúceho Pankova uvidíme nariadené trestné strieľanie pre domácu Ufu!
     
    29:48
    Dobrý zákrok si na svoje konto pripísal aj gólman Vasilevsky, ktorý po delovke od Bobrova z medzikružia napokon zachytil puk vo svojej dobre osadenej hrudnej výstroji.
     
    28:53
    Gólman Glass si na svoje konto pripísal dva skvelé zákroky, keď najskôr naľavo od seba vyrazil delovku od modrej v znení Kolcova a následne si svojim ľavým betónom poradil aj dorážkou Dubrovskeho z pravej strany.
     
    27:04
    Avízované vylúčenie hosťujúceho hráča Wandella za hákovanie sa stáva skutočným. Po krátkej komerčnej prestávke si domáci zahrajú v početnej výhode.
     
    24:17
    Moskovskí hokejisti hrajú už v plnom počte, no ich súperi dokázali pred gólmanom Glassom nebezpečne pohroziť. Po tvrdej delovke z ľavej strany od Babčuka bol však gólman Glass v strehu a puk vyrazil do bezpečia naľavo od seba!
     
    22:10
    Ufa si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť Valarij Vasiljev.
     
    19:55
    Spartak Moskva dal gól!
    Hokejisti Spartaka Moskva sa napokon tešia, keďže ich gól bol uznaný! Po peknej prihrávke spoza moskovskej brány od Kozlova sa k puku pred gólmanom Vasilevskym dostal Quint, ktorý ho posunul pred ALEXEJA KRUTOVA, a ten napokon nadruhýkrát prekonal ľavý betón bezmocného ochrancu domácej svätyne. Asistencie si pripisujú hráči Deron Quint a Vjačeslav Kozlov.
     
    19:55
    Moskovskí hokejisti napokon dokázali vsietiť gól tesne po uplynutí ich presilovej hry, no ešte sa bude telefonovať s videorozhodcom, či tento gól platí!
     
    17:54
    Spartak Moskva si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za krosček odchádza sadnúť Arturs Kulda.
     
    17:23
    Špirko sa dostal k puku na pravom krídle a následne dobrou prihrávkou na ľavé krídlo našiel svojho spoluhráča Wandella, no ten z tesnej blízkosti nedokázal prekonať betóny gólmana Vasilevskeho!
     
    14:18
    Gólman Vasilevsky si na svoje konto pripísal ďalší skvelý zákrok! Tentokrát po skvelej strele od Nesterova z ľavej strany dokázal puk smerujúci do pravého horného rohu jeho brány vyraziť do bezpečia na ochrannú sieť.
     
    11:55
    Po parádnej krížnej prihrávke z ľavej strany od Stepanova sa k puku na pravej strane dostal Pankov, no jeho delovka napokon skončila len tesne nad bránou Spartaka Moskva!
     
    06:04
    Salavat Ufa dala gól!
    Domáci sa po skvelej útočnej akcii dostávajú do vedenia! Po peknej prihrávke z útočnej modrej čiary od Babčuka sa k puku na pravom krídle dostal TEEMU HARTIKAINEN, ktorý prijal puk na bekhend, následne sa obtočil a z hranice pravého kruhu tvrdo zakončoval. Svoj projektil umiestnil presne nad rameno gólmana Glassa, ktorý nemal šancu na úspešný zákrok. Asistencie si pripisujú hráči Anton Babčuk a Arturs Kulda.
     
    04:46
    Gólman Glass sa momentálne poriadne zapotil, keď musel čeliť tvrdým strelám od Mereskina a Chlystova z tesnej blízkosti. Následne si však s nimi poradil a do tretice vyrazil betónom do bezpečia aj delovku od Višnevskeho.
     
    02:07
    Domáci hráči si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za jasné hákovanie odchiádza sadnúť hosťujúci Junkov, kotrý za moskovskou bránou nekompromisne fauloval domáceho Pihlströma.

    Góly a asistencie: 7. Hartikainen (Babčuk, Kulda) – 20. Krutov (Quint, Kozlov), 65. Quint (Anderson)


    HC Salavat Julajev Ufa: Vasilevsky (Volkov) – Babčuk, Kulda, Višnevsky, Isangulov, Zubarev, K. Kolcov, Ščitov, Gurkin – Makarov, Filatov, Hartikainen – Mereskin, Chlystov, Dubrovsky – Pihlström, Kaigorodov, Záborský – Stepanov, Gluchov, Pankov.
    Spartak Moskva: Glass (Ivanov) – Quint, Sergejev, Bodrov, Kulik, Vasiljev, Mamkin, Grišin, Nekolenko – Špirko, Andreson, Wandell – Nikulin,Volkov, Žerdev – Kozlov, Junkov, Krutov – Bobrov, Nesterov, Pešechonov.

    Rozhodca: Viktor Gašilov, Vladimir Nalivaiko – Dmitrij Goljak, Ivan Dedjulja

    Diváci: 7850